| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | nesquik (21-07-08) |
| | #2 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5984 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siftaaah yapacaaam ![]() ![]() ![]() , yaş kaş(: isim ney???? bide hayattan beklentilerei neler ![]() ![]() ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() TATİLDEYİİİM(: |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 829
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:10295 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu çok mu seviyorsun? Alıntı:
Elşen Haziyev ( Hazinelli ) | |
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.356
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:28262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba Pelin ![]() Sen de hoşgeldin sorgu odasına E-dana'yı kimler sayesinde veya nasıl keşfettin? Forumda en sevdiğin ve orda olmaktan en çok hoşlandığın bölüm/konu? Senin için hayatta daima ilk sırada gelen şey/kişi(ler)...? Şimdilik bu kadar ama kısa zamanda yine uğrarım inş Kendine iyi bak ![]() ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.934
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:52804 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AaAa Pelincim ![]() Ho$geldin Fistik ![]() Sorularima Ba$liyorum ![]() Neden Sorgu Odasina Yazildin? Vazgecemedigin Üc $ey Nedir? Ailenmi? Sevdiginmi? Akilmi? Mantikmi? Sevmekmi? Sevilmekmi? Aglamakmi? Aglatmakmi? Gitmekmi? Kalmakmi? Yine Gelecem Fistik ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! Sen Gitsen, Gölgem Peşinden Gelir.. Sana Kapım Hep Açıktır, Hiç Calmadan Gir.. Bize Aşk Lazım, Ayrılık Değil ! Sen Benim Canımsın,Öbür Yanımsın.. Yabancı Değil.. BCDS Karasu Hatırası |
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 933
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sende benim seni sevdiğim kadar seviyormusun beni (benim sevgim sonsuz)AnTi Sigara ßirLiği yeşiLciLer grubu |
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.033
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:11700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hobin fobin ![]() Hai Wang |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni seviyo musun ![]() ..... özlemek aşkın yaramaz çocuğu ben o çocuğu bile uslandırdım artık özlenen sensin çünkü sen benim için bu hayatta özlenmeye değer tek şeysin ..... ![]() |
| | #9 | ||||
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 942
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
Teşekkürler Anıl bugün farkettim sorguda olduğumu Google amca saolsun onun sayesinde buldum burayı zamansızdı buluşum (: Forum oyunları sanırım :p Hayatta benim için ilk sırada tabiki ailem ![]() yine beklerim teşekkürler sende iyi bak canımAlıntı:
![]() Alıntı:
Düşünmem lazım :p yeni tanıdığım sıralar sormuş olsaydın bu soruyu direk yapıştırıdım cevabı (Sevmiyorum) derdim ama tanımaya başlayınca sevilmicek biri de değilmişsin (: Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... Konu nesquik tarafından (21-07-08 Saat 12:43 ) de değiştirilmiştir.. | ||||
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | disco fever (21-07-08), Jen (02-08-08) |
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.854
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birileri sormuşmu diye baktım ama bulamadım klasik bir soru olsana ben cidden merak ettiğim için soruyorum pelin abla neden nesquik ![]() |
| | #11 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nerden katılıyorsun??? |
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 6.381
Forum Gücü: 241 Forum Puanı:94434 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmek istedigin bir ülke? ![]() ![]() |
| | #13 |
Teşekkür etti: 1.165
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:3915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meleğim neden bu kadar geç cevapladın..? ![]() ![]() Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? ...- -Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim...! |
| | #14 | |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Çanakkale (: Küba'yı çok merak ediyorum (: gidebilirmiyim bilemiyorum ![]() Meleğim bugün farkettim desem (: Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... Konu nesquik tarafından (21-07-08 Saat 17:39 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.672
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:75560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çanakkale Kordonda gezince neler dusunuyorsun ![]() Aşk Para hangisi daha onemli senin için ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| | #16 | |
Aşk önemli hayatım boyunca parayı düşündüğüm bi an bile olmadı (: Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... | |
| | #17 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 805
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bandırmaya qelmeyi düşünüo musn ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #18 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaz bitmeden evet istiyorum ama seni görmeyi daha çok istiyorum ![]() Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.854
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tezatlık derken ![]() |
| | #20 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tezatlık derken beni esmer sanıp sarışın olmam nesquik diince akla esmer olabileceğim geliyo Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |