| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | O kadar muhabbetlerİ
O KADAR MUHABBETLERİ Adam tarlasına o kadar korkunç bir korkuluk yaptırmış ki, kargalar geçen yıl aldıkları yemleri bile geri getirmişler Adamın biri o kadar cimriymiş ki, yere dökülen tentürdiyot israf olmasın diye elini kesip yerdeki tentürdiyoda sürmüş O kadar ciddiyetsiz bir konferanstı ki , konusu evlilik olmasına rağmen konferansı veren kadın o sıralar besinci kocasından boşanmak üzereydi. Resmiyetten o kadar hoşlanıyordu ki, kızılay , Yeşilay veya Lösemililer haftası gibi zamanlarda bile tüm tanıdıklarına tebrik kartı gönderirdi. Derse o kadar ilgisiz bir öğrenciydi ki, en sonunda derste ayak tırnaklarını keserken yakalandı. O kadar gamsızdı ki , idam edilirken “ Bu bana ders olsun “ dedi. Abartmayı o kadar severdi ki, sonunda dedesinin Rus çarı olduğuna kendisi de inandı. K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | idam edilirken bu bana ders olsun ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | absürd mizah çok severm en çok tentrdyot olaynı sevdm teşekkrler ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aSi..ReBeLLiouS (08-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |