Konu Seçenekleri
Eski 19-02-08, 13:58 Çevrimdışı   #1
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.832
Teşekkür etti: 2.986
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:14390
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmış
dikkat Nod32 ile ilgili!

yakın zamanda nod32 3.0.621.0 programı yükledim.ama yükledikten hemen bir iki gün sonra güncelemelerde sık sık sorun çıktı.sunucuya bağlanamadı,virüs imza veritabanı güncellenemedi veya en yüksek düzeyde konruma sağlanamadı uyarısı geliyor.birde simgesi kırmızıya dönüşüyor ne yapmalıyım.???!

Dinsiz bilim KÖR

Bilimsiz Din Topaldır.

Albert Einstein

Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON

Eski 19-02-08, 14:18 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kaldırıp tekrar kurdunuzmu ?? ayrıca kullanığınız sürüm nedir ?

Belkide sorunlu bir sürüme sahipsinizdir, arkadaşlarımızın önereceği sorunsuz olarak kullandığı versiyon varsa onu denemenizi öneririm

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 19-02-08, 14:30 Çevrimdışı   #3
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.832
Teşekkür etti: 2.986
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:14390
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmış
kaldırıp tekrar kurdum tabi.sürüm bilmiyorum 3.0.621.0 yazıyor.bir önerisi olan varsa yardım bekliyorum.

Dinsiz bilim KÖR

Bilimsiz Din Topaldır.

Albert Einstein

Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON

Eski 19-02-08, 14:35 Çevrimdışı   #4
Doçent

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.798
Teşekkür etti: 1.866
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:28292
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
geçen günlerde microsofttan geldiler.
Şirketteki bütün pclere baktılar nod32 görünce OLMAZ iyi bir program değil dediler.
Nette nod32 1 numara olarak gösteriyorlar dediler.
Bana McAfee tavsiye ettiler kasmadan ve sorunsuzca kullanabileceğimi sölediler.
Şuan bütün pclerde McFee var.
Henüz daha bi kaç gün oldu kullanalı ama bakalım şimdilik güzel gidiyor.
Eski 21-02-08, 23:33 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.344
Teşekkür etti: 1.409
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:57673
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben Son Versiyonu kurdum Butun Packlerı Icındeydı
Aynı Sorunu Bende de Werdi =)
Eski Sürümde Hata Wermıo Son Wersionda Werdi
Çözümü Araştıracağım

Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken
Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (;
Eski 21-02-08, 23:56 Çevrimiçi   #6

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 764
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:43217
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
NOD32 2.7, sorunsuz kullanıyorum ben. Gün kısıtlaması var gibigözüksede çok uçuk bir gün sayısı veriyo, İki dosyayıda kurman lazım, Kolay gelsin...
http://rapidshare.com/files/93806748/NOD32.rar.html

Eski 22-02-08, 00:28 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.344
Teşekkür etti: 1.409
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:57673
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ares´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
NOD32 2.7, sorunsuz kullanıyorum ben. Gün kısıtlaması var gibigözüksede çok uçuk bir gün sayısı veriyo, İki dosyayıda kurman lazım, Kolay gelsin...
http://rapidshare.com/files/93806748/NOD32.rar.html
Bunu Daha Önce Anlatmıstım Sanki Ali
http://tayfamiz.ta.funpic.de/nod32/

Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken
Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (;
Eski 20-05-08, 17:18 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
Genel Mesajlar: 6
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
memoli55 Herkese mesafeli
Nod 32 çok güzel ve uzun zamandır kullanıyorum.Ayrı pc lerde son ve önceki versiyonunu kullanıyorum.Otomatik güncellemelerin mutlaka açık tutulması gerek.Denetim masasından otomatik güncellemeyi açın ve nod 32 güncellemeyi çalıştırın olmazsa bir kez daha deneyin olur.Güncellemeyi yaparsa yüksek düzeyde koruma yapılamadı uyarısınıda vermez..
Eski 20-05-08, 19:27 Çevrimdışı   #9
Stajyer

musassa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 149
Teşekkür etti: 159
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:136
musassa ara sıra gören oluyormusassa ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bnde 3.0.658.0 versıyonunu dun kurdum hıc bır sorun yok!!!

Konu Seçenekleri