DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 10-08-08, 23:23 Çevrimiçi   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Net arada bir düşüyor

Zırt pırt kopan bu adsl bağlantıma bir el atsak kardaşlar ha ? Ne dersiniz ?
AirTies RT-102 modem
4096/1024 kbps

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (11-08-08)
Eski 10-08-08, 23:40 Çevrimiçi   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Ya arkadaşlar bir yardım gene koptu sebep ne olaki böyle kopsun bu alet?

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 11-08-08, 00:14 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Aynı sorun uzun süredir bende de var.. Sürekli bağlanti kopuyor az önce yine gitti hemde dosya indiriyordum %50de gitti.. Yarın mcebur baştan indircez.. Çok sinir bozucu olmaya başladi...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 11-08-08, 00:22 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Türk Telekoma bak ya...
Yakıştıramadım o zaman...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 11-08-08, 00:23 Çevrimiçi   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Benimde az gitmedi öyle
Kaç tane film partları güm oldu büyük hayal kırıklığı...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 11-08-08, 00:30 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Benim 1haftada 4kez gitti küçük dosyalar olsa önemli değil ama .. Aradımda telekomu dedi bölgenizde herhangi bir sorun yok bunu 3-4 arkadaşa daha sordum onlarda da benzer sorunlar varmış... Yani anlayacağın paramızla rezil olmaya devam edicez bir süre daha...

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Eski 11-08-08, 00:33 Çevrimdışı   #7
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 250
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:158
kargo_17 ara sıra gören oluyorkargo_17 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bendede gidiyor şimdi yine gitti of ya
Eski 11-08-08, 00:37 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Hiç merak etmeyin arkadaşlar elimden geleni yapıcam Türk Telekomda tanıdıklarım var...
Annem orda çalışıyorda

Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 11-08-08, 01:19 Çevrimdışı   #9
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 250
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:158
kargo_17 ara sıra gören oluyorkargo_17 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
baho_17´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç merak etmeyin arkadaşlar elimden geleni yapıcam Türk Telekomda tanıdıklarım var...
Annem orda çalışıyorda
güzel valla
işallah yapılır sorun
Eski 11-08-08, 16:29 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bendede gidip geliyor ama indirme durumunda duruyor net gelince tekrar devam ediyor...

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 11-08-08, 20:56 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Bugün en az beş kere daha koptu
Format attım virüs falan etkiler mi diye...
Gene fayda yok rezalet bir durum...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 11-08-08, 21:00 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar bunlar pc den kaynaklı sorunlar pclerde trojen spy truva atı temizlemesi yapın sorun geçecektir

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 11-08-08, 22:18 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Döküman

chrisma alakası yok bunun için format attim yine olmadı.. NOD 32 + Spyware yüklü pcde aynı.. Sorun bizden kaynaklı değil ...

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Mesaja teşekkür eden:
baho_17 (11-08-08)
Eski 11-08-08, 22:34 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Scнiивея bakımını yaptığım bir çok pc de de aynı hata vardı hepsi trojene bağlı kopmalardı

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 12-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #15

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.008
Teşekkür etti: 2.621
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kablolalamada en ufak bir kalitesizlik, düşen bağlantı hızı ve kalitesi ile bağlantı problemlerine yol açabiliyor.

Bunu düzeltirseniz daha az sorun yaşarsınız bence

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:
baho_17 (12-08-08)
Eski 12-08-08, 21:48 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kullandıgınız kablolar kalın olsun
bir de splitter kullanın

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Seçenekleri