| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | O kadar fakirdik ki.......
O kadar fakirdik ki,……… O kadar fakirdik ki, ekmek alamadığımızdan sucuğu pastırma arasına koyup yerdik.. O kadar fakirdik ki, annem bize peynir diye cam macunu yediriyodu.. O kadar fakirdik ki, dışarı çıktığımızda sadece hava alabiliyoduk… O kadar fakirdik ki, arabaya benzin alamadığım için hidrojenle çalışan araba almıştık… O kadar fakirdik ki, elektiriklerimiz kesildiğinden babamın yeni aldığı plazma televizyonu mum ışığında seyrediyorduk O kadar fakirdik ki,kolayı çerezle yiyorduk.. devamını siz getirin Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.146
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin bu tip konualrına o kadar alıştık ki,artık yadırgamıyoruz |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne var ki gayet güzel bir oyun Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel birşey demedim güzel olmasa da sonradan güzelleşiyor zati |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O kadar fakirdik ki aynı donu bir ay sırayla kardeşimle giyiyorduk Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... | |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
vah vah yazık sana ![]() ![]() yok mu bu fakire bir yardım eli uzatacak adam |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah cezanı vermesin Gökhan . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pamuk eller cebe...En fiyakalısından bi dene alalım ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bencede sitede karışıklık yaratıo ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... | |
|
| | #17 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 161
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaLLa bn çok eqLendim yazıLanLaRı okuRken hepiniz çok saqolun xDDDD (:
|
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadar fakir olmamıza rağmen eğlendirebiliyoruz ![]() O kadar fakirdik ki et yediğimizde kokusu gitmesin koklaya koklaya doyalım diye devamlı gegiriyorduk Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O kadar fakirdikki, korsan cd alamadığımız zamanlarda internetten sömürüyorduk... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #20 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar fakırdıkkı dogdugumdan berı dıs macunuyla beslenıorum algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |