| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | nihayet
Gün Aydın programında hersabah ekranların neşesi olan iki konuk uzun bir süreden sonra ani bi kararla evlendiler.Meriç Erkan yaptığı açıklamada "sonunda istedeğim oldu artık turist kızlar yok hayatımda sadece Ahu Tuğba var"dedi ve ayrıca 11 tane çocuğunu olmasını da sözlerine ekledi. Mutlu çifte mutluluklar diliyoruz... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavalli bunlar yaa.. ne yapacagini bilmeyen zavalli !!
|
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurtulduk yaniii.... ahhuu ahhuu sesleri yok artık oh beee .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |