DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Neleri Kaybetmekten Korkarsınız..?
Sevdiklerimi 30 46,88%
Özgürlüğümü, bağımsızlığımı 3 4,69%
Sağlığımı 5 7,81%
Huzurumu 0 0%
Vicdanımı 5 7,81%
Düşlerimi, umutlarımı 3 4,69%
Kendi hayatımı 0 0%
Alışkanlıklarımı 1 1,56%
Ruhumu 2 3,13%
İnsanların güvenini 4 6,25%
Hiçbirşeyi kaybetmekten korkmam 0 0%
Diğer 11 17,19%
Oylayanlar: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 24-09-07, 03:52 Çevrimdışı   #1
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.633
Teşekkür etti: 3.079
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neleri Kaybetmekten Korkarsınız...?

ben özgürlüğümü ve bağımsızlığımı...sevdiklerimi..................... .................................................. .

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
-misspasha- (25-09-07), 13. (30-09-07), Maçakızı (30-03-08), ObSeSSioN (30-03-08), ŞiYaR (24-09-07)
Eski 24-09-07, 16:46 Çevrimdışı   #2
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İlk başta sevdiklerimi kaybetmekten korkarım

....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
pavel (24-09-07), ŞiYaR (24-09-07)
Eski 24-09-07, 16:48 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İnsanların güvenini işaretledim ama bunun yanında sevdiklerimide eklemek isterim...Anket için tşk ler kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
pavel (24-09-07)
Eski 24-09-07, 17:09 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hafizami ...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
pavel (24-09-07), ŞiYaR (24-09-07)
Eski 24-09-07, 17:31 Çevrimdışı   #5
Asistan
Müzik grubu

nihan_altan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 307
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:96
nihan_altan ara sıra gören oluyor
özgürlüğümü we bagımsızlığı...................................... .................................................. ............... uzar gider bu

bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
Mesaja teşekkür eden:
pavel (24-09-07)
Eski 24-09-07, 17:52 Çevrimdışı   #6
Asistan

Bö(üGg - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:85
Bö(üGg ara sıra gören oluyor
sewdiklerimi.....
Mesaja teşekkür eden:
pavel (24-09-07)
Eski 24-09-07, 22:12 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.912
Teşekkür etti: 3.809
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerimi..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
pavel (24-09-07)
Eski 25-09-07, 14:44 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Genel Mesajlar: 131
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:71
Jose ara sıra gören oluyor
Sevdiklerimi
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:09 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sevdiklerimi ve huzurumu

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:10 Çevrimdışı   #10
Profesör
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:8205
♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
aılemı ve arkadaslarımı gercı arklarımda aılem sayılır ama

algının kapılarında ansızın bir infilak...

C'est la vie...

Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi?
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:12 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şu anlık sağlığımı

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:14 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
sevdiklerim ve sağlık tabiki

...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:17 Çevrimdışı   #13
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
isaret

bir tek şıkkı seçemem hepsi diye bir şık göremediğim içide diğer dedim.Onur - gurur - bağımsızlık - vicdan - huzur ( ta ki bunları kaybetmem ondan sonra kaybedeceklerim arasına sevdiklerim girer ) düşünüyorumki ilk başta saydıklarımı kaybeden birisinin sevdiği olmaz en azından onu seven olmaz.Olsada kaybetmesi onu üzmez diye düşünüyorum.

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 17:19 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

Melih_m - ait Avatar
Genel Mesajlar: 614
Teşekkür etti: 399
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1152
Melih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuş
Kendime olan saygımı kaybetmekten korkarım en çok..Şeçeneklerde yoktu...
Ben düşlerimi , hayallerimi kaybetmekten korkarım..

Hayat bir yolculuktur ,
Varış yeri değil...

Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 21:16 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dostlarımı.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (25-09-07)
Eski 25-09-07, 21:19 Çevrimdışı   #16
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kendimi kaybetmekten korkarım, zira o sıra herşeyi kaybetmiş olurum.
Eski 26-09-07, 16:58 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
sağlığımı..

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 26-09-07, 17:41 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.418
Teşekkür etti: 769
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:18363
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
en başta Sevdiklerimi..

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 26-09-07, 17:42 Çevrimdışı   #19
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kendimi (:

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Eski 26-09-07, 18:17 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
sevdiklerimi kaybeymekten korkarım

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...

Konu Seçenekleri