| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | BU ANKET....SPEEDYGONSALES & K-MARO_TEAM-1 TARAFİNDAN DÜZENLENMİŞTİR aradiğimiz herşeyi burda bulduk film programdan mp3 hariç arkadaslik ve doslugu burda bulabileceğimize inandiğimiz ve açikcasi sitenin içeriğine ve hizi hayran kaldiğimiz için ben ve sedat kardeşim bu siteyi tercih ettik inanin bizde bu site bağimlilik yapti ve burda olmaktan ve paylaşim yapmaktan daha mutlu olduğumuz 2.yer yok......sevgilerimizle sedat & sami kardeşleriniz.. ![]() ![]() ![]() ![]() değerli yorumlarinizi bekliyoruz....... Konu ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ tarafından (28-03-06 Saat 16:28 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | cansu202 (19-07-07), Junior_Muftu (27-01-08), m4a1 (24-09-07), mayrock (24-09-07), wolf_57 (04-04-07) |
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burdaki hiç kimse bencil değil onun için "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HEREKS BİRBİRİNE POZİTİF YAKLASIO BELİRLİ Bİ OLUMSUZLUK YOK AYRICA COK GÜZEL Bİ FORUM BASKA SAYAYIM MI? |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
söledik ya kardes
|
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle tavsiye ile gelme Daha sonra siteyi beğenme Paylaşım yapmaya başlama Yaptığın paylaşımlardan zevk alma Eşsiz arkadaşlar kazanma Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana deger veriliyo olması, sıcak bi ortam, herkesin birbiriyle kaynasması, yardımcı olması, yaptıgın, senin olan veya begenip paylastıgın yani kısaca senin deger verdigin seylere deger verilmesi (bi tesekkür ve güzel bi yorum ii hissetmeme yetio ), ii vakit gecirio olmak (ki bunların bi sonucu zaten ) ii arkadaslar edinmiş olmak vs vs .. :sneguroch ![]() |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimkilerin sayesinde aranızda bulunuyorum ama gerçekten ayrılması zor bi yer burası.herkesi tanımasam da çoğu kişiyi tanyorum ve çok güzel arkadaşlıkları var sizinle sonuna kadar varım.... hepinize teşekkürler...
|
|
| | #12 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #13 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Valla ilk önce sorulara çok hızlı cevaplar geliyor. 2.Aradığım herşey var 3.BİR ARKADAŞA TAVSİYE EDİLECEK ENGÜZEL SİTE... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | mayrock (24-09-07) |
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Her zaman arkadaşlığa açık bu kadar insanı bi arada bulmak kolay değil. Sanal ortamlarda da dışarıdaki kadar niyeti bozuk insan var. |
|
| | #17 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nerede rastladım bilmiyorum ama iyi ki rastlamışım (keşke diyorum öğrencilik hayatımda da böyle bir site ile karşılaşsaydım) gerçekten paylaşıma değer veren ve herkesin dediği gibi sıkı bir arkadaşlık bağı olan muhabbetin çok güzel olduğu bir ortam burası. gönül isterdi ki çok daha fazla zamanım olsa da buraya harcasam. herkese sevgiler ![]() |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostumun tavsiyesi üzerine buradayım... iyiki gelmişim site bagımlılık yaptı sabah ilk işim siteye bakmak oluyor sonrada çıkamıyorum işte... bu siteyi seviyeli ,saygılı, şeker bir sürü insan oldugu için seviyorum.. teşekkürler HEpinize Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |