| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | nod 32.... yardımm!! arkadaşar bana nod32 nin en son sürümünün 64 bit versiyonu lazım bulabilirseniz çok sevinirim... şimdiden çok teşekkürler!!! |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yokmu bunu bilen bi arkadaş!!!! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim Kalmasada Şöhretimi Duymayan, Kimliğimi Tarif etmek zordur Benim. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ozi_ozmon (17-07-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.617
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:73768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nod 32 aslında cok iyi programda sorun yaşayan su sıralar cok ben 15 yıl sureli surumunu kullanıyorum nod 32 - 3.0.621 cokta memnunum acıkcası ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben şu an için avasti öneririm dr. (: Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim Kalmasada Şöhretimi Duymayan, Kimliğimi Tarif etmek zordur Benim. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ozi_ozmon (21-05-08) |
| | #6 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkür ederim dostum bunun cracki falan warmı biliomusun ? |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 64 bit kullanmadığım için yok malasef ![]() Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim Kalmasada Şöhretimi Duymayan, Kimliğimi Tarif etmek zordur Benim. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ozi_ozmon (21-05-08) |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar bbu programın cracki yokmu hiçbiryerde bulamıyorum 64 bit olanının... |
|
| | #9 |
| Stajyer Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nod32 boşver bulabilirsen -ki bulursun- Eset Smart Security 3.0 kullan. Bulamazsan bana ÖM gönder ben burda açayım konuyu. Gerçi herşeye arıza çıkarıyo truva beygiri falan diye ama olsun ![]() Ben bu derdi Hem ağlarım Hem çekerim Gitmek isterim Gidemem Kaçsam derim Kaçamam Upuzak bi kentte Sürgünden beterim ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ozi_ozmon (17-07-08) |
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NOD32 DEN ŞAŞMA AVAST TAN daha iyidir emin ol ![]() 21 Ekim 2007 . . . " Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir " MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:572 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ben virüs programı kullanmayalı pc rahatladı ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |