| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | Net arada bir düşüyor Zırt pırt kopan bu adsl bağlantıma bir el atsak kardaşlar ha ? Ne dersiniz ? AirTies RT-102 modem 4096/1024 kbps Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (11-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşlar bir yardım gene koptu sebep ne olaki böyle kopsun bu alet? Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı sorun uzun süredir bende de var.. Sürekli bağlanti kopuyor az önce yine gitti hemde dosya indiriyordum %50de gitti.. Yarın mcebur baştan indircez.. Çok sinir bozucu olmaya başladi... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk Telekoma bak ya... Yakıştıramadım o zaman... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benimde az gitmedi öyle Kaç tane film partları güm oldu büyük hayal kırıklığı... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim 1haftada 4kez gitti küçük dosyalar olsa önemli değil ama .. Aradımda telekomu dedi bölgenizde herhangi bir sorun yok bunu 3-4 arkadaşa daha sordum onlarda da benzer sorunlar varmış... Yani anlayacağın paramızla rezil olmaya devam edicez bir süre daha... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #7 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
bendede gidiyor şimdi yine gitti of ya
|
|
| | #8 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç merak etmeyin arkadaşlar elimden geleni yapıcam Türk Telekomda tanıdıklarım var... Annem orda çalışıyorda Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #9 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede gidip geliyor ama indirme durumunda duruyor net gelince tekrar devam ediyor...
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün en az beş kere daha koptu Format attım virüs falan etkiler mi diye... Gene fayda yok rezalet bir durum... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bunlar pc den kaynaklı sorunlar pclerde trojen spy truva atı temizlemesi yapın sorun geçecektir
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chrisma alakası yok bunun için format attim yine olmadı.. NOD 32 + Spyware yüklü pcde aynı.. Sorun bizden kaynaklı değil ... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | baho_17 (11-08-08) |
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Scнiивея bakımını yaptığım bir çok pc de de aynı hata vardı hepsi trojene bağlı kopmalardı
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #15 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kablolalamada en ufak bir kalitesizlik, düşen bağlantı hızı ve kalitesi ile bağlantı problemlerine yol açabiliyor. Bunu düzeltirseniz daha az sorun yaşarsınız bence ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | baho_17 (12-08-08) |
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullandıgınız kablolar kalın olsun bir de splitter kullanın Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |