DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 22-11-07, 23:12 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o1/15 Kasım 2oo7" Yıllar "Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan şiyar(:

YaNsıMaLaR

Yalnızlığımla Buruşuk yüzümün yansımaları
Sevdalarımın karşılıksız yansımaları gibi
Hayatla kavgamdaki beceriksizliğim
Özlemlere dair ne varsa bozguna uğramış
Ama söylenmeye hakları yok gibi
Oysaki çığlık çığlığa bir yürek
Dirilmek istiyordu bedenimde

Aynaya yansıyan kaçak gülümsemelerim
Yaşanmamış yılların hatırası
Heyecanlara susamış özgürlüğüm
Sığınaksız kahkahalarımın gölgesi
Yüreğimin hüzün beşiğinde büyümekteydi

Sessizliğim canımı öfkeye boğduğu zaman
Kekremsi yalnızlıkların iliklerime kadar işlediğini hissediyorum
Yalnız yıllarımın tek katili gözbebeklerim
Uykuya yenik düşmeye görsün
Bir asrın uykusuzluğuna dalardı

Ertelediğim yıllarımı bir enkaz sonrası
Sığınağım olan masmavi bulutlara yükledim
Uzaklara dikilmiş gözlerim
En ücra köşelerde sessiz çığlıklarımla inlerdi

Söylediğim her söz aleyhime delil
Uykusuz geceler gözbebeklerime işkence oluyordu
Sarhoş gülümsemeleri düşerdi yüreğime bir tutam
Sonra uykularımdan göçerdi sersem düşlerim

Her Şiirde bir yaşam anlatılır
Başkadır hikayesi her birinin
Koca koca özlemleri büyütür yorgun yüreklerde
Sırf umut etsin diye

Hangi yaşam bir sayfada anlatılır
Bir çırpıda yaşanır
Bir Şiirde yeşerirdi

Bu ne bir Şiir
Ne bir sayfalık yaşam
Şiir tadını alamayabilirsiniz
Kısa ve karmaşıkta olsa bir yaşamın yansımasıydı

şiyar

Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ...

Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
αтαвэч (23-11-07), εgε (23-11-07), 13. (24-11-07), ALoNe CoVBoY (24-11-07), And (23-11-07), EyLüLsu (23-11-07), gerceksevda (23-11-07), günışığı (23-11-07), MrTcN1905 (24-11-07), n!da (22-11-07), s!mg€ (23-11-07), Samson (23-11-07), solεil (23-11-07), sonsuus (23-11-07), ~C@dY~ (23-11-07), ŞiYaR (23-11-07)
Eski 22-11-07, 23:13 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler şiyar... (:

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 22-11-07, 23:14 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebriklerrrrr abiiiiiiii

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 00:07 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
Tebrikler

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 01:04 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim ciğerim
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 01:08 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Şiyar

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 01:21 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Abi sevindim (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 01:29 Çevrimdışı   #8
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.092
Teşekkür etti: 4.869
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:92981
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
valla ben hayran kalıyorum. kalemini, klavyesini eline alıp böylesine şiirler yazabilenlere, ne güzel şiirler yazılabiliyor. sizden ilham alarak bende'mi bişeyler yazmaya başlasam Güzel bir şiir yazmışsın Şiyar eline, yüreğine sağlık. Tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 09:00 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.315
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abi tebrik ederim..bak solladın beni
emeğine yüreğine sağlık.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 09:01 Çevrimdışı   #10

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler siyar kardes
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 10:20 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler şiyar... (:
Teşekkürler kardeş...

Alıntı:
PainKiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebriklerrrrr abiiiiiiii
Eyvallah kardeşim benim...

Alıntı:
*Azra*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler
Teşekkkür ederim Azra kardeş...

Alıntı:
EyLüLsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrik ederim ciğerim
Teşekkür ederim Ciğerim...

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler Şiyar
Teşekkürler kardeş...

Alıntı:
εgε´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi sevindim (:
Teşekkür ederim kardeş...

Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla ben hayran kalıyorum kalemini, klavyesini eline alıp böylesine şiirler yazabilenlere, ne güzel şiirler yazılabiliyor. sizden ilham alarak bende'mi bişeyler yazmaya başlasam Güzel bir şiir yazmışsın Şiyar eline, yüreğine sağlık. Tebrikler
Sende yazabilirsin tabiki,mutlaka yaz bence...

Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
emeğine yüreğine sağlık.
Yok kardeş ne sollaması,daha bilmem kaç fırın ekmek yemem lazım seni sollayabilmem için

Alıntı:
YiLdIz_GöZlÜm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler siyar kardes
Teşekkürler kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
13. (24-11-07), Snorland (23-11-07)
Eski 23-11-07, 10:55 Çevrimdışı   #12
Stajyer

piiinar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:351
piiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyor
Tebrİkler Şİyar

KAL BENİMLE ÇOCUKLUĞUM..... DOKÜLME AVUÇLARIMDAN........
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 11:49 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
piiinar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrİkler Şİyar

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-11-07, 11:52 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
tebrikler (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 11:54 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
üç45´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler (:
Teşekkür ederim kardeş (:

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
üç45 (23-11-07)
Eski 23-11-07, 11:56 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
emeğine yüreğine sağlık.
Senin Şiirde bana göre birinci kardeş,çünkü gerçekten çok güzeldi...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-11-07, 11:58 Çevrimdışı   #17

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.837
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:76200
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik ederim şiyar

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 12:01 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
σℓα!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrik ederim şiyar

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-11-07, 12:59 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

gerceksevda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 758
Teşekkür etti: 1.026
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2007
gerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
tebrikler kardeşim... çok güzel...

...

Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin

Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin..

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-11-07)
Eski 23-11-07, 13:24 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.040
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15468
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrik ederim....

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

İhtarlı üye....

Türkiye Sevdalısı....