| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | ![]() ![]() ![]() Buda Sinemden ![]() Hatuncum ne mutLu bana senin gibi bir dost kazandıgım icin.Dogum günün kutLu oLsun nice mutLu seneLere hep beraber hatunum Seni Seviyorum Çünkü biz dostuz Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara.... İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim... Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni .... Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim.... Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme.... Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim..... Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni..... Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim... Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni..... Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim..... Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni.... Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim.... Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara.... Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni..... Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan .... Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana .... Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin...... İnsanın hayatına girebiLecek en önemLi degerLerden birisin.Muhabbetin dostLugun arkadasLıgın nadide kişiLigin örnek hareketLerin ve samimiyetin karsısında sana bagLanmamak eLde degiL.İnş ALLAH'ım herkese senin gibi bir dost ve hatta senin gibi bir eş nasip eder. Değişen bu senede değişmeyen tek şeyin mutLuLugun oLması diLegiyLe Seni Seviyorum Badişim nice mutLu yıLLara. İYİKİ VARSIN Her günün bitiminde birseyLer ögreniyorsan Ömrün sana vazgeciLmez dostLar kazandırıyosa Sabaha güLerek acabiLiyosan gözLerini Büyüdügüne üzüLme Bırak günLer sende iz bıraksın Bırak cizgiLerin ve akLarın aksın Yeterki yarın dünü aratmasın Büyüdügüne üzüLme cünkü varsın İYİKİ VARSIN Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen deli dolu bir Sevda düşlerim.. Kimsede olmayan, bana ithafen ! qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nıce senelere canım hersey gönlunce olsun sewdıklerınle bırlıkte olman dıleklerımle ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aLa (20-07-08) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adına tsk edeyim ![]() canözüm tskLer Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen deli dolu bir Sevda düşlerim.. Kimsede olmayan, bana ithafen ! qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (20-07-08) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"iyi ki doğdum" dediğin, gönlünce yıllara |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi ki dogdun Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heppy börttey tuyu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de hem Tweety hem benim adima kutlayayim bari (: nice nice güzel yillara,güzel resimler yapan insan =) S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #8 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice mutlu Yıllara Yeni yaşınla ... Happy birtday , happy birtday Unut umut bugün yanımda yok, Neden hayat ağır bu denli çok, İnan kader elimde bir fener, Önemi yok yanımda olmasan ne fark eder..!? |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice mutLu,sağLıkLı seneLere (= . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu senelere . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğum günün kutlu olsun. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutLu oLSunnnnn... ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 629
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İYi ki doğdun =) Everything is Changed ![]() |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu senelere Astral ![]() Doğum günün kutlu olsun . . . ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum gunun kutlu olsun
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nice Mutlu Senelere ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.705
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #18 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum Gününüz Kutlu oLsun (: . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beraber Nice Yıllara =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice mutlu senelere....
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |