| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şair Üye Kim Olsun ? | |||
| Arkama Bakmadan | | 3 | 8,33% |
| Ben Senim Aslında | | 1 | 2,78% |
| Garip Bir Bekleyiş | | 8 | 22,22% |
| Aşk Varya O Sensin | | 16 | 44,44% |
| Alışkanlık | | 6 | 16,67% |
| Uçurtma | | 2 | 5,56% |
| Oylayanlar: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15 Haziran 2oo8 Serbest Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Yarışma birincisi: Snorland Aşk Varya O Sensin Aşk varya O sensin... Aşk işte nasıl anlatayım ki sana Ben iyi çizerim bilirsin Bir resim çizmiştim aşkla ilgili Hani siyah fonda kırmızı bir gül resmi Hatırladın mı o resmi sevgilim? İşte o zaman tam anlatamadım. Tek resimle anlatmak istedim. Kısacık bir cümleyle Aşk varya o sensin'le... Aşk işte neresinden anlatsam ki Öyle bir şey ki yazdıkça anlamını yitirecek gibi... Yaşıyorum işte anlamını bilmeden Aşkı yaşıyorum, seninle yaşıyorum Sende yaşıyorum Aşkı... Denizinde boğulurken nefes alıyorum Her nefeste seni içime çekiyorum İsteyerek seve seve senle doluyorum Aşk işte, o sende... Aşk sende, ama sende herşeydesin Küçük bir yavrunun gözlerindeki ışıkta, Dalda açan çiçeğin renginde, görüyorum seni Rüzgarda savrulan yaprakta arıyorum seni Kıyıya vuran dalgada buluyorum seni Kalbimi dinleyince duyuyorum seni Evet biliyorsun seviyorum seni Biliyorum sevdiğim Aşk bu Aşk'ta sensin... Yarışma ikincisi: Şiyar Garip Bir Bekleyiş Martılardan alıntı bir yalnızlıktır bendeki Başkalarının gözyaşlarından çalıntıdır kirpiklerim Mecnundan koparılmış bir sevdadır yüreğimdeki Oysaki hüznün bekçisidir şiirlerim Yasaklanmış öznedir şair bakışlarım Bir zorunluluktur seni sevmek bu yüreğe Sevdanın eşkiyasıyım ben bu yüzden Bu yüzdendir bendeki müebbet mahkum tavırları Taze ekmek kokusu Ve Garip bir bekleyiş... Yarışma üçüncüsü: Secret Alışkanlık Böyle akşamlarda üşümeye alışığız biz Vücudumuz alışık titremeye Zamandan geriye ne kalmışsa Onları taşırız bir bir dünyaya Beklemenin , sevmenin Güvenmenin , yanılmanın İşçileriyiz biz Kusulan öfkelerle boğuşmak Çarpılan hayallerimizi bırakmak Tüm bildiğimiz bu Biz bilmeyiz özgürlüğü Özlemi biliriz biz Buğulu camlar ardından dünyaya bakmayı biliriz Biz severiz mertliği Beklemeyi , umut etmeyi .. Direnmeye hazırız biz Tek korkumuz.. .. alışkanlıklar .. Yarışma dördüncüsü: NuraYY Arkama Bakmadan Herşey sebepsizdir derlerdi, Sebepsiz oluncan dertler unutulur muydu sanki; İçimde ne fırtınalar koptuğunu bilselerdi, Kalbimin köz olduğunu görürlerdi belki! Son umudum da uçmuştu gelmemek üzere; Hiçbir kırıntı bırakmadım senin üzerinde, Gözler yalan söylemezdi belki kalplere, Ama ne göz ne de kalp kalmıştı bende! Gittikçe soğuyordum bu dünyadan, Ama kalmalıydım,gidemezdim zamanım dolmadan; Herkesi tanıdım, her acıyı çektim usanmadan, İşte bu yüzden gidebilirdim; Ben arkama bakmadan! Af dilense de artık beş para etmez; Bu kalp bir daha gerçekten sevemez, ne olursa olsun kalbimdeki lekeler silinemez; Zaten buna hiçbir şeyin gücü yetmez! Yarışma beşincisi: antikapitalist Uçurtma Uçurtma benim gözlerimdir Güneş yağar bakışlarından Bir çiçektir sevecen Umut dökülür saçlarından Uçurtma benim yüreğimdir Sevgi açar gök bahçesinde Işıklarla kuşlarla sarmaş dolaş Selam salar cümle yoldaşa Uçurtma benim kanatlarımdır Öper yüzünü bulut dağı Tüm insanlara türkü türkü Yaşamaktır şakıdığı... Yarışma altıncısı: uzunbeyaz Ben Senim Aslında Terk edilmişlerin mekanından geliyorum Acı, hüzün ve yokluk var bende şu an Zorluk artık kardeşim, haksızlık yoldaşım Esintisi bile hissedilmeyecek rüzgarlar var boynumda Ağırlığım acılarınız, yollarımın uzunluğu sizin bana uzaklığınız Tuzum ben her ekmeğin içinde Sakinliğin huzursuzluk yaratan ilacıyım Sevdaların şeytanı, ölümlerin azraili Kuru bir toprağın çatlağı olmaya geldim. Ortalıkta sessiz kalan ama herkese sesini duyurmayı bilenim Artık ben aranızdayım, kaldıramazsınız İçinize sinen bir meleğim ben Uykunuza gelen, düşüncelerinizi karıştıran ve ben artık içinizdeyim ben "hayatım" sizden biriyim ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum. |
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılan arkadaşlara başarılar diliyorum opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katilan herkese basarilar, Zaman ayirip, okuyup-inceleyip oy veren herkese tesekkurler... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hele Şükür açıldı anket Katılımcılara başarılar... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşk varya o sensin ve arkama bakmadan 2 siini de çok begendim=)oyum ilkinin Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben senim aslında ve Alışkanlık Çok kararsız kaldım Alışkanlıktan yana oyum herkese Başarılar (: Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarışma başvurularında oluşan bir karışıklıktan dolayı eklenmesi geciken "Uçurtma" isimli şiir ankete eklenmiştir. Yarışmada oy kullanma süresi 3 gün daha uzatılmıştır. Oyunu değiştirmek isteyen kişiler bize pm yolu ile ulaşabilir. Karışıklıkdan dolayı özür dileriz. ![]() |
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk varya o sensin & Alışkanlık ikiside harika şiirler ![]() Yazan aradaşlarımın yüreğine sağlık ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.283
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben senim aslında aşk varya o sensin ve alışkanlık ![]() hepsi çok güzel kime oy vereyim emek verilmiş özel şiirler ama bana en yakını seçtim alışkanlık |
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alışkanlık (: " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Şiirler Katılanların emeklerine sağlık ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #13 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben senim aslında aşk varya o sensin ve alışkanlık ama benim en çok beendiim aşk warya o sensin |
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi güzel ve özel şiirler ![]() katılanlara başarılar... benim oyum aşk var ya o sensin den yana oldu ![]() ama hepsini çok beğendim biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşk Varya O Sensin olan şiir güzel bence
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:5765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Garip bir bekleyiş şirini beğendim.
|
| | #17 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk Var Ya O Sensin Harika (= . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iki siir güzel olmus "Aşk Varya O Sensin" ve Alışkanlık biri garantilemis zaten oyum digerine.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |