| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Şehirler arası otobus yolculuğu otobüsü ![]() Aman neyse işte uçağımsı otobüstür efendim bu ![]() uzun yolculuklar çekilmez ama koltukların basınızı koydugunuz yer çukurluktur böyle robot gibi oturmanız gerek otogarda gören her insanın mutlaka kendi otobüsleri ile karşılaştırıp imrendiği otobüstür ![]() En önde oturuyorsanız bilim kurgu filmi gibi kapkara cam böyle uçuyor gibi ![]() Yine de güzeldir ![]() Ahan bu Bu da önü uzay mekiği gibi dediğim ön koltuktan görünüş ![]() ![]() Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
way beee süpermış konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm harbi içi daha guzelmiş..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ondekı Koltugun Arka Tarafından Kulaklık Cıkısı Alırsınız. Yolculuk Sırasında Sıze Kulaklık Dagıtılır 4 Radıo Yayını 3 CD Yayını We 1 Adet TV Yayını Sesı Olmak Uzere 8 Kanal Wardır =))) Tabi Yanlış Hatırlamıosam =)) Eğer Anadolu Turizme Ait Neoplan'a Bindiyseniz Kütüphaneside Bulunmaktadır =)) Onunuzdeki Sehpadan Işık Wererek Kitabınızı Rahatça Okursunuz =) Koridor Tarafındaki Koltuk Yerınden Oynayarak Yan Tarafa Doğru Kayar (= Bu Sayede Yanınızdakıyle Mesafenızı Acmıs Olursunuz =))) Hatta Neoplan'a Özel Olarak Eğitilmiş Hostlarda Mevcuttur Anadolu Turizmde =)) Ama Bütün Otobüslerdeki Ortak Özellik Olan En Ön Koltugun Sehpasına Ayak Koydurmama Durumu Bu Otobüs Içinde Geçerlidir ![]() He Bide Cep Telefonlarını Kapamak Gerekioo ((= Otobüs Birden Durabılır =)) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kulaklıklarının %80 bozuk . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben severm bunu ama en çok rahat hattı beğeniorum en rahat ettiğim o.çünkü o denk gelio hep kaml koçun hattıdır bu efendim. cep tel serbesttir,wireless bulunmaktadır,ve her koltukta 8 ayrı radyo dinleme imkanı sunabilen kulaklıklar mevcuttur. ikram olarak da normal otobüste ne ikram ediliyorsa 5 katıdır soğuk sandviçinden her türlü içeceğine, browniden krakerine herşey mevcuttur. koltukları deri ve büyük olduğu için çok rahat edersiniz![]() o kadar övdümki sanki rahat hat işletiorum gbi oldu nese ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uuuuv güzelmiş |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AŞTİ nin içde SÜHA turizm yazıhanesinin oralarda bu otobüs için haydi Kayseri ye "GEMİ" kalkıyor son yarım saat tabirini kullanırlar ------------------------------- Neoplan fiyatları 650 bin ytl civarın dadır Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |