DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ?
Anladım Baba 3 5,36%
O Gün 7 12,50%
Değerini Bilemediğim Babam 7 12,50%
Babam Benim 13 23,21%
Kolay Değil Baba Olmak 4 7,14%
Ne Çok 10 17,86%
Düşersin 12 21,43%
Oylayanlar: 56. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-05-07, 23:19 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o1/15 Mayıs 2oo7 " Baba " Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapanmıştır

Yarisma Birincisi MrTcN1905
Babam Benim

B abam ki her zaman gülerdi
A ğlarken hiç görmedim
B elkide hissettirmedi
A ğarmış yüreği hiç mi incinmedi , pes etmedi?
M utluluk maskesini hiç mi indirmedi yüzünden?

B abam ki meğer yüreğinden ağlarmış
E n derin acıları hep içinde yaşarmış
N e zorluklar görmüş o ak saçları
İ stemiş ki mutlu olsun ailem
M utluyum BABA! Mutluyuz! ve seni çok ama çok seviyoruz..

Yarisma Ikincisi troçki
Düşersin

küçük kız koşuyor
toprak yolun tozunu yutarak
babasına...
adam baba olmanın verdiği şefkatle
düşersin diyor
toprak yolun tozunu yutarak koşan
küçük kızına...
o anda küçük kızı sürükleyen
fiziki gücü değil
sevgisinin gücüdür babasına
koşuyor küçük kız
toprak yolun tozunu yutarak
yüzüstü düşüp incinmek pahasına
sarılıyor babasına
babasına...

Yarisma Ücüncüsü Opeth
Ne Çok

"Yüzünde eskimiş bir çocukluk hasreti
Koynunda geçmişe dair bir sızı...
Babam..özlüyorum kirlenmiş sakallarına
sakladığın şevkatini...
Özlüyorum babam...nasırlı ellerini..."

Ne çok acı sözcük öğrettin bana...
ne çok...
ne çok sevdalandım anneme bakışında sana...
Babam; yüreğimsin sen...
ilk sevdiceğimsin...

Ardından baka kalmak varmış...
üşümüş tenine dokunmak bir sabah vakti.
Donuk, sıradan bir hoşçakal bile demeden
Ayrılmak varmış..komak varmış peşin sıra
yalın ayak..

Ne çok sevda biriktirdim sana
ne çok
öpüp koklayasın diye saçlarımı
ne çok hasret tükettim sana ne çok.

Yokluğun acı doğuruyor her bayram sabahı..
Aklımda bir cendere..
sen yoksun..
Kalıveriyorum güçsüz..savunmasız..

Ne çok sözcük biriktirdim sana
ne çok
söyleyecek ne çok cümlem kaldı ardından..
Ne çok yetim kaldım senden sonra...

Yarisma Dördüncüsü Birkartal
O Gün

küçük avuçlar tutuyorum bugun,
ıslak ama gülümseyen,
yorgun ama mutlu
dahası aşık bakışlarla
beni izleyen annesinin koynunda bu avuçlar

bir tutku daha tattı bezirgan kalbim
yolcu değil bu seferki ömrüm adeta
bir gülümseyiverse ben hiç ölmem ki
uyuyor küçük mavi gözleri
bembeyaz elleri annesinin teninde
bu benim çocugum mu
öyle mi hayatım

sana hayatını kavrayacak yasa gelene kadar
bulutların arasında bir kösk örecegim
büyüme istersen hep orada kal
maviler büyütsün seni de
tuzlu, sıvı, yogun,

İnanmak ne güc
yasamaım kendisini türetti
bu nefes alış ne büyülü
hadi büyü, daha senin uçman gerek

Yarisma Dördüncüsü ApTal_KovBoy
Değerini Bilemediğim Babam

Babam,
Hani beni parka götürürdün?
Hatırladın mı baba?
Çikolata için biriktirdiğim parayı,
Sen tamamlardın baba...
Şimdi toprağınla avunuyorum.
Senin değerini anlayamadığım için,
Sadece toprağınla...
Annem de çok üzgün sen gideli,
Her gün resmine bakıp ağlıyor.
Hatırladın mı baba?
Doğum günüm için etek almıştın bana,
O eteği hala saklıyorum,
Sen bilmiyorsun ama hala saklıyorum baba!
Ama sensiz onun da bir anlamı yok ki!
Onu da sana hediye ediyorum baba,
Oralarda beni unutma diye...
Sende onunla avun baba!

Yarisma Besincisi chracter
Kolay Değil Baba Olmak

sen bir agactın bizlerse senin dalların
söndürme ısıkları baba
biraz daha kal yanımda.....

ufak başarılarımda
Ölesiye gururlanacaksın
Attıgım her adımda Her sendelememde
İçin titreyerek arkamdan bakacak
Düşecek sanarak korkacaksın
yaşamı anlatacak hayata hazırlayacaksın
hatamı yanlışlarımı hiç gocunmadan sırtlanacaksın

ve ben cocugumu kucagıma aldıgımda anladım seni
hiçte kolay degilmiş baba olmak, tıpkı senin gibi.....

Yarisma Altincisi mechulzafer
Anladım Baba

bana kızdığında sana küserdim
Neden kızdığını anlamak istemezdim
Bildiğim gibi davranır yine seni kızdırırdım.
Para isterdim yok derdin
arkadaşlarla bulusacağız derdim hayır derdin
İnanırmısın o kadar kızardım ki sana
Seninle konuşmak bile istemezdim
Eve gec geldim diye bağırdığın zamanlarda
Yine kızardım sana niye kızdığını anlamadan.
Biliyormusun seni şimdi anlıyorum ve hak veriyorum.
ve artık sana değil kendime kızıyorum...
Sen benim iyiliğimi düşündüğün için kızıyor
Nasihat ediyordun.
Hatırlarmısın o zamanlar bana söylediğini
BABA olunca beni anlayacaksın
evet şimdi seni cok iyi anlıyorum Babam
Ve şimdi daha cok seviyorum.
Aynı senin gibi cocuklarımı koruyorum...
Çünkü artık bende babayım

Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
..GøĽgê.. (16-05-07), Artemis (15-05-07), Bεяsŧŷ (15-05-07), CnRaLpEr (15-05-07), delicesur (20-05-07), delkray (16-05-07), haykooo (05-02-08), hns18 (16-05-07), kaygan_zemin (28-06-07), MrTcN1905 (16-05-07), Opeth (23-05-07), solεil (16-05-07), troçki (18-05-07), WeYcElLo (17-05-07)
Eski 15-05-07, 23:27 Çevrimdışı   #2
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu şiirler beni gerçekten çok etkiledi katılan tüm arkadaşlara başarılar..

.

Afra tafra off pofff (:

Eski 16-05-07, 01:26 Çevrimdışı   #3
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Doldurdu beni oy verdiğim şiir. Uç ve slogan noktaları var. Sonucu bilmeksizin tüm yarışmacıları tebrik ederim.

Eski 16-05-07, 03:01 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
herkese başarılar

Mesaja teşekkür eden:
delkray (16-05-07)
Eski 16-05-07, 09:47 Çevrimdışı   #5

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.315
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
şiirlerin hepsi gerçekten çok güzel..insan karar vermekte zorlanıyor (:
katılan herkese teşekkürler ve bol şans

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Eski 16-05-07, 09:53 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Ne Çok" inanılmaz güzel bir şiir,tekrar tekrar okunası.Ama oyumu başka bir şiirde kullandım çünkü çok fazla can yakıyor,resmen aklım takılı kaldı.
Herkese başarılar diliyorum.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
delkray (16-05-07)
Eski 16-05-07, 10:19 Çevrimdışı   #7
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkese basarilar hepsi birbirinden güzel

Yorgun...

Eski 16-05-07, 11:13 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
müthiş bir şey çıkmış ortaya ayırt edilebilecek gibi değil, hepsi ayrı hepsi dolu dolu guygu yüklü herkesi tebrik ederim

Eski 16-05-07, 11:34 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hepsi ayrı bir tad verdi ;okurken, olmadığım yaşamlar üzerine...
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...

Eski 16-05-07, 12:56 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hepside birbirinden güzel şiirler, duygu kokuyorlar

ben daha oy vermedim bir daha okuyup öyle karar verecem

Eski 16-05-07, 21:48 Çevrimdışı   #11
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hepsi de ayrı ayrı çok güzel ve fazlasıyla dokunaklı.....

Hazırlayanları tebrik ediyorum

....

Eski 17-05-07, 13:43 Çevrimdışı   #12
Stajyer

WeYcElLo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:325
WeYcElLo ara sıra gören oluyorWeYcElLo ara sıra gören oluyorWeYcElLo ara sıra gören oluyorWeYcElLo ara sıra gören oluyor
hepside suuuperr gerçekten herkese bol şanslar...

Eski 17-05-07, 15:33 Çevrimdışı   #13
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ben en kötüsüne oy vericem

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu troçki tarafından (17-05-07 Saat 15:50 ) de değiştirilmiştir..

Eski 17-05-07, 18:50 Çevrimdışı   #14
Doçent
Genel Mesajlar: 2.562
Teşekkür etti: 3.077
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
ben de en çok beğendiğime oy verdim yine de tüm arkadaşların emeğine sağlık

Eski 18-05-07, 15:25 Çevrimdışı   #15
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Hepsi birbirinden özel hepsi birbiirinden güzel şiirler herkese başarılar

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..

Eski 19-05-07, 15:45 Çevrimdışı   #16
Stajyer

simonetta - ait Avatar
Genel Mesajlar: 73
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:1
simonetta Herkese mesafeli
hepside çok güzel saolun.

Eski 19-05-07, 18:27 Çevrimdışı   #17
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hepsi çok güzel ve ben daha oyumu veremedim Çünkü karar veremiyorum

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Eski 19-05-07, 19:36 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şarkıların ressamı kim olsun ?
ben olcam
hepsi çok güzel seçim yapmak çok zor.

Eski 20-05-07, 20:43 Çevrimdışı   #19
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
bir okuyan bir daha okuyor hepsi birbirinden guzel yureklerine saglik ...

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]

Eski 20-05-07, 21:32 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Kemalistler

delicesur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 625
Teşekkür etti: 174
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:776
delicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyor
herkese basarilar

Kapalı konu

Konu Seçenekleri