| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | neşe mutluluk , sevinç anlamındadır. bir bayan adı. çocukluğumun marur gadını tekerlemesi bile var.![]() balkondan atla maydonoz topla kız ben sana ne dedim ağzını topla kızın adı neşe saat geldi beşe 1 2 3 4 5 ![]() offf öldürün beni ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay supersin baci ![]() ilkokul arkadasimin ismidir nese |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi de bunun saat geldi bese gelmedi nese versiyonu var ![]() ayrica ben pek hatirlamiorum ama kepek problemi olan bi insanmis yazik uzuluom ben buna ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (20-06-08) |
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpersınız yaw benımde çocukluk arkadasım neşe ama sımdı ı düşmAn olarak görüorom resmen konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana ara ara geLen,ara ara giden şey ![]() Bide yeniden doğan demekti sanırım neş'e . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nese KARABOCEK |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ehe... neşe hanım gelsin de neşemizi bulalım... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lisede çok yakın bi arkadaşım vardı insan ismiyle okadar mı zıt olur ya ![]() kızı neşelendirmek için yapmadığımız şebeklik kalmazdı biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim hiç neşe diye arkadasım olmadı Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |