| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Ee bu veled de durduk yere tatiline ara verip girmez foruma di mi,hem de o kadar güzel et yerken hehe Sevgili XaNDeR,hiç yağ yakamicam,ki gerek yok düşüncelerimi biliyorsun,seni hiç sevmem babanı da sevmezdiiiim ![]() ben konuyu sulandırdığımın farkındayım ama şımarık 1 kardeşe sahip olmak da herkese nasip olmaz,hı işte saat da geçti..arkamda elo gitar çalıyor,dürüüüüüüüüüm al bize or abiii diye ( chrisle dalga geçiyordun,ore oldun ıyyyyy ) neyse baydım kabul, abiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşiiiiiiiim, kaç yıl oldu saymadım ama,kardeş kuşağını bağlıyana kadar beni çekcen sonra da sana ihtiyacım kalmazzz oke bir de ukalayım aaaa yeter sanırım,iyi ki doğdun,gerçekten,harika bir insansın,hep yanımda olduğunu bilmek / gerçekten olduğunu bilmek/ayrıca bana dondurma borcunu olduğunu da bilmek o kadar güzel ki eh işte çok seviyorum seni,evde kaldın,artık beni dinle kaçıralım meloshu çok fun olur ![]() ..iyi ki varsın.. abi...ağabey ![]() hep mutlu ol/un.. meloshu bir de burdan öpim de tam pis olayım ![]() S E S S I Z C E ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun abi Dana'da 3. doğum günü sanırım bu (: Nice Yıllara Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nıce yıllara konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu yıllar Xander Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu ve guzel yıllar XaNDeR GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.960
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice yıllara ((=
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice yıllara XaNDeR (:
paran varsa adamsın. paran yoksa bi b..yaramassın |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah sizin icin en hayirlisni eylesin, nice yillara \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice yıllara ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice mutlu yıllara... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:47759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun XaNDeR, nice mutlu yıllara ![]() |
|
| | #12 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice mutlu yıllara...
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nice sağlıklı , mutlu yıllara (: LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #14 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun XaNDeR ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun XaNDeR... Nice sağlıklı , mutlu yıllara ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğum günün kutlu olsun ![]() yeni yaşının kocaman mutluluklar getirmesi dileğimle... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #17 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.221
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu Yillar Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:37 ![]() ![]() | Nice yıllara.. Kilitlenip Kalmak ve hala Özgür Olduğunu Sanmak. |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nice mutlu yıllara.. ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu yıllar |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |