| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | ~~Nick'e mana kat~~
arkadaslar bu oyun cok basit. Üsteki üyenin yazdigi nicki aliyor ve her harfine mana katiyorsunuz. misal: benim üstümdeki snorland dedi s-adet n-azik o-turakli r-ahat l-aik ![]() a-sabi n-azik d-ürüst kisilerin isimlerini kisalta bilirsiniz snorland yerine Sulo mesela ![]() ardindan siz bir nick yaziyorsunuz. ----------------------------------------------------------- basliyorum: SiSin "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (10-06-08) |
| | #2 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.221
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S - Sevimli (: i - Ipek Gibi ![]() S - Sevgi Dolu ![]() i - Ipek Yine ![]() n - Nazik (: G ü Z B e L B e L A Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ρяєηѕєѕ (10-06-08) |
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B_eyfendi E_fendi D_ur durak bilmez O_turaklı P E S İ M İ S G Ü Z E L İ /çok oldu yaa kısaca PESİ ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pes yani Esprili Sevimli İyi biri S İ R İ N S E Y Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sirin İradeli Rahat İnce Nazik Sevimli Etkili Yüce ![]() B y c h a n c e Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bey efendi yanliz cenk hazir asabi nazik curretkar endiseli V i r a n e "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
V-elveleci (: İ-stekli R-ahat A-nlayışlı N-azik E-stetik A R K A N T O S |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 263
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A-laycı R-üyacı K-etum A-şık N-ezle T-atlı O-bur S-evimli A Y S H U L A Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #10 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktif Yaramaz Sevimli Huzur verici Umutsuz ara ara ![]() Lazım Akıllı G O O L E |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağır başlı Yırtıcı ![]() Sevimli Havalı ![]() Ulaşılması zor ![]() Laf yapmayı fazla sevmez ![]() Atletik ![]() b y c h a n c e Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayretli Oturakli Olgun Lüks takilan Entellektüel S ü l o "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S - Sevgilim ![]() Ü - Ürkütmez ![]() L - Layik Her$eye (: O - O Ruh Ikizim ![]() D E N I Z Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (10-06-08) |
| | #14 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünceli ![]() Eğlenceli ![]() Nadide ![]() İkizim ![]() Zerafetli ![]() F. T İ P İ ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GuZeLBeLa (10-06-08) |
| | #15 |
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | F. - Fatihlerin Bitanesi.. T - Tipide Güzel ![]() İ - Ince Dü$ünceli.. P - Pek Bi Tatli İ - Iyiki Var Canim Ortim ![]() A R T E M I S Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arsız ![]() Rahat ![]() Temizlikçi ![]() Enayi ![]() Müdür ![]() ![]() İğrenç ![]() Şişko ![]() ![]() Y A G M U R C İ N İ ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pisliksin Sen ![]() Y - Yagmurum Benim ![]() A - Akilli ![]() G - Güzel ![]() M - Manevi Bacim ![]() U - Umutlu ![]() R - Rakipsiz.. C - Canim Benim ![]() İ - I$te Bitane ![]() N - Narin Cicek ![]() İ - Ince Belli ![]() C S K N Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #18 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | C-ami S-evgi K-asa N-imet R A M S E S 1 1 3 Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #19 |
Rakip Akibet Mülk Sevgi Esen Sadet P . A N N A "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paraci ![]() . ... ![]() A nlayisli N azik N azik ![]() A anlayisli ![]() b i t s e d e g i t s e k kolay gelsin . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |