| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Nefret İnsanı her adımında ağırlaştıran, kötü kokmasını ve kötü görünmesine neden olan, kalbini sertleştiren, varlığının kişiye olumlu bir şey katmadığı, bunun içinde uzatılmaması gereken zehirli duygu. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _deniz_ (23-10-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 404
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
içimdeki hiçbirşeysizlikte kaybolmuştum Kaybedecek hiçbir şey yok Sıkışmış bi durumdayım, içim delik ve yalnızım hata benim kendimin sadece benim nefret, nefret, nefret doluyum bundan kurtlamıyorum.. İyileşmek istiyorum, düşündüklerimin asla gerçek olamayacağını hissetmek istiyorum.. Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (10-02-08) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:132 ![]() ![]() |
Kendimizi kaybettiğimiz dünyaları bile yakıp yıkacak gibi hissetmemizi sağlayan bir duygu..Ateşide biraz sembolü olarak görüyorum doğrusu...
|
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1998'de Ceza ve Dr.Fuchs tarafından kurulan ünlü türkçe rap grubudur.
... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanın sahip olduğu en güçlü duygudur
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |