DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 26-03-06, 13:37 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.928
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:66
ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ ara sıra gören oluyor
gülümseme Neden E-dana Tercih Ettiniz ?

BU ANKET....SPEEDYGONSALES & K-MARO_TEAM-1 TARAFİNDAN DÜZENLENMİŞTİR

aradiğimiz herşeyi burda bulduk film programdan mp3 hariç arkadaslik ve doslugu burda bulabileceğimize inandiğimiz ve açikcasi sitenin içeriğine ve hizi hayran kaldiğimiz için ben ve sedat kardeşim bu siteyi tercih ettik inanin bizde bu site bağimlilik yapti ve burda olmaktan ve paylaşim yapmaktan daha mutlu olduğumuz 2.yer yok......sevgilerimizle sedat & sami kardeşleriniz..

değerli yorumlarinizi bekliyoruz.......

Konu ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ tarafından (28-03-06 Saat 16:28 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
cansu202 (19-07-07), Junior_Muftu (27-01-08), m4a1 (24-09-07), mayrock (24-09-07), wolf_57 (04-04-07)
Eski 26-03-06, 13:43 Çevrimdışı   #2
Asistan

twenty - ait Avatar
Genel Mesajlar: 331
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:5
twenty Herkese mesafeli
iyi

burdaki arkadaşlık çok çok ii herksleri çok çok seviyorum. herkesleri öpüyorum.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
G-peyki (22-04-08), mayrock (24-09-07), wolf_57 (04-04-07)
Eski 26-03-06, 13:56 Çevrimdışı   #3
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
TWENTY teşekkür ederim ilk mesaj senden.İyi eğlenceler.

bb codu bana verilen değerin üstünde
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
mayrock (24-09-07), wolf_57 (04-04-07)
Eski 26-03-06, 14:02 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
burdaki hiç kimse bencil değil
onun için

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 26-03-06, 14:14 Çevrimdışı   #5
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
HEREKS BİRBİRİNE POZİTİF YAKLASIO BELİRLİ Bİ OLUMSUZLUK YOK AYRICA COK GÜZEL Bİ FORUM BASKA SAYAYIM MI?
Eski 26-03-06, 14:43 Çevrimdışı   #6
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
ortam çook güzel....paylaşmak güzel...herşey güzel ya.....

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 26-03-06, 16:18 Çevrimdışı   #7
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
evet arkadaşlar bekliyoruz

niçin e-dana

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 26-03-06, 16:24 Çevrimdışı   #8
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
söledik ya kardes
Eski 26-03-06, 20:05 Çevrimdışı   #9
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.412
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
Öncelikle tavsiye ile gelme
Daha sonra siteyi beğenme
Paylaşım yapmaya başlama
Yaptığın paylaşımlardan zevk alma
Eşsiz arkadaşlar kazanma

Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi.
Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'...
'OYUNUN SONU' Gelir,
'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez...
Keşke 'KELİMELER YETSE'...
Eski 26-03-06, 22:34 Çevrimdışı   #10
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.446
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sana deger veriliyo olması, sıcak bi ortam, herkesin birbiriyle kaynasması, yardımcı olması, yaptıgın, senin olan veya begenip paylastıgın yani kısaca senin deger verdigin seylere deger verilmesi (bi tesekkür ve güzel bi yorum ii hissetmeme yetio ), ii vakit gecirio olmak (ki bunların bi sonucu zaten ) ii arkadaslar edinmiş olmak vs vs ..

:sneguroch

Eski 27-03-06, 00:00 Çevrimdışı   #11
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.150
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
bizimkilerin sayesinde aranızda bulunuyorum ama gerçekten ayrılması zor bi yer burası.herkesi tanımasam da çoğu kişiyi tanyorum ve çok güzel arkadaşlıkları var sizinle sonuna kadar varım.... hepinize teşekkürler...
Eski 27-03-06, 01:48 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.042
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
megakenan´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle tavsiye ile gelme
Daha sonra siteyi beğenme
Paylaşım yapmaya başlama
Yaptığın paylaşımlardan zevk alma
Eşsiz arkadaşlar kazanma
Canayakın ve alçakgönüllü insanlarla dolu burası ... Hirkeze slmlar ....
Eski 28-03-06, 16:19 Çevrimdışı   #13

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.199
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
1.Valla ilk önce sorulara çok hızlı cevaplar geliyor.
2.Aradığım herşey var
3.BİR ARKADAŞA TAVSİYE EDİLECEK ENGÜZEL SİTE...
Mesaja teşekkür eden:
mayrock (24-09-07)
Eski 28-03-06, 16:26 Çevrimdışı   #14

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tavsiye ile geldim ama arkadaşlık bağları sağlam hiç pişman olmadım...

Eski 28-03-06, 16:33 Çevrimdışı   #15
Doçent

sweetevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.199
Teşekkür etti: 162
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:6348
sweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorsweetevil Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Bende tavsiye üzerine geldim ve burdaki ortam başka biyerde yok...
Eski 28-03-06, 17:04 Çevrimdışı   #16
Öğrenci

Eliphas Levi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Eliphas Levi Herkese mesafeli
Her zaman arkadaşlığa açık bu kadar insanı bi arada bulmak kolay değil.
Sanal ortamlarda da dışarıdaki kadar niyeti bozuk insan var.
Eski 28-03-06, 20:04 Çevrimdışı   #17
Stajyer

m_o_o_r - ait Avatar
Genel Mesajlar: 129
RepForum Gücü: 8
m_o_o_r Herkese mesafeli
Alıntı:
Eliphas Levi´isimli üyeden Alıntı
Her zaman arkadaşlığa açık bu kadar insanı bi arada bulmak kolay değil.
Sanal ortamlarda da dışarıdaki kadar niyeti bozuk insan var.
KESİNLİKLE KATILIYORUM..
Eski 28-03-06, 20:13 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye

ILLEGAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.125
ILLEGAL Herkese mesafeli
ben tavsiye üzerine tercih ettim.speedygonsalesin tavsiyesiyle...
Eski 28-03-06, 21:03 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

lemrel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.398
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1525
lemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuş
nerede rastladım bilmiyorum ama iyi ki rastlamışım (keşke diyorum öğrencilik hayatımda da böyle bir site ile karşılaşsaydım) gerçekten paylaşıma değer veren ve herkesin dediği gibi sıkı bir arkadaşlık bağı olan muhabbetin çok güzel olduğu bir ortam burası. gönül isterdi ki çok daha fazla zamanım olsa da buraya harcasam. herkese sevgiler

Eski 19-04-06, 11:21 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.134
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
dostumun tavsiyesi üzerine buradayım... iyiki gelmişim site bagımlılık yaptı sabah ilk işim siteye bakmak oluyor sonrada çıkamıyorum işte...
bu siteyi seviyeli ,saygılı, şeker bir sürü insan oldugu için seviyorum.. teşekkürler
HEpinize

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
LaViNia (31-05-07), mayrock (24-09-07), wolf_57 (04-04-07)

Konu Seçenekleri