| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Nod32 Smart Security 3.0.621 Full Katılımsız ve Türkçe Kurulum ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kullanıyorum ve çok süper bi prog öneririm Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık 1 senedir bu antivirüsü kullanıyorum. Bundan önce denemediğim antivirüs kalmamıştı ve bulaşan virüslerden dolayı neredeyse her ay format atmak zorunda kalıyordum. Ama artık çook geride kaldı o günler. Şimdilerde sadece keyfi atıyorum formatı ![]() Gerçekten çok başarılı bir antivirüs, bilgisayarı çok fazla kasmamasıda cabası... Teşekkürler... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HARBİKIZ (19-09-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bide biz deneyelim bakalım denilen kadar varmı... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #5 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lisans numara ve şifresi mevcut mu indirilecek dosyada ?
parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 145
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:93 ![]() ![]() |
katılımsız kuruluyor.bende çok memnunum........
|
|
| | #7 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 73
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İndiriyorum iyi gibi görünüyor.
![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Setup War Linkte ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Virüsleri buluyor ama silmiyor tam sürüme yükseltmek lazım o yüzden yani pek bi işe yaramaz Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #10 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ozaman gerek yok indirmeyeyim deneyecektım silmiyorsa gerek yok Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() | |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Denediğimde Paşalar Gibi Siliyordu (= Denemek Için Bi Makineye Kurmustum Işe Yaramıştı ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Tags |
| nod32, storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
| |