| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15/Ekim 2oo7 " Aşk " Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır Kazanan Opeth (: ![]() Ve 'aşk' " Ve 'aşk' bazen; sıyrılıp kendi soluğundan sırf senin için nefes almaktır.." "irkilir bedenim.. yokluğun ölüm getirir uykularıma varlığın bahçemdeki gonca gül..." sen yoksan sevdiğim çiğ düşer sabahlarıma.. erken gelir hasret nöbetlerim savurlup vururum kendimi hırçın dalgalara.. 'aşk'; gülüşünün taze kahkahalarıdır ... ve 'aşk' sevdiğim; adının tüm hecelerinin bedenimde dolaşmasıdır... sen yoksan sevdiğim küser tüm yapraklar çiçeklerine geç kalır tüm mektuplar adreslerine yakıp kendi ruhumun ateşlerini sinerim dilsizliğimin en derin köşelerine.. 'aşk'; kül rengi bir sabah ayazında, gözlerinin sıcacık konuşmalarıdır.. ve 'aşk' sevdiğim; bir gece yarısı çığlık çığlığa yırtıp karanlığı savrulmadır sana doğru. Opeth Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ... ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler! (: çok güzel bir şiir... ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (23-10-07) |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teprikler opeth (= kitap ne zaman? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #11 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.705
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen yoksan sevdiğim çiğ düşer sabahlarıma... Yüreğine sağlık tebrikler. Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercekten güzel bi şiirdi kazanamadıgıma üzülmüyorum bile
Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #13 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim arkadaşlar... gerçektenten sevindirici bir durum benim için. oy veren..şiirimde kendinden birşeyler bulan arkadaşlar teşekkürler..diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum. ne de olsa emek harcanıyor.. her yüreğidir ayrı bir sesidir şiir. ... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ediyorum kardeşim...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer bi şiir yarışmasına opeth kardeşim katılmışsa kimse sevinmesin boşuna birinci kesin odur gerçekten yürek insanı,Şair ruhlu bi kardeşimsin...devamını diliyorum...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Opeth (: Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |