| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde uzman | Nil Gün - Zihin Programlama Serisi - (Audio Book) Zihin Programlaması serisinde bilince dönük pozitif mesajlar verilir. Düşüncelerimizde neyi sıkça tekrar edersek hayatımızda onu yaratırız ve genellikle de kelimelerin ne denli güçlü olduğunu ya bilmeyiz ya da önemsemeyiz. Sıklıkla tekrarlanan olumlama (afirmasyon) cümlelerinin insan yaşamında olağanüstü değişimler yarattığı kesin bir gerçektir. Zihin Programlaması kasetlerinde/CD'lerinde amaç, kişinin geçmişiyle, bugünüyle ve geleceğiyle ilgili çocukluğundan bu yana zihninde yaratmış olduğu olumsuz düşünceleri olumlu imgelere dönüştürmesine yardım etmektir. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * GÜNE GÜVENLE BAŞLAYIN ![]() Tıkla İndir (42472 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * İÇ HUZURUNUZA ULAŞIN ![]() Tıkla İndir (42232 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * MUTLU ÇİFT OLABİLMEK ![]() Tıkla İndir (40637 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * KONSANTRASYONUNUZU ARTIRIN BELLEĞİNİZİ GÜÇLENDİRİN ![]() Tıkla İndir (55865 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * PARA DOSTUMDUR ![]() Tıkla İndir (43986 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ŞÜKRAN DUYMANIN HAZZI ![]() Tıkla İndir (47377 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * EGZERSİZİ SEVİYORUM ![]() Tıkla İndir (85494 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * HUZURLA UYUYORUM ![]() Tıkla İndir (83231 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * İNİSİYATİF ALABİLMEK ve VİZYON GELİŞTİRMEK ![]() Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * YARATICILIĞINIZI GELİŞTİRİN ![]() Tıkla İndir (78082 KB) Şifre: b@tm@n * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ÖZSAYGINIZI YÜKSELTİN ![]() Tıkla İndir (90454 KB) Şifre: b@tm@n bence artık sen de herkes gibisin.. Konu _Okyanus_ tarafından (29-11-07 Saat 12:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |