DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Meydan Grupları

Konu Seçenekleri
Eski 12-02-08, 19:49 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
dikkat Nesli Tükenen İnsanlar..

*Sigara içmeyen şehirler arası otobüs şoförü

*Siz istemeden fiş veren küçük esnaf..

*Arabasının üzerine bavullarını saran Almancılar

*Bu kıyafet size yakışmadı diyen tezgahtar,

*Emniyet kemeri takan taksi şöförü,

*Trafikte küfür etmeyen araç şoförleri,

*Kadınların dişilikten daha çok insan olduklarını düşünen erkekler ,

*Şarkıları, müzikleri ile sözlerini bağdaştırarak söyleyen şarkıcılar
(günümüzde bu olay" altı şişhane üstü kasımpaşa" niteliğinde),

*Verdiği üç kuruşu vergi zannetmeyen esnaf-tacir

*Yalan söylemeyen politikacı(böyle bir şey hiç oldumuydu ki)

*Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar...

*"Tabiî ki de" ve " atıyorum" demeden konuşabilen genç

*Traş olmuş ve koku sürmüş taksi şoförü

*Kapısında toplanmış kedileri uzaktan gördüğünde ne dükkanı olduğunu
anladığın güvenilir mahalle kasapları,

*Siz söylemeden çiçek alıp gelen erkek arkadaş

*Yağmurlu ve karlı havalarda da sizi almaya can atan taksiler

*Yolların ve trafik kurallarının kendilerine özel olduğunu zannetmeyen
sürücüler

*Sabah sabah tanımadığı insanlara günaydın diyerek gülümseyen insan türü

*İşi bilmeyen ama kendi hatalarını açıkça söyleyip, kabullenen patronlar

*Karısı çirkin ve şişman bile olsa, gözü ondan başka kimseyi görmeyen
erkekler

*Bayan yolcuları dikiz aynasından dikizlemeyen muavin

*Altın günleri yerine evde oturup kitap okumayı tercih eden ev kadınları

*Yaya geçidinden geçen yayaları/yayayı görüp geçmesi için yavaşlayan hatta
duran şoförler.

*Hep daha fazlasını istemeyen, sadece ve sadece halkını düşünen
politikacılar.

*Sağa, sola manevralarda "sinyal" veren, etrafını kontrol ederek, gerektiği
gibi araç kullanan, gereksiz klakson çalmayan, makasa girmeyen minibüs
şoförü.

*Güleryüzlü devlet çalışanı. (Bu canlının soyunun tükenmesinde devlet etmeni
büyük rol oynamıştır.)

*Bayan adı ve maili kullanarak kurbanın bilgisayarına girmeye çalışmayan
erkek hacker türü. (HackeropatusKiddus )

*Belediye otobüsüne bindiğinizde selamınızı alan şoförler... (ben genelde
günaydın falan derim de)

*Çayınıza kaç şeker attığınızı bilen arkadaşlar:-)

*Psikolojisi normal olan insanlar

*Hastanede görevi hastabakıcılık olup da hasta yakınlarından para almadan iş
yapan bakıcılar..

*"Abi ben karşının şoförüyüm" yalanını söylemeden erkekçe "abi ben yeni
başladım" diyen taksi şoförleri..

*Vatandaşı "oy pusulası" olarak değil de insan olarak gören politikacılar. .

*Km.saati ile oynama yapmadan 2.el araç satan galericiler. ..

*Asıl görevlerinin büyük şirketlere eğitim vermek değil de, üniversite
öğrencisi yetiştirmek olduğunu düşünen ve uygulayan Hocalar..

*5 dakika korna çalmadan ilerleyebilen minibüs şoförleri

*Simidini paylaşan amca...

*Sırtınızı sıvazlayan dost...

*İstemeden zam veren patron

*Dizini dövmeyen babalar

*Küfretmeyen Taraftar,

*Taraf tutmayan Hakem,

*Rüşvet almayan gümrük memurları

*Yerlere çöp ve sigara izmariti atmayan düşünceli insanlar!!

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Mesaja teşekkür eden: (21 Kişi)
!s!s (12-02-08), -misspasha- (22-02-08), agulasor (21-03-08), And (21-03-08), Bir Ben Eksiktim (23-02-08), biTsEdE_giTsEk (21-03-08), DREWFOSTER (14-02-08), edNet (29-06-08), Jen (22-02-08), Kayıp_Şair (12-02-08), Maçakızı (12-02-08), maviduss (22-02-08), saklap (10-04-08), seLLuk@ (22-02-08), Suskun Ruhum (13-02-08), Tuğrul Bey (21-03-08), ufuk_08 (23-02-08), Yσкє∂!¢! (22-02-08), Yalanci_yarim (23-02-08), ~Aвsυя∂є~ (23-02-08), ~C@dY~ (21-03-08)
Eski 12-02-08, 19:58 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
malesef git gide bitiyo :(

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 12-02-08, 20:08 Çevrimdışı   #3
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Dahada beter olacak gibi

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 22-02-08, 16:45 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Düşündürücü birşey Her ne kadar halen Var olsalarda Yavaş yaVaş yitip gidiyorlar...
Yine biz Şu an ki nesli Şanslı görüyorum hiç olmassa Biz Gördük ve Uygularmıyız onu zaman göstercek(pek sanmam ama) Sanırım Bizden Bi sonraki nesil Bunları Bilmeden Robotlaşacak...
Robotlaşacak Çünkü Sanırım Üste Saydıklarımız İnsanlara Yakışır şeyler...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-02-08, 19:07 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
böyle insanlar varmıydı dünyada! tüh bee.. yetişemedik o zamanlara

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 22-02-08, 21:07 Çevrimdışı   #6
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Genel Mesajlar: 458
Teşekkür etti: 682
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2665
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
Evet bir zamanlar vardı Ben de görebilen şanslı kuşaktanım..Ama halen de var az bile olsa..Umudumuzu kaybetmememiz gerekir..

KORKMA ONDAN BUNDAN
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !..
.
Eski 22-02-08, 21:17 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu kadar ümitsiz olmamak gerek ama gerçek şu ki bizden sonrakilerde bizden gördüklerini tekrar edeceklerdir..ve ben hala böyle insanlar olduğuna inanıyorum

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 22-02-08, 22:35 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ne güzel bi konuu .. yaşatmak gerek bu davranışları

Eski 23-02-08, 00:12 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Kemalistler

~Aвsυя∂є~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3068
~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri
çok yazık ya hale bak !

Forza Atmosfer
Eski 23-02-08, 01:21 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok güzel bir yazı olmuş hepsi dikkatlice okudum ve bir iç çektim...

Ama şu konu Siz söylemeden çiçek alıp gelen erkek arkadaş biraz abartı ilişkiyi çiçek bozuyorsa o zaten sağlam bir ilişki değildir tabi bu benim düşüncem ama şöyle bir denklem var heralde nasıl erkek eve gelince yemeği sofrada görmek ister kadınlarda eve gelince eşi veya sevglisi elinde çiçeği görmek ister böyle olsa gerek...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 23-02-08, 01:29 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel, doğru, tesekkürler

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 21-03-08, 00:57 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.582
Teşekkür etti: 1.223
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
bız nıye basklarından beklıyoruzkı,bız surdurelım bız devam ettırelım bu tur davranısları

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 21-03-08, 01:37 Çevrimdışı   #13
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nerde o eski günler

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 21-03-08, 02:13 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Taraf tutmayan Hakem: yok öyle birşey, olsaydı şimdiye kadar enaltı milyarderi olmuştuk.

5 dakika korna çalmadan ilerleyebilen minibüs şoförleri: geçen sene aralıkta ankarada bir minibüse bindim, anam anam ne deli basıyor gaza, köklüyor zındık. önündeki arabayı nasıl taciz ediyor. olmaz böyle şey. tek parça halinde inebildim yaa bana bişey olmaz artık.

Vatandaşı "oy pusulası" olarak değil de insan olarak gören politikacılar: kocaman bir ütopya

ne dedim: yetişemedik o zamanlara.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 26-06-08, 22:06 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
*Yalan söylemeyen politikacı(böyle bir şey hiç oldumuydu ki)
olmadı herhalde

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 26-06-08, 22:08 Çevrimdışı   #16
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sabah sabah tanımadığı insanlara günaydın diyerek gülümseyen insan türü-

bu türün nesli tükenmedi daha (:

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Eski 26-06-08, 22:24 Çevrimdışı   #17
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 159
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:579
yarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
gelecekte böyle insanların olduu bile bilimicek(ne kadar kötü)

eski türkiye yok artık ,türkiye heryerden etki altına alınıyor

baş örtüsü bile bi konu

:((

bu günün tekrarı yok UNUTMA!

Konu Seçenekleri