| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Neleri Kaybetmekten Korkarsınız..? | |||
| Sevdiklerimi | | 30 | 46,88% |
| Özgürlüğümü, bağımsızlığımı | | 3 | 4,69% |
| Sağlığımı | | 5 | 7,81% |
| Huzurumu | | 0 | 0% |
| Vicdanımı | | 5 | 7,81% |
| Düşlerimi, umutlarımı | | 3 | 4,69% |
| Kendi hayatımı | | 0 | 0% |
| Alışkanlıklarımı | | 1 | 1,56% |
| Ruhumu | | 2 | 3,13% |
| İnsanların güvenini | | 4 | 6,25% |
| Hiçbirşeyi kaybetmekten korkmam | | 0 | 0% |
| Diğer | | 11 | 17,19% |
| Oylayanlar: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Antikapitalistler ![]() | Neleri Kaybetmekten Korkarsınız...?
ben özgürlüğümü ve bağımsızlığımı...sevdiklerimi..................... .................................................. .
CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #3 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanların güvenini işaretledim ama bunun yanında sevdiklerimide eklemek isterim...Anket için tşk ler kardeş...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (24-09-07) |
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:96 ![]() |
özgürlüğümü we bagımsızlığı...................................... .................................................. ............... uzar gider bu
bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
|
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerimi.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #10 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aılemı ve arkadaslarımı gercı arklarımda aılem sayılır ama algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (25-09-07) |
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir tek şıkkı seçemem hepsi diye bir şık göremediğim içide diğer dedim.Onur - gurur - bağımsızlık - vicdan - huzur ( ta ki bunları kaybetmem ondan sonra kaybedeceklerim arasına sevdiklerim girer ) düşünüyorumki ilk başta saydıklarımı kaybeden birisinin sevdiği olmaz en azından onu seven olmaz.Olsada kaybetmesi onu üzmez diye düşünüyorum. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendime olan saygımı kaybetmekten korkarım en çok..Şeçeneklerde yoktu... Ben düşlerimi , hayallerimi kaybetmekten korkarım.. Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendimi kaybetmekten korkarım, zira o sıra herşeyi kaybetmiş olurum. |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağlığımı.. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en başta Sevdiklerimi.. " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendimi (: Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevdiklerimi kaybeymekten korkarım
Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |