DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 09-06-07, 02:34 Çevrimdışı   #1
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Niye MetaL müzik her zaman bağırma çağırma olarak görülür ?

Arkadaşlar çoğu çevrede hep bunu duyuyorum ve bu beni çok üzüyor.Metal müzik niye hep bağırma çağırma olarak algılanıyor.Daha Metal müzik ne bilmeyen adam geliyo diyoki o ne ole ya bagırıolar cırlıolar o muzik mi die...Metal sadece Thrash Metal yada Death Metal den olusmuorki.Power Metal - Gothic Metal - Doom Metal vs vs vs ... Sizce insanların bu tutumu neyin bir simgesi ? Görüşleriniz nelerdir...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Çaylak_ (09-06-07), mayrock (15-06-08), unfortunate (09-06-07), ~Aвsυя∂є~ (09-06-07), ~diEfoRmEtaL~ (13-10-07)
Eski 09-06-07, 03:32 Çevrimiçi   #2
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:26518
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
açıkçası ben metal müzik we rock dinleyince kendimi daha rahat we özgür hissediyorum...

herkes istediği müziği dinler we karşısındakinin de ne dinlediğine saygı göstermelidir...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (09-06-07), tragonya (10-06-07)
Eski 09-06-07, 03:34 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
insanların bilmedikleri sadece dışarıdan bir kaç şey duyup inandıkları için.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
∂ĩяєŋ¢ (09-06-07), unfortunate (09-06-07)
Eski 09-06-07, 03:36 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende şu metal'in alt gruplarını bi kafamda tutamıyom ..hangisi death hangisi gothic olii felan die..

her turlusunu dinlerim.. yeterki uygun zaman ve mekanda olsun :... içerken orhan baba olsun ama başkasını tanımam
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (09-06-07), unfortunate (09-06-07), ~sebofan_memo~ (09-06-07)
Eski 09-06-07, 03:42 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
işte anlamadıgım bunlar... millet okumadan etmeden bagırma cagırma dio...
Benm cok arkadasım var thrash metal sevmeyipde gothic hayranı olan...

Thanx konumuz deil ama kısaca bi acıklama yapıyım...

Thrash Metal(fark yapmaz) ve Death Metal(solist genelde kadın) -- > Bateri Ve Gitarlar ön planda ancak soylenis tarzı olarak bir nevi bagırmak...

Power Metal -- > Gitar Soloları ve Orgların ön planda oldugu metal çeşidi...

Gothic Metal -- > Genellikle din - aşk - hüzün - ayrılık gibi konuları ele alan klavye ve kemanın eşlik ettigi metal türü...

Black Metal --> bunu bende çözemedim henüz

Doom -- > heavy metalin bir alt grubu diyebiliriz.Ağır ve aynı ritimle süren sarkılarda sözler genelde duygusal manalıdır...Flüt Keman Piyano eşlik eder...

Sanırım biraz acıklayıcı oldu....

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Çaylak_ (09-06-07), ~diEfoRmEtaL~ (13-10-07)
Eski 09-06-07, 03:46 Çevrimiçi   #6
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
black metal örnek olarak immortal diyebilirim.... dinlerseniz anlarsınız farkı...

bi de benm lise yıllarımda trash metal wardı....

witchtrap

out dead

...vs

Çaylak_ (09-06-07), KartofeL (09-06-07)
Eski 09-06-07, 03:54 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Power Metal olarak --- Stratovarius

Gothic --> HIM - Evanescence

Thrash Metal --- > Trivium - Slayer - Sepultura vs vs

Death Metal --- > Arch Enemy

Grunge ( punk ) ---> Nirvana

şöyle bi listede ben yapayım

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ForgeR~Emo (09-06-07), unfortunate (09-06-07), ~diEfoRmEtaL~ (13-10-07)
Eski 09-06-07, 09:23 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
He he he (: baslik:

Niye MetaL müzik her zaman bağırma çağırma olarak görülür ?

Hazir cevabim:

Cünkü Bagiriyorlarda ondan .

Süphesiz adam agizini yarim karis acarak avazi geldigi gibi ses cikarirken birseyler anlatmaya cabaliyordurda inan henuz anliyacak safaya gelmedim .

Saka yapiyorum .

Disturbed grubunu zevkle dinlerim, ama sürekli sürekli de kafa kaldirmiyor.
Sonra bi bakmisim yine eski usül gidiyorum.

Acmisim Neset Ertasi sazina gurban Yar Imis Megeri calarim.
Sonra rock a bir ara ugrarim.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 09-06-07, 10:19 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
başımı ağrıtıyo 2. şarkıdan sonra git Allah ını seversen yaa ...

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 09-06-07, 12:24 Çevrimdışı   #10
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MrSuitabLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar çoğu çevrede hep bunu duyuyorum ve bu beni çok üzüyor.Metal müzik niye hep bağırma çağırma olarak algılanıyor.Daha Metal müzik ne bilmeyen adam geliyo diyoki o ne ole ya bagırıolar cırlıolar o muzik mi die...Metal sadece Thrash Metal yada Death Metal den olusmuorki.Power Metal - Gothic Metal - Doom Metal vs vs vs ... Sizce insanların bu tutumu neyin bir simgesi ? Görüşleriniz nelerdir...
işte sende demişsin ya insanlar bilmedikleri için bence...

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..
Eski 09-06-07, 12:29 Çevrimiçi   #11
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
meTaL müzik bi yaşam feLsefesİdr ...

meTaL müziğe bağIrma çağırMa diyenLerin haLi oRtada oNun için bence fasLa taKmayın öLe diyenLeri .........

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 09-06-07, 13:11 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Metal dinlemek güzeldir ama dikkat edelim dinliye dinliye Metalden baska bisi dinliyemez haale gelmeyin

yada metal olmayin diyelim

Disturbed - Down with the sickness

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
agbar (28-05-08), Yσкє∂!¢! (27-05-08)
Eski 09-06-07, 13:22 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben metalde kadin vokallerin oldugu gruplari begeniyorum. cok sert metal sevmem ama ;Turkiyede metal muzige on yargiyla yaklasiyorlar ama bazi isimlerde gercekten bagrarak bogurerek soyluyorlar yani yalan degil

Epica - W.Temptation - Evanescence - Theatre of Tragedy ( yanlis yazmis olabilirim) bu gruplari dinlerim (gothic metal severim )

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (09-06-07)
Eski 09-06-07, 14:18 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evanescence - theatre of tragedy bayan vokalleri dinlerim genelde
Eski 09-06-07, 14:20 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
şüphesiz metal müzik de bir müzik çeşidi fakat bir ömür dinlenecek bişey değil bıkması daha kolay bi tür en azından ben çok çabuk bıktım zaten işledikleri temaların çoğu melankolik öğeler her an onu dinlemek demek arabesk mod ile eş değerdir genelde insanlar 25 i aşınca pek tercih etmiyor çevremdeki izlenimlere göre yani diyebiliriz ki ergen dönemi sorunları için birebir ama fazla abartmamak lazım
Eski 09-06-07, 14:21 Çevrimdışı   #16
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
anlamayanların nitelendirmesi bu.
yaşlara göre değişiyor olmalı ama gençelere de saygı göstermek lazım bence.
anlayış beklemek yanlış zaten...

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 09-06-07, 15:09 Çevrimiçi   #17
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Ödüller:
yaşım 25 we hala dinliyorum. ama tabii lise dönemlerimdeki kadar deil...

black metalden-heavy metale

ama bu aralar alternatif rock çoğunluk olarak...

Eski 09-06-07, 15:36 Çevrimdışı   #18
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
bu kelamı eden zihniyet bide cumhubaşkanını sececek ha

cook aciz bi zihniyete sahibiz üzgünüm..
Eski 09-06-07, 16:30 Çevrimdışı   #19
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
rack muzik dinlemek bir ozgurluktur
Eski 09-06-07, 20:06 Çevrimdışı   #20
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ölene dek bıkmadan dinlerim !!!

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu Seçenekleri