Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 07-01-07, 18:36 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
NighT_BluE

Bu haftaki Konugumuz NighT_BluE

* NedeN E-Dana ?

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 07-01-07, 18:45 Çevrimdışı   #2
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
E-dana olmamış olmuş olsaydı ne yapardın

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 07-01-07, 21:03 Çevrimdışı   #3

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
neden NighT_BluE

haylerine ne ve en büyük hedefin ne hayatinda,,
hayata özlem duyduyun sey nedir ??

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 07-01-07, 21:12 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayatınla ilgili hedeflerin nelerdir ?

hangi takımı tutuyorsun ?

hobilerin varmı ? nelerdir ?

hayatında başarıların daimi olsun..

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 07-01-07, 21:29 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye

ubudiyet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 616
Teşekkür etti: 745
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:817
ubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuş
Yapmak isteyipte gerçekleştiremediğin ve özlemini çektiğin bişey varmıdır ? varsa nedir ?

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 07-01-07, 23:11 Çevrimdışı   #6
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaşın kaç??
nerde yaşıyon??
yada neden cwp wermiyon???

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 08-01-07, 01:40 Çevrimdışı   #7
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Şu an yaptığın işi yapmasaydın ne olmak isterdin??

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 08-01-07, 01:44 Çevrimdışı   #8
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
geçmişe bakıpda ahhh dediğin birşey var mı?

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (08-01-07)
Eski 08-01-07, 02:52 Çevrimdışı   #9
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.346
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
Tweety

* NedeN E-Dana ?
sıcacık insanlar, seviye, açık sözlülük. klasik olacak ama bana göre harika bir site

Alıntı:
samx

E-dana olmamış olsaydı ne yapardın
herhalde haftada bir site değiştirirdim (14 aydır burdayım)

Alıntı:
YiLdIz_GöZlÜm

neden NighT_BluE
hayallerin ne ve en büyük hedefin ne hayatinda,,
hayatta özlem duyduyun sey nedir ??
öncelikle maviden başlayım hayatta en çok sevdiğim renktir. evimin her köşesini maviye boyadım. ilk arabamın rengi maviydi. muhabbet kuşuma bile maviş adını koydum

geceyi sevmemin nedeni ise belki yalnızlığı sevmemdendir, belki de ağladığımı kimsenin görmemesidir ve belki sakin oluşudur

çok büyük şeylerin peşinde koşmadım hiç, ama tek hayalim emeklilikte bir köy yaşantısıdır.

özlemini duyduğum tek şey ise, on yıl önce canımın yarısı olan kız kardeşimi kaybettim. hiç unutmadım. her zaman özledim.

Alıntı:
EyLüLsu

hayatınla ilgili hedeflerin nelerdir ?
hangi takımı tutuyorsun ?
hobilerin varmı ? nelerdir ?
hayatında başarıların daimi olsun..
bazı sorular aynı olduğu için geçiş yapabilirim galiba

tabi ki Fenerbahçe sorman hata

tam bir av hastasıyım, 89 ve 93 yılları arasında çok avlandım. (affedin cahildim) neden bilmiyorum sonra avlanmaktan vazgeçtim. ama doğadan vazgeçemedim. yine çıkıyorum ava ama 1993 yılından bu yana hiç can yakmadım. sadece atış yapmaya gidiyorum

başarı dileklerin için teşekkür ederim

Alıntı:
ubudiyet

Yapmak isteyipte gerçekleştiremediğin ve özlemini çektiğin bişey varmıdır ? varsa nedir ?
okul yıllarında tek hayalim pilot olmaktı. ama bu asla olmadı. eğer bir şans daha verilmiş olsaydı kesinlikle pilot olmak için çabalardım.

Alıntı:
alaskalı_eren

yaşın kaç??
nerde yaşıyon??
yada neden cwp wermiyon???
yaşım 36
egenin incisi izmirde yaşıyorum ve tam bir karşıyaka hayranıyım

Alıntı:
RedStreak

Şu an yaptığın işi yapmasaydın ne olmak isterdin??
tam bir araba hastasıyım hele XL olanlar ama bu iş olmasaydı otomobil yedek parça işinde çalışırdım galiba

Alıntı:
KüçükBey

geçmişe bakıpda ahhh dediğin birşey var mı?
hımm ortaokulda bir aşkım vardı, bilseydim o kızı kaçırırdım

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
And (08-01-07), samx (09-01-07), Sidalay (09-01-07), ubudiyet (10-01-07), YıLdız_GöZlÜm (08-01-07)
Eski 08-01-07, 08:58 Çevrimdışı   #10

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
NighT_BluE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle maviden başlayım hayatta en çok sevdiğim renktir. evimin her köşesini maviye boyadım. ilk arabamın rengi maviydi. muhabbet kuşuma bile maviş adını koydum

geceyi sevmemin nedeni ise belki yalnızlığı sevmemdendir, belki de ağladığımı kimsenin görmemesidir ve belki sakin oluşudur

çok büyük şeylerin peşinde koşmadım hiç, ama tek hayalim emeklilikte bir köy yaşantısıdır.

özlemini duyduğum tek şey ise, on yıl önce canımın yarısı olan kız kardeşimi kaybettim. hiç unutmadım. her zaman özledim.
Cevaplarin icin tesekürler

kiz kardesinide kaybetiyini bilmiyordum özür dilerim yarani actim basin sag olsun demek istedim

Eski 08-01-07, 11:27 Çevrimdışı   #11
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
dostlar sağolsun Yıldız Gözlüm. öyle yaralar hiç kapanmaz üzülme

Eski 09-01-07, 03:56 Çevrimdışı   #12
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
Cvp için tşkler istersen geleyim kaçıralım kızı
Ayrıca büyük acını çook iyi anlıyorum

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...

Eski 09-01-07, 12:22 Çevrimdışı   #13
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mesleginiz nedir ve severek mi yapiyorsunuz ?

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (09-01-07)
Eski 09-01-07, 13:27 Çevrimdışı   #14
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Alıntı:
KüçükBey

Cvp için tşkler istersen geleyim kaçıralım kızı
Ayrıca büyük acını çook iyi anlıyorum
napıyon kardeş sen gaza getirme beni evlenip barklanmıştır kız, bizimi öldürtecen

Alıntı:
SerseriKursun64

mesleginiz nedir ve severek mi yapiyorsunuz ?
Bir ingiliz firmasında tır-tanker sürücülüğü yapıyorum ve işimi çok seviyorum. daha değişik koşullarda imkanlarım olmasına rağmen büyük arabalardan bir türlü vazgeçemedim. nedense güçlü motorlar cezbediyor beni

Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (09-01-07)
Eski 09-01-07, 18:08 Çevrimdışı   #15
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.207
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
cvpler çok güzel..ilk önce teşekkür edeyim...sonrada soruya geçeyim...

e-danaya nerede rastladın..
e-dana da en çok hangi bölümle ilgilenmek hoşuna gidiyor...???
evlilik varmı..çoluk çocuk varmı...??soru çok..ama sadece bunlarla idare edelim şimdilik..

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (09-01-07)
Eski 09-01-07, 19:23 Çevrimdışı   #16
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Alıntı:
romantik_dj´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cvpler çok güzel..ilk önce teşekkür edeyim...sonrada soruya geçeyim...

e-danaya nerede rastladın..
e-dana da en çok hangi bölümle ilgilenmek hoşuna gidiyor...???
evlilik varmı..çoluk çocuk varmı...??soru çok..ama sadece bunlarla idare edelim şimdilik..
buralardayız nasıl olsa aklına geldikçe sorarsın

E-Dana'ya bir albüm bilgilerinde rastladım. sonra girip üye oldum ama ilk 4 ay kadar aktif değildim. sonraları çok hoşuma gitmeye başladı. işim gereği çok dolaştığım içinde E-Dana'dan bazı arkadaşlarla şahsen tanışma fırsatı yakaladım. ve bırakmaya da niyetim yok

sitede en çok otomobil, sesler ve renkler, albüm paylaşımları bölümlerine bakıyorum. ama en çok hoşuma gideni ise sesler ve renkler. çok güzel çalışmalar çıkıyor. (adeta kıskanıyorum ama bir türlü de beceremiyorum)tartışma bölümüde ilgimi çekiyor ama devamlı takip edemediğim için şimdili okuyup çıkıyorum

Evet evliyim, 14 yaşında bir kızım 10 yaşında da bir oğlım var

Eski 09-01-07, 19:28 Çevrimdışı   #17
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Abi Senin Aslan Kaç Beygir

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (09-01-07)
Eski 09-01-07, 19:32 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
NighT_BluE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
buralardayız nasıl olsa aklına geldikçe sorarsın

Evet evliyim, 14 yaşında bir kızım 10 yaşında da bir oğlım var
allah bagislasin

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
NighT_BluE (09-01-07)
Eski 09-01-07, 19:39 Çevrimdışı   #19
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Alıntı:
The.`KinG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi Senin Aslan Kaç Beygir
şu an kullandığım araç 440 beygir gücünde, ama firmada 400 ile 610 beygir güçleri arasında araçlar mevcut. son teknoloji araçlar o kadar seri kullanıma müsaade ediyor ki, şehir içinde iki ayrı trafik ışıkları arasında bizim araçlara yetişecek otomobil tanımam. (firmadan biri okursa sonum olur ) ama bizler bu şekilde araç kullanmıyoruz tabi

Eski 09-01-07, 19:46 Çevrimdışı   #20
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Teşekkür ederim Serseri Kurşun, Allah hiç kimseye çocuklarının acısını yaşatmasın

Konu NighT_BluE tarafından (09-01-07 Saat 19:56 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
SerseriKursun (11-01-07), ubudiyet (10-01-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri