| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Nerdesin Son derece itici bir soru kelimesi... Soracak kıvamda iseniz cevabı da hiç bir zaman rahatlatmaz. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tweety (03-11-07), YaGMuR_CiNi (03-11-07) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunun bide Nerdeydin 'ide var (: Onuda birazdan '' eger '' gelirse sorucam .. derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahmet kutsi tecerin sevdiğim şiirlerinden bi tanesi.. NERDESİN.. Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim ürpermeyle dolar: -Nerdesin? Arıyorum yıllar var ki ben onu, Aşığıyım beni çağıran bu sesin. Gün olur sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgarlara karışır gider. Gün olur peşimden yürür beraber, Ansızın haykırır bana: -Nerdesin? Bütün sevgileri atıp içimden, Varlığımı yalnız ona verdim ben, Elverir ki bir gün bana derinden, Ta derinden bir gün bana “Gel” desin. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Sadness (03-11-07), YaGMuR_CiNi (03-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |