Konu Seçenekleri
Eski 30-06-08, 20:32 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
o kişi bendim...

sınıftaki çocukların hepsini ben senin kankanım herşeyini söyle diyen sonrada herkese yayan bendim

müzikçinin arkasından konuşan bendim ama adamda ses yok

kopya çekip 85 alıp ağlayan bendim

arkadaşımın arkasına küfür yazıp yapıştıran bendim

küçükken günde 5 dondurma yiyip anneme bi tane yedim diyen bendim

yayladayken su almak için bütün oba sakinleri bizim bahçedeki çeşmeye gelip bidanlarına su doldururlardı...ama hep bidonun yarısı su ile dolardı...
abilerim ablalarım o bidonları şırıngayla delen bendim

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
тσρяαк (01-07-08), Artemis (30-06-08), HeLBoY (01-07-08), Samson (01-07-08), _canözüm_ (01-07-08)
Eski 30-06-08, 20:37 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yanda ki hacı nineye annem hamile diye yalan atıp, bahçesinde ki meyveleri toplayan bendim ki benim kardeşim bile yok
Bakkal Musa Amca'ya karın seni çağırdı acil diye yalan atan bendim, valla bişe çalmadım, bakkalcılık oynuyordum.
Şimdilik bunlar geldi aklıma.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
machine (30-06-08)
Eski 01-07-08, 00:36 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

тσρяαк - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.326
Teşekkür etti: 1.041
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:22319
тσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
onu öldüren bendim..

Eski 01-07-08, 01:07 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
тσρяαк´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
onu öldüren bendim..
Katil

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 01-07-08, 01:10 Çevrimdışı   #5

Downloadiki

тσρяαк - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.326
Teşekkür etti: 1.041
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:22319
тσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazтσρяαк tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katil
aynen öyle

Eski 01-07-08, 01:10 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kuzenımı ağlatıp sonrada arkadaşı ile kawga etmiş ondan ağlıo dıyen bendım)

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
machine (01-07-08)
Eski 01-07-08, 01:15 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
hız sınırını aşıp polisten kaçan bendim
Mesaja teşekkür eden:
machine (01-07-08)
Eski 01-07-08, 01:25 Çevrimdışı   #8
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ezan sesini kaydedip bir gecede iki defa yaşlı anneanneme namaz kıldırtan bendim
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
machine (01-07-08), _ŞizofreN_ (03-07-08)
Eski 02-07-08, 13:16 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
samson´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ezan sesini kaydedip bir gecede iki defa yaşlı anneanneme namaz kıldırtan bendim
:d

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 03-07-08, 13:13 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 03-07-08, 13:16 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
istanbuldan geldikten sonra ona kapris yapıp ağlatan bndiim

üzgünüm aşkım

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
machine (03-07-08)
Eski 03-07-08, 14:12 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.631
Teşekkür etti: 819
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
anneme 1 nisanda kardeşin öldü diye arayan sözde şirket sorumlusu bendim

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
machine (03-07-08)
Eski 03-07-08, 15:44 Çevrimdışı   #13
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kendimi kandıran benımm maalesef ama dogru

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Mesaja teşekkür eden:
machine (03-07-08)

Konu Seçenekleri