| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ? | |||
| Bizi Bitirdi Yar | | 5 | 10,00% |
| Her Şey Bir Yalandı | | 10 | 20,00% |
| Sen | | 11 | 22,00% |
| Hüzünlü Düş | | 24 | 48,00% |
| Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | o1/15 Şubat 2oo8 "Yalan" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Yarışma Birincisi: Şiyar Hüzünlü Düş Bir hüzünlü düştür sana uyanışlarım Mevsimlere inat bahar tadı yüreğimde Bakışlarını işlerim gökyüzüne nakış nakış Gülüşlerin çivilenir kısık gözlerime Gölgen odamın duvarında asılı Kahreden şu sensizlik içimi acıtır Yalnızlığımla bir başımayım Karanlıklarda yüzleşirim acı gerçekle Tutuklu saatlerde hücreme dolarsın Ulaşılmaz oldun yolları aştıkça sana gelmek için Erteleyemediğim sonsuz aşkını yaşatırdım yüreğimde Şiirlerime dökülürdü kelimelerim usulca Sana dair kelimeler birikti çekmecemde Yasaların yargılayamadığı bir sevdaydın Yasaklanamayan hayallerim sanaydı Masallara kanmayacak kadar gerçektir benim sevdam Yalansız bir ihbardır bu İhbar ediyorum kendimi Yarışma İkincisi: despirro15 Sen daha ilk buluşmamızda kandırmıştın beni bense... yalan nedir aldatma nedir bilmezdim ya bizim kitabımızda yok ya da sizin kitabınız çok bugün belki ağlıyorum belki sensizlikten çıldıracağım artık sen benim için bir hayal hayat benim için boş bir hikaye ne rüzgar ne yağmur nede sen anladın beni güneşler doğuyor güneşler batıyor yaran içimde kanıyor gerçeğin ta kendisi: arsız yalnızlık kapımı bekliyor ve sen gidiyorsun ben hala sana aşık artık acıtmıyor yalanların bu kez ben gidiyorum kal bütün çirkinliğinle bu defa ben susuyorum bağır çağır yalandan yarattığın şu hayatıma hayatımın en büyük yalanı: sen... Yarışma Üçüncüsü: BaRRaCuDa Her Şey Bir Yalandı Yalancı baharların Yitik sevdalarında buldum kendimi Tozlu bir kitap kapağı, Islak bir kaldırım, Sararmış yapraklar gibi Kimsesiz Ve Çaresizim.... Aynasız sevdalar yaşadım Karşılığı olmayan Bir inat uğruna yaktım Herşeyi... Kimbilir kaçıncı gecişim Mechul caddelerden Kimsesiz öksüz evlerin Kırık camları karşılıyor Yalnızlığımı... Bir sevgi sözcüğüne muhtac yüreğim Yalansız dolansız Seni Seviyorum deyişine Gerçekleri duymaya... Tırnak arası konuşmalarda Yalanlar,doğrular duydum İnnamadım Yitirmitim sözcüklere güvenimi Ve bir sabah kalktığımda Kendimi yalnız buldum Senden sensizliği çıkardım Elimde kocaman bir hiç kaldı Sendeledim,tutunacak bir dal aradım Diz üstü çöktüm yere Sana Yalvarırcasına Ellerim semada Kaç defa adını haykırdım dualarda Bir kerede olsa Yalana bakmasın gözlerin diye Karsılık alamadım Mecburi yalvarmalara Sildim gözlerimde ki seni Dünyaya birde sensiz baktım Sensiz dünya benden harabe benden biçare Ve sildim melodilerden seni Birde sensiz dinledim sarkıları Sensiz her şarkı hüzün her şarkı avare Tek bir ses var kulağımda çınlayan Sen gittiğinden Beni terkettiğinden beri silemediğim aklımdan Duymak istemiyorum Ama hep anılarımda dualarımda o çıkıyor karşıma..... ''Her Sey Bir Yalandı'' Diyor...... Yarışma Dördüncüsü: çöl çiçeği Bizi Bitirdi Yar Dokunsana bir kere Temiz saf ellerinle yüzüme... Tenini tenimde hissetsem ya Dosayıya... Sıcaklığınla ürpersem bir kere Seni içimde... İçimde saklı kalmış hücrelerimde Bulsam ya... Doyasıya sarılsam sana Doyasıya koklasam Kokunla kokumu birleştirip Yarım kalan Sevdamızı Tekrar filizlendirsem ya... Ama yapamam dimi.. Yalan üzerine kurulmuş Bu Sevdayı Tekrar yetiştiremem... Yalana bulanmış dilinle Güzel sözler söyleyemezsin Dimi Bana.. Yalana bulanmışlığınla dokunamazsın bana...!! Düşlediğim sıcaklığını tadamam artık... Bendeki doğrular sendeki yalanları Örtmeye..kapatmaya..saklamaya... Yetmedi YAR...! Yalanların hep galip geldi... Ve Bizi Bitirdi Yar...!!! Konu CnRaLpEr tarafından (22-02-08 Saat 23:16 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 946
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hüzünlü düş çok güzel
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tercihim hüzünlü düş oldu başarılar diliyorum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İhbar ediyorum kendimi... ![]() Hüzünlü Düş... katılanlara başarılar Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
| | #5 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sahte Aşk - Her Şey Bir Yalandı - Hüzünlü Düş bu 3 nü cok begendim, kendilerini simdiden tebrik ederim. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #6 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılımcılara başarılar dilerim...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.273
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiirlerin hepsi birbirinden güzel böyle güzel şiirlerde yüregi güzel insanlardan çıkar emeginize yüreginize saglık
Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3068 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılımcılara başarılar ![]() Forza Atmosfer |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahte Aşk diyorum ve tüm katılımcılara başarılar diliyorum...
314 - нαѕαη™ |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.024
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyum "Bizi Bitirdi Yar"a gitti. Ama "Hüzünlü Düş" de çok güzel. (: Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
| | #11 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw Sahte Aşk adeta beni anlatıyor...müthiş
Kuş kanadı kalem olsa.. Ah Yazılmaz benim derdim |
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüreginize saglik güzel siirler var |
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:12 ![]() |
sahte askla hüzünlü düsü begendim ama sahte ask a verdim oyumu
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinliği olmayan kişisel iddialar yarışmanın düzgün gidişatının yanı sıra yarışmaya katılımcı ve oylayıcı üyelerin haklarına ters düşmektedir. Tartışmaya yönelik tüm yorumlar kaldırıldı. Yarışma ve katılımcılar hakkında kesinliği kanıtlanmamış düşünceleri başlığa sunarak sizler dışında kalan üyelere haksızlık yapmayınız. Var olan bir haksızlık görülüp, kesinleştiğinde gereken müdahale yapılır. Anlayışınıza teşekkür ederiz. |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (17-02-08) |
| | #15 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiirlerin hepsi biribirinden güzel . şiir emek işidir.unutmamak gerek. katılan herkezin yüreğine, emeğine ve kalemine sağlık. oyumu kullandım. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #16 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi güzel ama kendimde ortak bişeyler buldugum sahte aşka oy verdim Pervane olan kendini gizlermi alevden, sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ... |
| | #17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katilanlara basarilar (: oyum 3'e ... derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:6412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiirleri yazan arkadaşların yüreğine sağlık oyum Hüzünlü Düş'e
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkese başarılar iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #20 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Huzunlu du$ favorim hepinizin yuregine saglik ... [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |