| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nihan_altan Neden E-dana ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | super olan ne ? neye tsk ettiginizi anlamis degilim , biraz aydinlatirmisiniz ? ![]() [ ] derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (03-09-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok ii ya Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burası sorgu odası değil mi? yada sorgu odasının içeriği mi değişti? ![]() Günde ne kadar internet'e giriyorsun? ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.si Nihan nerelerdesin..Sorular seni bekliyor.. 2.si net faturanı ödemedin mi..Halen yoksun.. 3.sü e-dana ve bize bu kadar mı önem veriyorsun. 4.sü bu kadar yeter ben kaçtım Babasız Büyüyen Bir İnsan Nasıl Baba Olabilir ki ? |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süreniz dolmuştur
Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |