| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ? | |||
| Anladım Baba | | 3 | 5,36% |
| O Gün | | 7 | 12,50% |
| Değerini Bilemediğim Babam | | 7 | 12,50% |
| Babam Benim | | 13 | 23,21% |
| Kolay Değil Baba Olmak | | 4 | 7,14% |
| Ne Çok | | 10 | 17,86% |
| Düşersin | | 12 | 21,43% |
| Oylayanlar: 56. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15 Mayıs 2oo7 " Baba " Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapanmıştır Yarisma Birincisi MrTcN1905 Babam Benim B abam ki her zaman gülerdi A ğlarken hiç görmedim B elkide hissettirmedi A ğarmış yüreği hiç mi incinmedi , pes etmedi? M utluluk maskesini hiç mi indirmedi yüzünden? B abam ki meğer yüreğinden ağlarmış E n derin acıları hep içinde yaşarmış N e zorluklar görmüş o ak saçları İ stemiş ki mutlu olsun ailem M utluyum BABA! Mutluyuz! ve seni çok ama çok seviyoruz.. Yarisma Ikincisi troçki Düşersin küçük kız koşuyor toprak yolun tozunu yutarak babasına... adam baba olmanın verdiği şefkatle düşersin diyor toprak yolun tozunu yutarak koşan küçük kızına... o anda küçük kızı sürükleyen fiziki gücü değil sevgisinin gücüdür babasına koşuyor küçük kız toprak yolun tozunu yutarak yüzüstü düşüp incinmek pahasına sarılıyor babasına babasına... Yarisma Ücüncüsü Opeth Ne Çok "Yüzünde eskimiş bir çocukluk hasreti Koynunda geçmişe dair bir sızı... Babam..özlüyorum kirlenmiş sakallarına sakladığın şevkatini... Özlüyorum babam...nasırlı ellerini..." Ne çok acı sözcük öğrettin bana... ne çok... ne çok sevdalandım anneme bakışında sana... Babam; yüreğimsin sen... ilk sevdiceğimsin... Ardından baka kalmak varmış... üşümüş tenine dokunmak bir sabah vakti. Donuk, sıradan bir hoşçakal bile demeden Ayrılmak varmış..komak varmış peşin sıra yalın ayak.. Ne çok sevda biriktirdim sana ne çok öpüp koklayasın diye saçlarımı ne çok hasret tükettim sana ne çok. Yokluğun acı doğuruyor her bayram sabahı.. Aklımda bir cendere.. sen yoksun.. Kalıveriyorum güçsüz..savunmasız.. Ne çok sözcük biriktirdim sana ne çok söyleyecek ne çok cümlem kaldı ardından.. Ne çok yetim kaldım senden sonra... Yarisma Dördüncüsü Birkartal O Gün küçük avuçlar tutuyorum bugun, ıslak ama gülümseyen, yorgun ama mutlu dahası aşık bakışlarla beni izleyen annesinin koynunda bu avuçlar bir tutku daha tattı bezirgan kalbim yolcu değil bu seferki ömrüm adeta bir gülümseyiverse ben hiç ölmem ki uyuyor küçük mavi gözleri bembeyaz elleri annesinin teninde bu benim çocugum mu öyle mi hayatım sana hayatını kavrayacak yasa gelene kadar bulutların arasında bir kösk örecegim büyüme istersen hep orada kal maviler büyütsün seni de tuzlu, sıvı, yogun, İnanmak ne güc yasamaım kendisini türetti bu nefes alış ne büyülü hadi büyü, daha senin uçman gerek Yarisma Dördüncüsü ApTal_KovBoy Değerini Bilemediğim Babam Babam, Hani beni parka götürürdün? Hatırladın mı baba? Çikolata için biriktirdiğim parayı, Sen tamamlardın baba... Şimdi toprağınla avunuyorum. Senin değerini anlayamadığım için, Sadece toprağınla... Annem de çok üzgün sen gideli, Her gün resmine bakıp ağlıyor. Hatırladın mı baba? Doğum günüm için etek almıştın bana, O eteği hala saklıyorum, Sen bilmiyorsun ama hala saklıyorum baba! Ama sensiz onun da bir anlamı yok ki! Onu da sana hediye ediyorum baba, Oralarda beni unutma diye... Sende onunla avun baba! Yarisma Besincisi chracter Kolay Değil Baba Olmak sen bir agactın bizlerse senin dalların söndürme ısıkları baba biraz daha kal yanımda..... ufak başarılarımda Ölesiye gururlanacaksın Attıgım her adımda Her sendelememde İçin titreyerek arkamdan bakacak Düşecek sanarak korkacaksın yaşamı anlatacak hayata hazırlayacaksın hatamı yanlışlarımı hiç gocunmadan sırtlanacaksın ve ben cocugumu kucagıma aldıgımda anladım seni hiçte kolay degilmiş baba olmak, tıpkı senin gibi..... Yarisma Altincisi mechulzafer Anladım Baba bana kızdığında sana küserdim Neden kızdığını anlamak istemezdim Bildiğim gibi davranır yine seni kızdırırdım. Para isterdim yok derdin arkadaşlarla bulusacağız derdim hayır derdin İnanırmısın o kadar kızardım ki sana Seninle konuşmak bile istemezdim Eve gec geldim diye bağırdığın zamanlarda Yine kızardım sana niye kızdığını anlamadan. Biliyormusun seni şimdi anlıyorum ve hak veriyorum. ve artık sana değil kendime kızıyorum... Sen benim iyiliğimi düşündüğün için kızıyor Nasihat ediyordun. Hatırlarmısın o zamanlar bana söylediğini BABA olunca beni anlayacaksın evet şimdi seni cok iyi anlıyorum Babam Ve şimdi daha cok seviyorum. Aynı senin gibi cocuklarımı koruyorum... Çünkü artık bende babayım ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu şiirler beni gerçekten çok etkiledi katılan tüm arkadaşlara başarılar.. . Afra tafra off pofff (: |
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiirlerin hepsi gerçekten çok güzel..insan karar vermekte zorlanıyor (: katılan herkese teşekkürler ve bol şans opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ne Çok" inanılmaz güzel bir şiir,tekrar tekrar okunası.Ama oyumu başka bir şiirde kullandım çünkü çok fazla can yakıyor,resmen aklım takılı kaldı. Herkese başarılar diliyorum. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (16-05-07) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese basarilar hepsi birbirinden güzel Yorgun... |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müthiş bir şey çıkmış ortaya ayırt edilebilecek gibi değil, hepsi ayrı hepsi dolu dolu guygu yüklü herkesi tebrik ederim
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi ayrı bir tad verdi ;okurken, olmadığım yaşamlar üzerine... Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum... |
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepside birbirinden güzel şiirler, duygu kokuyorlar ![]() ben daha oy vermedim bir daha okuyup öyle karar verecem ![]() |
| | #11 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi de ayrı ayrı çok güzel ve fazlasıyla dokunaklı..... Hazırlayanları tebrik ediyorum |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:325 ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepside suuuperr gerçekten herkese bol şanslar...
|
| | #13 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben en kötüsüne oy vericem ![]() parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() Konu troçki tarafından (17-05-07 Saat 15:50 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de en çok beğendiğime oy verdim yine de tüm arkadaşların emeğine sağlık ![]() |
| | #15 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi birbirinden özel hepsi birbiirinden güzel şiirler herkese başarılar
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hepside çok güzel saolun.
|
| | #17 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi çok güzel ve ben daha oyumu veremedim Çünkü karar veremiyorum ![]() ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şarkıların ressamı kim olsun ? ben olcam hepsi çok güzel seçim yapmak çok zor. |
| | #19 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir okuyan bir daha okuyor hepsi birbirinden guzel yureklerine saglik ... [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
| | #20 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 174
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese basarilar
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |