| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun şairi kim olsun ? | |||
| Annem | | 3 | 6,00% |
| Sessiz Sedasız | | 10 | 20,00% |
| Anne | | 2 | 4,00% |
| Uğrak | | 5 | 10,00% |
| Kalbin Taptığı Varlık | | 4 | 8,00% |
| Dene Anne | | 2 | 4,00% |
| Güz Yaprakları Dökülüyor Anne | | 21 | 42,00% |
| Anneciğim | | 3 | 6,00% |
| Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1-15/Şubat/2oo7 "Anne" Konulu Şiir Yarışması Anketi Kapanmıştır Katılan tüm üyelerimize teşekkürler yarışma ödülü olan rep puanları ilk üçe giren şiir sahiplerine eklenecektir. ![]() Yarışma Birincisi Opeth Güz yaprakları dökülüyor anne "kibirsiz seviyorum seni...saçlarının arasındaki kır bahçelerini.. gözlerinin apansız sevinçlerini...hüzünlerini...hiç bir şeyde bulamadığım şevkatini..." güz yaprakları dökülüyor anne... kirpiklerinden aşşağıya bir akşam yağmuru. hasret gibi.. deli bir rüzgar gibi değiyorum yüzüne... anlatamam ... ne aşk'ın acısını ne de üstüme yığılan bir yitik kokuyu... güz yaprakları dökülüyor anne... soldum..kurudu tenim... öpmeyeli saçlarımdan... sana uzağım... dökülüyor açtığın yaranın kabukları yavaş yavaş. sinsi bir dert yükleniyor omuzlarıma. tıp ki senin gibi anne bende zamanı kaldırmaya çalışıyorum bükülen belime inat. güz yaprakları dökülüyor anne... kendime kalıyorum geceleri. uykuya daldığım vakit geleceksin sanıyorum.. yanaklarımı ıslatacaksın umarsız... koklayıp çocukça tenimi.. sıcacık bir sözcük fısıldayacaksın sanıyorum kulağıma.. güz yaprakları dökülüyor anne... gelmiyorsun...vakit geç oldu. korkuyorum... Yarışma İkincisi azraizkoray Sessiz Sedasız sendin doğduğumda ilk desteği veren sendin ilk yürüdüğümde elimden tutan sendin her acıkınça karnımı doyuran peki neden bir anda gittin öylece sessiz sedasız bilsen nasıl özlüyorum şimdi seni tükendi gücüm kalmadı, çekemiyorum sensizliği senden yoksun dolaşıyorum izmir sokaklarında berduş misali hergün ağlıyorum sensizliğe sessiz sedasız ne yaptım sana kader beni neden ağlattın yeter artık içirip içip sızlattığın gel ne olur gel içime tak etti sensizlik yetmedimi ağladığım her gece sessiz sedasız ANNECİĞİM Yarışma üçüncüsü islakkaya Uğrak Ulu orta ağlayabiilyordum gülüyordumda çekinmeden çoskuyla koşup oynuyor çalışıp başarabiliyordum tanınıp seviliyor beceremeyip dalga geçiliyordum uyarılıp öğreniyor her hatırlattıgında bellegime kazıyordum gelişebiliyordum her fırtınaya dayanacak bir limandın bu küçük sandala sen artık okyanuslardayım ve ugrak bir limanımsın sade teşekkürlerimle anne unlknt Kalbin Taptığı Varlık Yıldızların parlaklığımıdır gözümü alan, Yoksa gözlerinin güzelliğimidir, kalbimi aydınlatan Bir de sen varsın Bütün içtenliğinle Karanlıkta kalan inancıma ışık olan... *Azra* Anneciğim Içimde bir korku var annecigim Gitme birakma ayrilma benden Dunya denilen bu yerden Ben sensiz ayakta duramam annem Hasretinle bak dalgalar çarpisiyor Sakin birakma kal benimle annecigim Dunya denilen bu yerde Sevgi yuklu kokundan etme beni annem Ben kimim nerdeyim ne için burdayim bilmem Ben seni bilirim, sensizlige yanarim Dunya denilen bu yerde Huznumu sevince donusturen tek varliksin Hayat benim için sen gulumseyince guzel annecigim... AptaL_Kovboy Annem Mutluluk perisisin sen... Mutluluk verirsin sen... Mutluluğun kendisisin sen... Mutluluğu öğretirsin sen... Mutluluğu gösterirsin sen... Mutluluğu yaşatırsın sen... Sen mutluluk perisisin annem! İyilik perisisin sen... İiyilik verirsin sen... İyiliksin sen.... İiyiliği öğretirsin sen... İyiliği gösterirsin sen... İyiliği yaşatırsın sen... Sen iyilik perisisin annem! Sevgi perisisin sen... Sevgi verirsin sen... Sevgisin sen... Sevgiyi hem öğretir, Hem yaşatırsın sen... Sen hem mutluluk hem iyilik hem de sevgi perisisin annem!! Forumcu Anne Hayatımın en önemli şeyi. Hayatta bana ilk yardımcı olan, Benim emziren, Beni büyüten. Herşeyini bana adamış olan, Dünyalar tatlısı, Melek kalpli, Hep beni düşünen, insan sensin anne. Seni o kadar çok seviyorumki, Senden ayrılmak istemiyorum. Bir bilsen sine ne kadar çok seviyorum. Seni çok seviyorum her zaman sevceğim Canımı istesen sana veririm. Sen benim herşeyimsin. Sana ömrümü veririm. Hayatımın çiçeğisin, Seni soldurmamak için herşeyi yaparım; Anne birkartal Dene Anne bana susmayı öğret anne Beynim elinde ki hamur sertleşti kolay şekil almaz artık ama sen dene anne kurtar beni ben yazarken konusurken anlatırken ağlarken arpalar gibi dökülüyorum dalımdan topraga bana umursamamayı ögret anne herkes bu haliyle mutlu bırakmayı ögret bana onları o haliyle bana hayatın huzurlu yerlerinde bir köşe kapmayı öğret anne bana rahat nefes almayıda öğret nasıl derim seni seviyorum diye seni sevecek kalp ilk karnında atmaya basladı bana kattıklarının üzerine layık seyler koyabilmeye gayretim seni hep mutlu görmek umudum bana teşekkürü ögret anne sen yine de dene anne ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | KaLpsiz (17-02-07) |
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birden cok saheser cıkaran bir baska siir yarısması ben müthis zevk alıyorum bu yarısmadan
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım herkes hak ettiği değeri alabilir...Şimdiden herkese başarılar diliyorum...
|
| | #5 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Emek veren herkese teşekkürler. Belki oyumuz bir tane ama hepsini okumak ayrı bir zevk. Herkese şiir dolu günler, şiir tadında bir hayat diliyorum. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: |
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılan herkese başarılar arkadaşlar...güzel şiirler..emek verilen güzel ürünler... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL Konu Opeth tarafından (19-02-07 Saat 09:39 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 745
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi birbirinden güzel şiirler. Katılan herkese başarılar dilerim
|
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siiler anneyle alakali olunca daha bir guzel ... Herkese basarilar ... [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence bir şiir kendini çok belli ediyor, diğerlerini yazan arkadaşalrında emeğine sağlık elbette ![]() |
| | #10 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi çok güzel herkese başarılar...
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 599
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güz Yaprakları Dökülüyor Anne Gerçektende Çomk Alımlı olmuş
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha fazla ilgiyi hak eden eserler var burada ey forum (:
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesin yuregine saglik basarilar.. ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 100
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:86 ![]() |
hepinizi yüreğine sağlık çok güzelller
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |