DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 20-07-08, 00:37 Çevrimdışı   #1
Asistan
aLa

aLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 71
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2740
aLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
11 Nice mutLu SeneLere ASTRAL'm Badişim

Buda Sinemden

Hatuncum ne mutLu bana senin gibi bir dost kazandıgım icin.Dogum günün kutLu oLsun nice mutLu seneLere hep beraber hatunum Seni Seviyorum

Çünkü biz dostuz
Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....
İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim...
Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni ....
Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim....
Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....
Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim.....
Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni.....
Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim...

Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni.....
Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim.....
Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni....
Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim....
Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara....
Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni.....
Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan ....
Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana ....
Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin......

İnsanın hayatına girebiLecek en önemLi degerLerden birisin.Muhabbetin dostLugun arkadasLıgın nadide kişiLigin örnek hareketLerin ve samimiyetin karsısında sana bagLanmamak eLde degiL.İnş ALLAH'ım herkese senin gibi bir dost ve hatta senin gibi bir eş nasip eder.
Değişen bu senede değişmeyen tek şeyin mutLuLugun oLması diLegiyLe Seni Seviyorum Badişim nice mutLu yıLLara.

İYİKİ VARSIN

Her günün bitiminde birseyLer ögreniyorsan
Ömrün sana vazgeciLmez dostLar kazandırıyosa
Sabaha güLerek acabiLiyosan gözLerini
Büyüdügüne üzüLme

Bırak günLer sende iz bıraksın
Bırak cizgiLerin ve akLarın aksın
Yeterki yarın dünü aratmasın
Büyüdügüne üzüLme cünkü varsın

İYİKİ VARSIN

Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen
deli dolu bir Sevda düşlerim..
Kimsede olmayan, bana ithafen !

qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя
Eski 20-07-08, 00:39 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nıce senelere canım hersey gönlunce olsun sewdıklerınle bırlıkte olman dıleklerımle

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
aLa (20-07-08)
Eski 20-07-08, 01:23 Çevrimdışı   #3
Asistan
aLa

aLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 71
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2740
aLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
adına tsk edeyim

canözüm tskLer

Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen
deli dolu bir Sevda düşlerim..
Kimsede olmayan, bana ithafen !

qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя
Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (20-07-08)
Eski 20-07-08, 01:48 Çevrimdışı   #4
Stajyer

Dark_Saga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 104
Teşekkür etti: 62
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:489
Dark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
"iyi ki doğdum" dediğin, gönlünce yıllara

Narkoz aLmış gibi Hissєttiğimdєn bєri attığım hєr adım sєnkronizє..
Eski 20-07-08, 02:00 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
iyi ki dogdun

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 20-07-08, 15:46 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
heppy börttey tuyu

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 20-07-08, 15:53 Çevrimdışı   #7
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben de hem Tweety hem benim adima kutlayayim bari (:
nice nice güzel yillara,güzel resimler yapan insan =)

S E S S I Z C E

Eski 20-07-08, 15:59 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

Larinsu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:399
Larinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Nice mutlu Yıllara Yeni yaşınla ...

Happy birtday , happy birtday

Unut umut bugün yanımda yok,
Neden hayat ağır bu denli çok,
İnan kader elimde bir fener,
Önemi yok yanımda olmasan ne fark eder..!?
Eski 20-07-08, 17:46 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nice mutLu,sağLıkLı seneLere (=

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 20-07-08, 18:03 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mutlu senelere

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 20-07-08, 18:04 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
doğum günün kutlu olsun.

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 20-07-08, 18:07 Çevrimdışı   #12
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.281
Teşekkür etti: 694
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Doğum günün kutLu oLSunnnnn...

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 20-07-08, 18:45 Çevrimdışı   #13
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 629
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
İYi ki doğdun
=)

Everything

is

Changed
Eski 20-07-08, 18:49 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Mutlu senelere Astral

Doğum günün kutlu olsun . . .

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Eski 20-07-08, 18:51 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dogum gunun kutlu olsun

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 20-07-08, 19:25 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Nice Mutlu Senelere

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 20-07-08, 21:54 Çevrimdışı   #17

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.346
Teşekkür etti: 5.705
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75789
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 20-07-08, 21:57 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.097
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Doğum Gününüz Kutlu oLsun (:

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Eski 20-07-08, 23:16 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Beraber Nice Yıllara =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 21-07-08, 09:53 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.042
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
nice mutlu senelere....

bUrAk

Konu Seçenekleri