DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Neşet Ertaş mı, Musa Eroğlu mu?
Neşet Ertaş 19 50,00%
Musa Eroğlu 11 28,95%
Diger (Belirtiniz) 2 5,26%
Fikrim Yok/Dinlemem 6 15,79%
Oylayanlar: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 16-07-07, 11:30 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Neşet Ertaş mı, Musa Eroğlu mu?

Evet arkadaslar

Sazıyla sözüyle en iyi ozanimiz sizce hangisi

Neşet Ertaş mı, Musa Eroğlu mu?

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 16-07-07, 11:32 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
İkisinin de değeri bambaşka aslında ama Musa Eroğlu diyebilirim ben.
Eski 16-07-07, 12:35 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aynen bende ama Neset agir basar benim icin

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 16-07-07, 13:02 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
tabiki musa baba
Eski 16-07-07, 16:10 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
neşet ertaşı da dinlerim ama
var mı şu dünyada musa eroğlu gibisi..

.
.
.

sustum..
Eski 16-07-07, 18:19 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

IRMAK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 968
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5407
IRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
musa eroğlu tabeki

gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok
burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak...
Eski 16-07-07, 18:24 Çevrimdışı   #7
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İkisi de Türk Halk Müziğine büyük emekler harcamış benzersiz ustalardır. İkisinin tarz ve yorumlarının yanı sıra müziğimize kattıkları emek ve eserler de çok farklıdır. A mı B mi ? En iyi ozanımız kimdir ? şeklinde soru sormak yerine siz hangisini seviyorunuz sorusu daha oturaklı olur.

Kaldı ki bir birinden değerli daha nice usta ozanımız var. Türkiyede Ozanlık önemli bir değerdir N. Ertaş ve M. Eroğlu'ndan ibaret değildir !
Mesaja teşekkür eden:
delkray (17-07-07)
Eski 16-07-07, 18:28 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ikisini de dinlemyorum

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 16-07-07, 18:29 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ayırım yapmam ikisinide çok dinlerim

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 16-07-07, 18:38 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mUSA eroğlu TABİKİDEEE

Yok imza falan!!!
Eski 16-07-07, 18:40 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
musa eroğlu

O bir sığır...!!
Eski 16-07-07, 18:57 Çevrimdışı   #12
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ikisinide dinlerim ama musa eroglu bi baska benim için cunki simasi rahmetli dedemi cok andiriyor (:

υℓтяαѕℓαη
Eski 17-07-07, 02:42 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:858
Makarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuş
İki gün sonra Kardeş Türküler ve Neşat Ertaş'ın konserine gideceğim..

Kardeş Türküler için gideceğim ve de..

Neşat Ertaş'ın herşeyiyle abartılı biri olduğunu düşünüyorum..Sazını çalarkenki samimiyetsiz atraksiyonları da,şarkı söylerkenki süslemeleri de..

Ben sazıyla Mahzuni Şerif derim..
Eski 17-07-07, 02:55 Çevrimdışı   #14
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ikisini de dinlemiyorum pek çok sıkıcılar
.
.
.

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu troçki tarafından (17-07-07 Saat 02:59 ) de değiştirilmiştir..
Eski 17-07-07, 03:15 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Neşat Ertaşın çocuğunun özürlü olup,
bir rahabilitasyon merkezine terketip , sadece kuruma para gönderdiğini biliyor musunuz?

bilgilerinize...
ben bu olayı duyduktan sonra soğudum...

Musa Eroğlu bence...
Eski 17-07-07, 03:16 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
musa eroglu eserleri beni rahatlatiyor.. cok severim müzigini..
Eski 04-11-07, 15:45 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
delkray´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neşat Ertaşın çocuğunun özürlü olup,
bir rahabilitasyon merkezine terketip , sadece kuruma para gönderdiğini biliyor musunuz?

bilgilerinize...
ben bu olayı duyduktan sonra soğudum...

Musa Eroğlu bence...

arkadaşlar bu konuda ki bilgilerimin eksik ve eksik olmakla beraber yanlış olduğunu , bir arkadaşımın nazik bir uyarısı sonucunda gerçeğini öğrenmiş ve bilmiş oldum.

Neşet Ertaşın öyle bir şahsiyet olmadığını , aksine bu tutum üzerine bir çok örnek alınacak yanı olduğunu öğrenmiş bulundum.

Yanlış bilgilendirme yaptığım için özür diler , saygılarımı sunarım..

sevgiler
Eski 04-11-07, 22:15 Çevrimdışı   #18
Asistan

mahmud12 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 364
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2389
mahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyor
Bende dedim bu nerden buldu bunu

Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden?
Eski 13-11-07, 21:55 Çevrimdışı   #19
Öğrenci

sekoya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
sekoya Herkese mesafeli
Bu iki üstadın bu şekilde bir ankete konu olması bana pek doğru gelmedi zira ikisinin de icrası tarzı ve stili ayrı ama konuları aynı Türk Halk Müziği yani kendi öz müziğimiz bu nedenle ankete oy veremedim..
Bu arada belirtiyim..Musa Eroğlu üstadımızın, müziklerinden elde ettiği gelirlerin tamamına yakınını, kendi memleketinde(Mersin-Mut) bulunan ormanların korunması, geliştirilmesi ve yaşatılmasına vakfettiğini biliyormuydunuz...

sekoya...
yaşlı çınar
Eski 29-11-07, 19:49 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.046
Teşekkür etti: 1.271
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
"musa eroğlu"

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti

Konu Seçenekleri