| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15 Nisan 2oo7 Şiir Yarışması Konumuz " Ayrılık " Yeni konumuz " Ayrılık " Son katılım tarihi 15/o4/2oo7 Saat : 23:oo Katılacak herkese kolay gelsin Kurallara uymanınızı önemle rica ederim. Şiirli günler ![]() |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sevdim eller aldı kor olası ayrılık ben mi istedim sanki kor olası ayrılık kapısında beklerdim onu heycanla neler yapmazdımki onunla ama dinlemedi kor olası ayrılık seni sevmiştim oysa sen ise bir anda gittin bir haber bile yollamadan ne bilim işter kor olası ayrılık |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben seni sevmiştim sana gonul vermiştim sen ise benden kaçtin gittin bilemzdim ayrılık o vakte kadar ben ama ne yaptın sen kalbimi gomdun ayrıldın gittin ellere beyazlar içinde gelince gozlerimi bıraktım pencerende bu kalp olduğu muddetce bende bu kalbi taşıdığım muddetce bana ayrılıktan bahsetme |
| | #5 |
| Rektör ![]()
insanı ayıran insanmış yine ben sevdimde ne oldu be sonunda olan oldu işte bıraktı gitti soğuk bir gunde kalbim uşuyor sandım ona ilk onceleri inanmadım ama sonunda baktım olan olmuş ayrılmış gitmiş bile |
| | #6 |
| Rektör ![]()
ben elimdekileri sundum |
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 53
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:187 ![]() ![]() |
Katılcaklara Basarılar...[Bende Varım] ![]() Konu marich tarafından (10-04-07 Saat 18:02 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 923
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siirleri basvuru bölümü altina ekliyeksiniz buraya deyilkusura bakmayin dilimi tutamadim bölüm yönetiminden özür dilerim |
| | #9 |
| Rektör ![]()
teşekkurler
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw basvuruyu buldumda nası eklicem bi link verirseniz sevinirim =) yada detaylı anlatım ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
| | #11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu linkte tüm bilgiler mevcut ![]() | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |