| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Not: Seni Seviyorum / P.S. I Love You ![]() Yönetmen:Richard LaGravenese Senaryo :Richard LaGravenese, Steven Rogers Görüntü yönetmeni:Terry Stacey Müzik:John Powell Tür:Komedi, Dram Yapım:ABD 2007 126 dakika (Renkli) Dil:İngilizce Internet adresi:psiloveyoumovie.warnerbros.com/ İrlandalı yazar Cecelia Ahern’in yazdığı romandan uyarlanan Not: Seni Seviyorum, ölümcül bir hastalığa yakalanan genç bir adamın, ölmeden önce karısına bir dizi mektup göndererek, onun kendini yeniden tanımasını ve hayata bağlanmasını konu alan bir öykü anlatıyor. Richard LaGravenese’in yönettiği filmde başrolleri iki Oscar ödüllü Hilary Swank ve Gerard Butler paylaşıyor… 15 Şubat 2008’de gösterimde… Zeki, güzel bir kadın olan Holly Kennedy, hayatının aşkı Gerry’yle evlidir. Ne yazık ki, sevdiği adam ölümcül bir hastalık sonucu hayata veda eder. Hiç beklenmedik bu olay yüzünden Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Neyse ki, Gerry her şeyi önceden planlamış, ölmeden once Holly’ye bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp doğum gününü kutlamasını istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum / P.S. I Love You… Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly, güçlü bir aşkın ölümle sona erdiğinde, yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönülebileceğine dair, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar. ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | мєяνє (21-02-08), ρяєηѕєѕ (10-05-08), acemi (26-02-08), ALoNe CoVBoY (16-02-08), Artemis (15-02-08), aydan (17-02-08), LaViNia (16-02-08), Oo.SoSuMo.oO (26-02-08), Pirayem (17-02-08), Riyanka (18-02-08), SaKaRiN..! (17-02-08), sarıkız (17-02-08), serpil. . . (05-03-08), Tweety (15-02-08), özgür_ (18-02-08), _canözüm_ (24-06-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 6.379
Forum Gücü: 241 Forum Puanı:94346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Filmi izlemeden önce kitabi oku ola!!! daha güzel (:Ruhumun hakemiyim! Kaderimin ögretmeniyim.. Nefret et benden !! Bayılıyorum buna (= ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 853
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel film |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 2.399
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:57121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk kitabi okuyan birisi olarak, film berbatti (: Gidişim, bendeki yokluğun olacak.. |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 48
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | filmi izlemedim ama kitabi göz yaslari icinde okudum...duydugum kadariyla film zaten iyi degilmis kimilerine göre.. bazilerine göre idare edermis...Kitap´da son mektubu nasil yazdigi anlatiliyor orda iyice hickiriklara bogulursunuz bu bölüm filmde hic yokmus (: ... yetinmeyi bilmeli.. kitabi okumak yeter sanirsam... ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.891
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:31059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesekkürler .. ![]() . . H A Y A L........K U R M A K........B E D A V A . . ! . ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.925
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:60722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kitabini almayi düsünüyorum ![]() güzele benziyor filminide sonra izlerim artik |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 2.399
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:57121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | unuttum sölemeyi kadin cok cirkin ve erkeksi biseydi..hic yakismamisti o role..ama adam ![]() Gidişim, bendeki yokluğun olacak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pirayem (17-02-08) |
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 48
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahh Adam Ahh Toprak, John, Murat Boz ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() | gerard butler(300 spartali ) için bile gidilir filme![]() The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.057
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:44197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | film'i bilmiyorum ama kitap superdi... ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 473
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:6690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitmeyi düşünüyorum (: güzel birşeye benziyor ![]() |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 237
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | çok güzel bi film bence ![]() |
|
| | #14 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 324
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:32854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ehueuhe hilary swank milyonluk bebek filminden kalma aktris.. bu yüzden olabilir o saplamalık.. ama iyi oyuncudur bence.. gerard butler ise 300'den sonra böylesi pasif bir filmde nasıl oynadı merak ediyorum açıkçası.. bu hafta içi gitmeyi planlıyorum.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.757
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:46048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hillary swank müthis bir aktris aslinda.. ve bence bu tarz romantik - komedi filmlerle, pasif rollerle yetenegini harciyor.. cok karizmatik ve farkli yüz hatlarina sahip ve cok iyi bir oyuncu olabilcek nitelikde bir kadin.. bu seyredicegim ikinci gereksiz filmi olucak.. .yL |
|
| | #16 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 324
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:32854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyunculuk namına filmde hiçbir şey yoktu.. lakin konu güzel ve etkileyiciydi.. bir replik vardı tekrar tekrar izledim.. çok eğlenceli olmuş.. - I hate when you do that. - Hah. Do what? - "Let's have a baby. " La-la-la! hadi çocuk yapalım ve la la la kısmı melodik bir halde söyleniyor.. ![]() izlemeye değer.. 10/7 edit büdüt : hatırlatmakta fayda var.. "ama sen böööle yapmıyosuuun" türünden şekillere girmeyecek bir sevgiliniz varsa beraber izlemek filmi çok daha keyifli hale getirebilir.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (22-06-08 Saat 21:04 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.698
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:118145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kitabini okumadim ama filmi cok sevdim ![]() bekledigimden farkli sahneler vardi .. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |