| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nereye Böyle En sevdiklerimden... Bir Nazan Öncel $arkısı... Sözleri de $öyle ki; Gözümden yaş geldi İçimden ağlamak Yüzümden düşen bin parça Konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gibiyim Soruyor musun bakalım nasılsın diye Ne biliyorsun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemeden Nereye böyle Belki ben yatak döşek Duygularım parça parça Her günümü her gecemi Yaşıyorum iki kişilik Halimi sordular söyledim birilerine Söylemese miydim acaba Soruyomusun bakalım nasılsın diye Ne biliyosun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemden Nereye böyle derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazan Öncelin Tarkanla Düet yaptığı güzel bir parça
... |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha yeni ba$ladik.. Ama umutsuz bir sorudur.. S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.273
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canımın istedigi yere
Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canın nereyi istiyor rüyam
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.273
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kafamı dinleyecegim sessiz sakin bi yeri
Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |