| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15-o1-2oo8 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz " Dostluk " Şiir Konusu : ''Dostluk'' Son Katılımın Tarihi : 15.o1.2oo8 Salı Saat:23:oo Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diler yarışma kurallarına uymalarını önemle rica ederiz. ![]() |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Güzel Konu Şimdiden Katılacak Arkadaslara Basarılar Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #3 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başarılar dilerim katılacak olanlara......... ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katilacak arkadaslara basarilar Yorgun... |
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 946
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılacak arkadasLara basarıLar
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başarılar katılacaklara düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #7 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılacak arkadaşlara başarılar. Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana da size de herkese de başarılar ![]() , koyup devam etmek mi yoksa . koyup her şeyi bitirmek mi sevgilim ben ne , ne de . isterim akıp gidelim seninle zaman içinde |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |