| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemsom allah senii basımızdan eksık etmesin , hep agrıt basımızı :p ,iyiki dogdun guzel insan , allah uzun ömürler versin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | нѕуη (29-08-08), alaskalı_eren (27-08-08), CSKN (27-08-08), disco fever (27-08-08), MrTcN1905 (27-08-08), n!da (27-08-08), p0lly (27-08-08), roza (27-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | La Telefonda Benle Isın Olmıcaktı Ama Olcak Sımdı ![]() Niye Doğdun ? Bu Kadar Mıllet Senın Ne Ayak Oldugunu Bılıo Mu ? Açıklayım Mı Bazı Seylerı ? ![]() Neyse Yeter Bu Kadar (= Iyiki Doğmuşsun Beraber Nice Yıllara =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (29-08-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.461
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Huseyin sen simdi turkiyedesindir daha ...dogum gunun kutlu olsun nice uzun saglikli ve mutlu yillar dilerim ![]() Mutlu ol hep Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun Hüseyin.... ![]() sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inş ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hatırlıyorumda hsyn imzanda geri sayım ypıyordun şimdi sen yoksun aramızda ama tweety geri sayım yapmış senin için ![]() Nice mutlu yıllara Hsyn'cim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #8 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.221
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dogum Günün Kutlu Olsun Ukalacim ![]() Saglikli, Huzurlu, Ba$arili, Ne$eli, A$k Dolu, Mutlu Yillar.. Iyi Ki Dogdun, Iyi Ki Varsin, Iyi Ki Tanidim Seni ![]() Hep Birlikte Nice Yillara Talihsiz Yada Ugursuz Cocuk ![]() Bu Arada, Sencede Vakti Gecmedimi? ![]() Artik Kendine Birini Bulsan Diyorum, Evde Kalmi$ Cocuk ![]() Yoksa Kala Kala Co$kuna Kalacaksin Ona Yaniyorum ![]() Korkma Ama Aplaniz Yaninizda ![]() ![]() Bak Hic Ü$enmedim, Birde Sana Pasta Yaptim.. ![]() Degerini Bil ![]() ![]() Eline Yüzüne Bula$tir Dememi$tim Ama ![]() Eee Senden Ba$ka Ne Beklenir Ki ![]() Sevgiyle Kal.. ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Çabuk büyüdün Hüso ![]() Dün gibi gözümün önünde çocukluğun ![]() ![]() Eee kocaman adam oldun hala aynısın ![]() Cevap Coşkunda ![]() ![]() Hee karikatürde eklemek lazım sana Pis Cimbomlu ![]() ![]() Mutlu, Gülücüklerle Dolu, Nice Yıllara Dostum ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #11 | |
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hop, Herkes Kendi Adına Konuşsun Lütfen, Benden Uzak Dur Sen Çocuk ![]() Zamanında Çocuktur Dedik, Pek Önemsemedik Yukardaki Halini.. Ama Nereden Bilebilirdik Ki Şimdiki Halinin Böyle Olacağını: ![]() Ah Hüsom Ah.. Sen Ciddi Bir Tehlikesin, Karikatürle İzah Edelim Durumu: ![]() Ama Yinede İyi Dileklerimi İletmeden Edemiyeceğim ![]() Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Sağlık, Huzur, Mutluluk, Başarı Ve Artık Sonunda İnşallah Aşk Dolu Yıllar Geçirmen Dileğiyle.. İyi Ki Doğdun, Doğum Günün Kutlu Olsun Başımın Belası ![]() Son Olarak: Evlen Ulan Artık Yetti! ![]() Son Dedik Ama Bu Sefer Son: Tatildeyken Bile Seni Unutmadım Hüsom Neden Çarpı İşareti Dersen Orasını Bilemem, Süleyman Abimin Fikriydi ![]() ![]() Bi Resim Daha Var Ama Onu Sana Özelden İletecem ![]() Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) Konu CSKN tarafından (27-08-08 Saat 04:40 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #12 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() nice yıllara mutluklar dileğimle HSYN "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu yıllar (:
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nice mutlu senelere BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyy kimin doğum günüymüüş ![]() İyi ki doğdun Hüsoo ![]() Ne şanslısın bak böyle arkadaşların var(Bkz: Sülo&CSKN) ![]() Ben de öyle resimler yok ama idare et artık ![]() Doğum günün kutlu olsn İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #19 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum Gününüz Kutlu oLsun, Mutlu Yıllar (: . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|