| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | yakın zamanda nod32 3.0.621.0 programı yükledim.ama yükledikten hemen bir iki gün sonra güncelemelerde sık sık sorun çıktı.sunucuya bağlanamadı,virüs imza veritabanı güncellenemedi veya en yüksek düzeyde konruma sağlanamadı uyarısı geliyor.birde simgesi kırmızıya dönüşüyor ne yapmalıyım.???! Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaldırıp tekrar kurdunuzmu ?? ayrıca kullanığınız sürüm nedir ? Belkide sorunlu bir sürüme sahipsinizdir, arkadaşlarımızın önereceği sorunsuz olarak kullandığı versiyon varsa onu denemenizi öneririm ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.986
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:14390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaldırıp tekrar kurdum tabi.sürüm bilmiyorum 3.0.621.0 yazıyor.bir önerisi olan varsa yardım bekliyorum. Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.866
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:28292 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçen günlerde microsofttan geldiler. Şirketteki bütün pclere baktılar nod32 görünce OLMAZ iyi bir program değil dediler. Nette nod32 1 numara olarak gösteriyorlar dediler. Bana McAfee tavsiye ettiler kasmadan ve sorunsuzca kullanabileceğimi sölediler. Şuan bütün pclerde McFee var. Henüz daha bi kaç gün oldu kullanalı ama bakalım şimdilik güzel gidiyor. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.409
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Son Versiyonu kurdum Butun Packlerı Icındeydı Aynı Sorunu Bende de Werdi =) Eski Sürümde Hata Wermıo Son Wersionda Werdi Çözümü Araştıracağım Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 764
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:43217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NOD32 2.7, sorunsuz kullanıyorum ben. Gün kısıtlaması var gibigözüksede çok uçuk bir gün sayısı veriyo, İki dosyayıda kurman lazım, Kolay gelsin... http://rapidshare.com/files/93806748/NOD32.rar.html ![]() |
|
| | #7 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.409
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() http://tayfamiz.ta.funpic.de/nod32/ Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; | |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Nod 32 çok güzel ve uzun zamandır kullanıyorum.Ayrı pc lerde son ve önceki versiyonunu kullanıyorum.Otomatik güncellemelerin mutlaka açık tutulması gerek.Denetim masasından otomatik güncellemeyi açın ve nod 32 güncellemeyi çalıştırın olmazsa bir kez daha deneyin olur.Güncellemeyi yaparsa yüksek düzeyde koruma yapılamadı uyarısınıda vermez.. |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:136 ![]() ![]() ![]() | bnde 3.0.658.0 versıyonunu dun kurdum hıc bır sorun yok!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |