DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 04-03-08, 03:40 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Neden elimizdekine sahip çıkamıyoruz ?

Bu tablo insanı çok çok üzüyor işte tablo..

-Türk Telekom, Arap'ın.

- Telsim İngiliz'in.

- Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

- İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .

- Araç muayene işi Alman'ın.

- Başak Sigorta Fransız'ın.

- Adabank Kuveytli'nin.

- İETT Garajı Dubaili'nin.

-Avea Lübnanlı'nın.

- Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi
çıkardık.. Ermeni...)

-Rakı , Amerikalı'nın.

- Finansbank Yunanlı'nın...

- Oyakbank Hollandalı'nın.

-Denizbank Belçikalı'nın.

- Türkiye Finans Kuveytli'nin.

- TEB Fransız'ın.

- Cbank İsrailli'nin.

-MNG Bank Lübnanlı'nın.

- Alternatif Bank Yunanlı'nın.

- Dışbank Hollandalı'nın.

-Şekerbank Kazak'ın.

-Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

-Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

- Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

- Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.

- Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

- Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.

- İzocam, Fransız'ın.

- TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

- Demirdöküm Alman'ın.

- Döktaş Fransız'ın.

- Süper FM Kanadalı'nın.

- Hepsi TÜRK' tü bir zamanlar...Oysa sadece 5.5 yıl önce.

AKP'nin BAŞARILARI bölümünede isteyen arkadaşlar ekleyebilir...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (05-03-08), DREWFOSTER (05-03-08), HANNİBAL (05-03-08), rebelişko (05-03-08), Tweety (05-03-08), YaGMuR_CiNi (05-03-08), İnCi ÇiÇéKi (05-03-08)
Eski 05-03-08, 00:09 Çevrimdışı   #2
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Genel Mesajlar: 458
Teşekkür etti: 682
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2665
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
Konu için teşekkürler öncelikle

Lâkin burada sorulması gereken asıl bir soru gözden kaçmış sanırım

Sorun hepsinin yerli kapitalistlerin mi yoksa yabancı kapitalistlerin mi elinde olması sorusundan çok, kamu da kalması olmalıydı gibime geliyor..

KORKMA ONDAN BUNDAN
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !..
.
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (05-03-08)
Eski 05-03-08, 01:08 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Önemli değil aslında heralde onay almadı diye konu başka bir konuda da paylaştım bunu bakın en son Vakıflar Yasası şuan siyaset toz duman AKP bu yasayı dikkat çekmeden geçiriyor dikkat edin. Bunlar kesmedi artık toprak satıcaklar kendi ülkemizde yabancı kalıcaz böyle giderse...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DREWFOSTER (05-03-08), HANNİBAL (05-03-08)
Eski 05-03-08, 01:35 Çevrimdışı   #4
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
Zaten GAP bölgesinde ki toprakları İsraillilerin aldığını / almaya başladığını duymuşsundur sanırım..Ha bir de şöyle bir şey yapıyorlar bu yahudi kadınları; gelip burada doğurup gidiyorlar..Hani bir meşhur tezleri var ya, vaadedilmiş kutsal toprak tezleri..

Filistin de yaptıkları gibi gelip buradan da toprak alarak / buranın nüfusuna kayıt olarak olayı halletmek istiyorlarsa çok yanıldıklarını görecekler sanırım

Yurtseverler yaşarken o iş biraz zor ama bu arada olan biteni de anlatmak zorundayız haklısın arkadaşım

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (05-03-08), Scнiивея (05-03-08)
Eski 05-03-08, 01:39 Çevrimdışı   #5
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Hollandalılar Fethiye'den kredi ile ev alacak !...

Türkiye'deki tatil bölgelerinden ev alan Alman ve İngilizlerin yanında şimdi de Hollandalıları çekmek için özel konut kredisi uygulaması başlatıldı.

Fethiye ve çevresinde turizm ve inşaat alanında faaliyet gösteren 'Orka' adlı turizm ve inşaat şirketi, Türkiye'de konut satın almak isteyen Hollandalılara konut kredisi sağlanması konusunda, Demirhalkbank (DHB) ile bir anlaşma imzaladı.

Merkezi Hollanda'nın Den Bosch kentinde bulunan 'Edelstaal Groep'a bağlı hizmet veren Orka, Fethiye'deki turizm çalışmaları ve yeni konut projelerini tanıtmak üzere, Türk ve Hollandalılardan oluşan bir grupla Türkiye'ye bir hafta süren bir gezi düzenledi. Yaklaşık 60 kişiden oluşan grup, yörede konut alanında yapılan yatırımları ve projeleri yerinde gezdi. Bazı Hollandalılar konut satışına ilişkin Orka ile ön satış anlaşmaları da imzaladılar.

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (05-03-08)
Eski 05-03-08, 05:33 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bizim Harranda Almaya gelen Yahudileri Kovaladılar satana mallarda oldu Başka şehirlere Karışmam SAhip Çıksın o zaman Çok istenmiyorsa KEndisi Satmasın Topragı Ama Ne deriz Gözünü Toprak Doyursun o para yokmu para

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 05-03-08, 13:54 Çevrimdışı   #7
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Yokedici,

İyi söylüyorsun da, bu tek tek bireysel eylemlerle çözülebilecek bir iş değil, bak adamlar yasa çıkartıyorlar satışlar için..Oradan almazsa başka yerden alır vs..Kanun çıkartırsan, teşvik açarsan, kredi verirsen gelir alır adam da..

Neden yasaklama getirmiyorlar sence bu satışlara ? Her şeyi sata sata ABD ve AB gelip koyunlarındaki eşlerini alsa ona da ses etmeyecekler sanırım..Hani vatan namustu ? Ne çabuk gitti namusları bunların ya ?

Komedi oynuyorlar, ama kimse gülmüyor para babalarından başka

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Eski 05-03-08, 14:34 Çevrimdışı   #8
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bizim olanında listesini görebilsem keşke....:(

Şu anda bile hala satılan yerler vardır üzücü:( Hatta korkutucu....

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 05-03-08, 16:33 Çevrimdışı   #9
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu liste böyle uzar gider. elimizde kalan ise 3 5 şey olacak ileride..

yazık..

ama bazısının zihniyeti bunlara rağmen yola devam

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 05-03-08, 16:48 Çevrimdışı   #10
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
İleride bunları yeniden kamulaştıracak bir hükümetin iktidara gelebilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam o zaman

KORKMA ONDAN BUNDAN
.

Konu DREWFOSTER tarafından (05-03-08 Saat 16:48 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası
Eski 05-03-08, 16:49 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Etibank ve Bankapital�in de eklenmesiyle son bir yılda batırılan banka sayısı 10�a yükseldi. Bankaların kimler tarafından soyulduğunun, hortumlanan milyonlarca doların kimlerin cebine gittiğinin gizli saklı bir tarafı kalmadı. Herşey ortada. Politikacısı, bürokratı, işadamları... Hep beraber hortumlamışlar.
Peki hortumlayanlar sadece onlar mı? Ya her batık bankanın altından çıkan emekli paşalar?..
Bakın şu tabloya;
Kara Kuvvetleri eski komutanı emekli Org. Muhittin Füsunoğlu; Sümerbank Yönetim Kurulu üyesi.
Jandarma eski Genel Komutanı emekli Org. Teoman Koman; İnterbank Yönetim Kurulu üyesi.
Deniz Kuvvetleri eski komutanı emekli Oramiral Güven Erkaya; Bankekspres�in sahibi Korkmaz Yiğit�in danışmanı.
Ve Deniz Kuvvetleri eski komutanı emekli Oramiral Vural Beyazıt; Etibank Yönetim Kurulu üyesi.

Paşalar emeklilik günlerinde de boş durmamışlar. Onca yıl çalıştık çabaladık, kesemizi doldurduk, deyip köşelerine çekilmemişler. Hemen hepsi, bir bankanın yönetim kuruluna girip, �hizmetlerine� devam etmişler.
Ama ne gazetelerde, ne de televizyonlarda hortumcu paşalardan bahsedilmiyor. Sanırsınız ki sütten çıkmış ak kaşıklar!
Sorarsanız; bankaların hortumlanıp batırılmasında paşalar suçsuzdur. Kullanılmışlardır. �İyi niyetleri� suistimal edilmiş, isimlerinden yararlanmak isteyen patronların oyununa gelmişlerdir.
Çünkü onlar �en güvenilir� kurumun anlı şanlı paşalarıdır. Onlar lekelenirse ordu da devlet de lekelenir.
Füsunoğlu paşa ne diyordu kendisiyle yapılan bir röportajda;
�Para için bu işe girmedim. Emekli olduktan sonra bir meşgale bulurum, onlara da yararlı olurum diye başladım.�
�Hayyam Garipoğlu�nu o güne kadar ne tanıyordum ne biliyordum. İlk buluşmamızda ona, ben bankacı değilim dedim. O da bize abilik yaparsınız dedi. Bu da bana cazip geldi.� (25 Aralık 1999, Milliyet) diyordu.
�Para için� değil, �meşgale� olsun diye... �Yararlı olmak� için �abilik� yapmışlar. Derler ya hani; böyle �meşgale�ye can kurban... Gelsin trilyonlar...

Emekli paşaların önemli bir bölümünün banka ya da holdinglerin yönetim kurullarında görev almaları yeni değildir. Özellikle 12 Eylül�den bugüne artarak devam etmiştir. Bugün banka ya da holdinglerde onlarca paşa bulunmaktadır. Çünkü emekli paşalar patronlar açısından, sistem nezdinde, itibar ve güvence demektir. Para musluklarının açılması demektir.
Emekli olduktan sonra Sabancı�nın Akbank yönetim kurulu üyesi olan Oreneral Semih Sancar bu işin öncülüğünü yapanlardan biri olmuştur. On yıllardır bu böyle sürüp gelmektedir.

İşkence, infaz, katliam, kayıplar, faili meçhuller, halka her türlü zulüm ve zorbalık Susurluk iktidarının bir yüzüdür. Diğer bir yüzünde ise talan soygun, rüşvet, uyuşturucu, kumar, her türlü mafya işleri, karapara vardır. İşte Susurluğun bu yüzünde ordu da diğerlerinden hiç geri kalmaz.
Ama işin hamisi bizzat ordu olunca düzenin hiç bir kurumu bunun üzerine gitmez. Susurluk da olduğu gibi.
Tarihe �locheed skandalı� olarak geçen skandal da locheed şirketi rakiplerini altedip kendi uçaklarını pazarlamak için pek çok ülkede büyük rüşvetler dağıtmıştı. Bu ülkelerden biri de Türkiye idi. Rüşvet olayı ortaya çıkıp skandal patlak verince yargılanan şirket yöneticileri hangi ülkede kimlere rüşvet verdiklerini itiraf ettiler. Rüşvet dağıtılan hemen tüm ülkelerde rüşvet alanlar yargılanırken Türkiye de bu olay hemen örtbas edildi. Çünkü rüşvet alan cunta üyelerinden Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya idi. Ne bir soruşturma açıldı, ne yargılama yapıldı. Ve Tahsin Şahinkaya dünyanın en zengin generalleri arasında yerini aldı.
Ondan sonra, hortumla hortumlaya bildiğin kadar.

Susurluk sadece Bucak, Kocadağ, Çatlı ve adı Susurluk raporlarında geçen diğer isimlerle sınırlandırılamaz. Çünkü Susurluk bir sistem sorunudur. Sistem değişmedikçe Susurluk�ta değişmez.

www.ozgurluk.org dan alintidir

bazilari ozel sirket herhalde adam kendi sirketini satiyorsa karisamayiz . ordaki bankalarin yarisi 28 subattaki postmodern darbeyi hazirlayan ordudan emekli pasalar tarafindan hortumlandigini unutmamak lazim ve o paralari tahminimce bazi teror orgutlerine indirildigi ceplerine indirildigi bir gercektir yani aslinda adi bankadir ama icinde para kalmamistir zaten bu ulke emekli pasalardan cektiklerini kimseden cekmemistir. Telekom Petkim Limanlar bazi sirketler tartisalabilir .

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (05-03-08 Saat 16:56 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri