DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 03-10-08, 22:59 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Noluyor ?

Mesaj sayım birden 7100 'den 7700 e çıktı ?

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 03-10-08, 22:59 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 727
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2432
»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kıyak yapmışlar sana acık verme sus sus

anaaaa benım mesaj sayımda artmış

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (04-10-08)
Eski 03-10-08, 23:02 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
herkesinki 200 mesaj artmış herhalde

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 03-10-08, 23:02 Çevrimdışı   #4

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.694
Teşekkür etti: 2.046
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tuşa Her Bastığınızda Mesaj Sayınız Artıyormuş

Noluyor Harbiden

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 03-10-08, 23:03 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.653
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94949
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
daha ne istiyosun beleş mesaj gelmiş işte forumda bir çalışma var arkadaşlar hala (=

Eski 03-10-08, 23:03 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tahminen yazıyorum;
Forumda dün geceden beri bazı çalışmalar var, bununla ilgili olması muhtemel.
Baya yavaşlamıştı forum şuan gayet hızlı
Çalışmalar bittiğinde normale dönecektir.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 03-10-08, 23:04 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor»Asi GüL« çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
yahu bir susun ya bir susun..

artsın butun tuşlara bbasıyorum

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...

Eski 03-10-08, 23:05 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tahminen yazıyorum;
Forumda dün geceden beri bazı çalışmalar var, bununla ilgili olması muhtemel.
Baya yavaşlamıştı forum şuan gayet hızlı
Çalışmalar bittiğinde normale dönecektir.
dönmesin normale

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 03-10-08, 23:10 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor Çaktırmayın

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Eski 03-10-08, 23:11 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ne ile ilgili çalışma

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 03-10-08, 23:11 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
mesaj saysısını artırma ıle ılgılı bır calısma herhalde

baktılar bız artırmıyoruz bunlar toptan artırmaya cıkardı

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...

Eski 03-10-08, 23:13 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çöpteki Konular Falan Haneye Yazılıyor Olabilir Tam Emin Değilim Yakında Acıklama Gelir (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Eski 03-10-08, 23:24 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
600 mesajlık çöpteki konum mu var yane

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 03-10-08, 23:26 Çevrimiçi   #14
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bugün 200 mesaj verip yarın 400 olarak geri alırlar

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 03-10-08, 23:26 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.122
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
vay çöplük

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Eski 03-10-08, 23:35 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.893
Teşekkür etti: 3.960
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bende isterim

derken zaten gelmiş banada baya mesaj

verilen geri alınmaz

vermiyorrruummm

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 03-10-08, 23:44 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim ki de ucmus be

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Eski 03-10-08, 23:45 Çevrimdışı   #18
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
benimde arttı yuppi hep tuşa basıcam oleyyy

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...

Eski 03-10-08, 23:53 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
En Çok Mesaj Yazanlardan 9.ydum 12. Olmuşum (= Dağınık Werilmiş Mesajlar (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Eski 04-10-08, 02:27 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Şimdide mesaj sayılarımız eksildi hadi hayırlısı sonunda ne olacak bakalım

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Kapalı konu

Konu Seçenekleri