Konu Seçenekleri
Eski 10-06-08, 13:02 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
~~Nick'e mana kat~~

arkadaslar bu oyun cok basit.

Üsteki üyenin yazdigi nicki aliyor ve her harfine mana katiyorsunuz.

misal: benim üstümdeki snorland dedi

s-adet
n-azik
o-turakli
r-ahat
l-aik
a-sabi
n-azik
d-ürüst

kisilerin isimlerini kisalta bilirsiniz snorland yerine Sulo mesela

ardindan siz bir nick yaziyorsunuz.
-----------------------------------------------------------

basliyorum: SiSin

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (10-06-08)
Eski 10-06-08, 15:00 Çevrimiçi   #2
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.013
Teşekkür etti: 4.221
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
S - Sevimli (:
i - Ipek Gibi
S - Sevgi Dolu
i - Ipek Yine
n - Nazik (:

G
ü
Z
B
e
L
B
e
L
A

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
ρяєηѕєѕ (10-06-08)
Eski 10-06-08, 15:05 Çevrimiçi   #3
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
G-üzel
Ü-retken
Z-eki
E-rdemli
L-ayık
B-ecerikli
E-stetik
L-ider
A-kıllı

B
E
D
O
Mesaja teşekkür eden:
GuZeLBeLa (10-06-08)
Eski 10-06-08, 15:16 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
B_eyfendi
E_fendi
D_ur durak bilmez
O_turaklı

P
E
S
İ
M
İ
S
G
Ü
Z
E
L
İ

/çok oldu yaa kısaca PESİ

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 10-06-08, 15:26 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Pes yani
Esprili
Sevimli
İyi biri

S
İ
R
İ
N
S
E
Y

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 10-06-08, 15:31 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Sirin
İradeli
Rahat
İnce
Nazik
Sevimli
Etkili
Yüce

B
y

c
h
a
n
c
e

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Eski 10-06-08, 16:11 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bey efendi
yanliz

cenk
hazir
asabi
nazik
curretkar
endiseli

V
i
r
a
n
e

- Mevlana -
Eski 10-06-08, 16:21 Çevrimiçi   #8
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
V-elveleci (:
İ-stekli
R-ahat
A-nlayışlı
N-azik
E-stetik

A
R
K
A
N
T
O
S
Eski 10-06-08, 16:36 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.572
Teşekkür etti: 263
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2424
ayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
A-laycı
R-üyacı
K-etum
A-şık
N-ezle
T-atlı
O-bur
S-evimli

A
Y
S
H
U
L
A

Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz...
Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir...
Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı...
Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM...
Eski 10-06-08, 16:38 Çevrimdışı   #10
Asistan
Antikapitalistler

google - ait Avatar
Genel Mesajlar: 222
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:350
google ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Aktif
Yaramaz
Sevimli
Huzur verici
Umutsuz ara ara
Lazım
Akıllı

G
O
O
L
E

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR!!!
Eski 10-06-08, 16:39 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Ağır başlı
Yırtıcı
Sevimli
Havalı
Ulaşılması zor
Laf yapmayı fazla sevmez
Atletik

b
y

c
h
a
n
c
e

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Eski 10-06-08, 16:46 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Gayretli
Oturakli
Olgun
Lüks takilan
Entellektüel

S
ü
l
o

- Mevlana -
Eski 10-06-08, 17:07 Çevrimiçi   #13
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
S - Sevgilim
Ü - Ürkütmez
L - Layik Her$eye (:
O - O Ruh Ikizim

D
E
N
I
Z

Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (10-06-08)
Eski 10-06-08, 17:19 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Düşünceli
Eğlenceli
Nadide

İkizim
Zerafetli

F.
T
İ
P
İ

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
GuZeLBeLa (10-06-08)
Eski 10-06-08, 17:22 Çevrimiçi   #15
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
F. - Fatihlerin Bitanesi..
T - Tipide Güzel
İ - Ince Dü$ünceli..
P - Pek Bi Tatli
İ - Iyiki Var Canim Ortim

A
R
T
E
M
I
S

Yabancı Değil..
Eski 10-06-08, 17:24 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Arsız
Rahat
Temizlikçi
Enayi
Müdür
İğrenç
Şişko

Y
A
G
M
U
R
C
İ
N
İ

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 10-06-08, 17:41 Çevrimiçi   #17
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Pisliksin Sen

Y - Yagmurum Benim
A - Akilli
G - Güzel
M - Manevi Bacim
U - Umutlu
R - Rakipsiz..
C - Canim Benim
İ - I$te Bitane
N - Narin Cicek
İ - Ince Belli

C
S
K
N

Yabancı Değil..
Eski 10-06-08, 18:02 Çevrimdışı   #18
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
C-ami
S-evgi
K-asa
N-imet

R
A
M
S
E
S
1
1
3

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Eski 10-06-08, 22:42 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Rakip
Akibet
Mülk
Sevgi
Esen
Sadet

P
.
A
N
N
A

- Mevlana -
Eski 10-06-08, 23:03 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Paraci
. ...

A nlayisli
N azik
N azik
A anlayisli

b
i
t
s
e