| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Nezle Göz yaşarmasına, burun akıntısına Halsizliğe mi ihitiyacınız var hemen nezle olun, oldurun kağıt mendil şirketleri kar'a geçsin ![]() İnsanı rezil eden öldürmeyen süründüren birden bire ortaya çıkmış gibi yapan sinsi hastalık... Ben bittim iptal oldum ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen.Bu senede yakalandım ve hala hastayım ![]() ... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen salgın sanırsam (: Cümleten geçmiş olsun ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyiki bir hasta oldun , hemen acmissin konuyu ![]() ayni sey bendede var , 2 dakka disarda durim basliyor :( derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir işin veya olayın Nez ile yapıldığını gösterir kelime. Nezle --> Nez ile ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pitekantropus (06-10-07) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısın 2 haftada bir olmassam rahat edemediğim hastalık
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | By_Blok (09-10-07) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | irenç bi hastaLık sonbaharın oLmazsa oLmazLarından... ![]() burnuNu durdur durdura biLirsen... ![]() HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |