DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ?
Bizi Bitirdi Yar 5 10,00%
Her Şey Bir Yalandı 10 20,00%
Sen 11 22,00%
Hüzünlü Düş 24 48,00%
Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-02-08, 23:18 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o1/15 Şubat 2oo8 "Yalan" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yarışma Birincisi: Şiyar

Hüzünlü Düş

Bir hüzünlü düştür sana uyanışlarım
Mevsimlere inat bahar tadı yüreğimde
Bakışlarını işlerim gökyüzüne nakış nakış
Gülüşlerin çivilenir kısık gözlerime
Gölgen odamın duvarında asılı
Kahreden şu sensizlik içimi acıtır
Yalnızlığımla bir başımayım

Karanlıklarda yüzleşirim acı gerçekle
Tutuklu saatlerde hücreme dolarsın
Ulaşılmaz oldun yolları aştıkça sana gelmek için
Erteleyemediğim sonsuz aşkını yaşatırdım yüreğimde

Şiirlerime dökülürdü kelimelerim usulca
Sana dair kelimeler birikti çekmecemde
Yasaların yargılayamadığı bir sevdaydın
Yasaklanamayan hayallerim sanaydı

Masallara kanmayacak kadar gerçektir benim sevdam
Yalansız bir ihbardır bu
İhbar ediyorum kendimi

Yarışma İkincisi: despirro15

Sen

daha ilk buluşmamızda
kandırmıştın beni
bense...
yalan nedir aldatma nedir bilmezdim
ya bizim kitabımızda yok
ya da sizin kitabınız çok
bugün belki ağlıyorum
belki sensizlikten çıldıracağım
artık sen benim için bir hayal
hayat benim için boş bir hikaye
ne rüzgar ne yağmur nede sen anladın beni
güneşler doğuyor güneşler batıyor
yaran içimde kanıyor
gerçeğin ta kendisi:
arsız yalnızlık kapımı bekliyor
ve sen gidiyorsun
ben hala sana aşık
artık acıtmıyor yalanların
bu kez ben gidiyorum
kal bütün çirkinliğinle
bu defa ben susuyorum bağır çağır
yalandan yarattığın şu hayatıma
hayatımın en büyük yalanı:
sen...

Yarışma Üçüncüsü: BaRRaCuDa

Her Şey Bir Yalandı

Yalancı baharların
Yitik sevdalarında buldum kendimi
Tozlu bir kitap kapağı,
Islak bir kaldırım,
Sararmış yapraklar gibi
Kimsesiz Ve Çaresizim....

Aynasız sevdalar yaşadım
Karşılığı olmayan
Bir inat uğruna yaktım
Herşeyi...

Kimbilir kaçıncı gecişim
Mechul caddelerden
Kimsesiz öksüz evlerin
Kırık camları karşılıyor
Yalnızlığımı...

Bir sevgi sözcüğüne muhtac yüreğim
Yalansız dolansız
Seni Seviyorum deyişine
Gerçekleri duymaya...

Tırnak arası konuşmalarda
Yalanlar,doğrular duydum
İnnamadım
Yitirmitim sözcüklere güvenimi
Ve bir sabah kalktığımda
Kendimi yalnız buldum

Senden sensizliği çıkardım
Elimde kocaman bir hiç kaldı
Sendeledim,tutunacak bir dal aradım
Diz üstü çöktüm yere
Sana Yalvarırcasına

Ellerim semada
Kaç defa adını haykırdım dualarda
Bir kerede olsa
Yalana bakmasın gözlerin diye
Karsılık alamadım
Mecburi yalvarmalara

Sildim gözlerimde ki seni
Dünyaya birde sensiz baktım
Sensiz dünya benden harabe benden biçare

Ve sildim melodilerden seni
Birde sensiz dinledim sarkıları
Sensiz her şarkı hüzün her şarkı avare

Tek bir ses var kulağımda çınlayan
Sen gittiğinden
Beni terkettiğinden beri silemediğim aklımdan
Duymak istemiyorum
Ama hep anılarımda dualarımda o çıkıyor karşıma..... ''Her Sey Bir Yalandı'' Diyor......

Yarışma Dördüncüsü: çöl çiçeği

Bizi Bitirdi Yar

Dokunsana bir kere
Temiz saf ellerinle yüzüme...
Tenini tenimde hissetsem ya
Dosayıya...

Sıcaklığınla ürpersem bir kere
Seni içimde...
İçimde saklı kalmış hücrelerimde
Bulsam ya...

Doyasıya sarılsam sana
Doyasıya koklasam
Kokunla kokumu birleştirip
Yarım kalan Sevdamızı Tekrar filizlendirsem ya...

Ama yapamam dimi..
Yalan üzerine kurulmuş
Bu Sevdayı
Tekrar yetiştiremem...

Yalana bulanmış dilinle
Güzel sözler söyleyemezsin
Dimi Bana..

Yalana bulanmışlığınla dokunamazsın bana...!!
Düşlediğim sıcaklığını tadamam artık...
Bendeki doğrular sendeki yalanları
Örtmeye..kapatmaya..saklamaya...
Yetmedi YAR...!

Yalanların hep galip geldi...

Ve Bizi Bitirdi Yar...!!!

Konu CnRaLpEr tarafından (22-02-08 Saat 23:16 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
ραѕα (17-02-08), aydan (19-02-08), BaRRaCuDa (17-02-08), DesingBy (22-02-08), eQinoX (18-02-08), hazardmt (17-02-08), Junior_Muftu (16-02-08), maviduss (15-02-08), n!da (16-02-08), Riyanka (16-02-08), Secret (15-02-08), sonsuus (20-02-08), Virane (17-02-08), ~Kardelen~ (22-02-08), ŞiYaR (16-02-08)
Eski 15-02-08, 23:33 Çevrimdışı   #2
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.915
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hüzünlü düş çok güzel

NO WoMaN No CrY

Eski 15-02-08, 23:34 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tercihim hüzünlü düş oldu başarılar diliyorum ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 15-02-08, 23:38 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İhbar ediyorum kendimi...

Hüzünlü Düş...
katılanlara başarılar

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи

Eski 16-02-08, 00:06 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sahte Aşk - Her Şey Bir Yalandı - Hüzünlü Düş

bu 3 nü cok begendim, kendilerini simdiden tebrik ederim.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Eski 16-02-08, 08:35 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılımcılara başarılar dilerim...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 16-02-08, 10:53 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.641
Teşekkür etti: 2.273
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şiirlerin hepsi birbirinden güzel böyle güzel şiirlerde yüregi güzel insanlardan çıkar emeginize yüreginize saglık

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun

Eski 16-02-08, 13:17 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

~Aвsυя∂є~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3068
~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri
Katılımcılara başarılar

Forza Atmosfer

Eski 16-02-08, 15:14 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Junior_Muftu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2031
Junior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Sahte Aşk diyorum ve tüm katılımcılara başarılar diliyorum...

314 - нαѕαη™

Eski 16-02-08, 17:18 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 707
Teşekkür etti: 1.024
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Oyum "Bizi Bitirdi Yar"a gitti.
Ama "Hüzünlü Düş" de çok güzel. (:

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.

Eski 16-02-08, 19:59 Çevrimdışı   #11
Asistan
Genç Kuvvet

hazardmt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 293
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1308
hazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yaw Sahte Aşk adeta beni anlatıyor...müthiş

Kuş kanadı kalem olsa..
Ah Yazılmaz benim derdim

Eski 17-02-08, 12:01 Çevrimdışı   #12
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yüreginize saglik güzel siirler var

Eski 17-02-08, 12:50 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:12
sittingbull Herkese mesafeli
sahte askla hüzünlü düsü begendim ama sahte ask a verdim oyumu

Eski 17-02-08, 17:44 Çevrimdışı   #14
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kesinliği olmayan kişisel iddialar yarışmanın düzgün gidişatının yanı sıra yarışmaya katılımcı ve oylayıcı üyelerin haklarına ters düşmektedir. Tartışmaya yönelik tüm yorumlar kaldırıldı.

Yarışma ve katılımcılar hakkında kesinliği kanıtlanmamış düşünceleri başlığa sunarak sizler dışında kalan üyelere haksızlık yapmayınız. Var olan bir haksızlık görülüp, kesinleştiğinde gereken müdahale yapılır.

Anlayışınıza teşekkür ederiz.

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (17-02-08)
Eski 18-02-08, 11:29 Çevrimdışı   #15

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.315
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
şiirlerin hepsi biribirinden güzel .
şiir emek işidir.unutmamak gerek.
katılan herkezin yüreğine, emeğine ve kalemine sağlık.
oyumu kullandım.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Eski 18-02-08, 11:37 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 677
Teşekkür etti: 264
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1786
eQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hepsi güzel ama kendimde ortak bişeyler buldugum sahte aşka oy verdim

Ruhunmu ateş yoksa o gözlermi alevden, bilmem bu yanardağ ne biçim korla TUTUŞTU...
Pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ...

Eski 18-02-08, 20:30 Çevrimdışı   #17

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katilanlara basarilar (:
oyum 3'e ...

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Eski 18-02-08, 20:36 Çevrimdışı   #18
Stajyer

drama_yoLu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:6412
drama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordrama_yoLu Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
şiirleri yazan arkadaşların yüreğine sağlık oyum Hüzünlü Düş'e

Eski 18-02-08, 22:27 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herkese başarılar

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Eski 19-02-08, 03:01 Çevrimdışı   #20
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
Huzunlu du$ favorim hepinizin yuregine saglik ...

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]

Kapalı konu

Konu Seçenekleri