| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15 Kasım 2oo7" Yıllar "Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan şiyar(: ![]() YaNsıMaLaR Yalnızlığımla Buruşuk yüzümün yansımaları Sevdalarımın karşılıksız yansımaları gibi Hayatla kavgamdaki beceriksizliğim Özlemlere dair ne varsa bozguna uğramış Ama söylenmeye hakları yok gibi Oysaki çığlık çığlığa bir yürek Dirilmek istiyordu bedenimde Aynaya yansıyan kaçak gülümsemelerim Yaşanmamış yılların hatırası Heyecanlara susamış özgürlüğüm Sığınaksız kahkahalarımın gölgesi Yüreğimin hüzün beşiğinde büyümekteydi Sessizliğim canımı öfkeye boğduğu zaman Kekremsi yalnızlıkların iliklerime kadar işlediğini hissediyorum Yalnız yıllarımın tek katili gözbebeklerim Uykuya yenik düşmeye görsün Bir asrın uykusuzluğuna dalardı Ertelediğim yıllarımı bir enkaz sonrası Sığınağım olan masmavi bulutlara yükledim Uzaklara dikilmiş gözlerim En ücra köşelerde sessiz çığlıklarımla inlerdi Söylediğim her söz aleyhime delil Uykusuz geceler gözbebeklerime işkence oluyordu Sarhoş gülümsemeleri düşerdi yüreğime bir tutam Sonra uykularımdan göçerdi sersem düşlerim Her Şiirde bir yaşam anlatılır Başkadır hikayesi her birinin Koca koca özlemleri büyütür yorgun yüreklerde Sırf umut etsin diye Hangi yaşam bir sayfada anlatılır Bir çırpıda yaşanır Bir Şiirde yeşerirdi Bu ne bir Şiir Ne bir sayfalık yaşam Şiir tadını alamayabilirsiniz Kısa ve karmaşıkta olsa bir yaşamın yansımasıydı şiyar Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | αтαвэч (23-11-07), εgε (23-11-07), 13. (24-11-07), ALoNe CoVBoY (24-11-07), And (23-11-07), EyLüLsu (23-11-07), gerceksevda (23-11-07), günışığı (23-11-07), MrTcN1905 (24-11-07), n!da (22-11-07), s!mg€ (23-11-07), Samson (23-11-07), solεil (23-11-07), sonsuus (23-11-07), ~C@dY~ (23-11-07), ŞiYaR (23-11-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.159
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler şiyar... (: ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (23-11-07) |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Şiyar ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.869
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:92981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben hayran kalıyorum. kalemini, klavyesini eline alıp böylesine şiirler yazabilenlere, ne güzel şiirler yazılabiliyor. sizden ilham alarak bende'mi bişeyler yazmaya başlasam Güzel bir şiir yazmışsın Şiyar eline, yüreğine sağlık. Tebrikler ![]() |
|
| | #9 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi tebrik ederim..bak solladın beni ![]() emeğine yüreğine sağlık. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #11 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler kardeş... Eyvallah kardeşim benim... Teşekkkür ederim Azra kardeş... Teşekkür ederim Ciğerim... Teşekkürler kardeş... Teşekkür ederim kardeş... Alıntı:
Yok kardeş ne sollaması,daha bilmem kaç fırın ekmek yemem lazım seni sollayabilmem için ![]() Teşekkürler kardeş... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | üç45 (23-11-07) |
| | #16 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin Şiirde bana göre birinci kardeş,çünkü gerçekten çok güzeldi...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim şiyar ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #18 |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler kardeşim... çok güzel...
... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim....
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|