| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | o1/15.02.2oo8 "Yalan" Konulu Şiir Yarışması Anketimiz Sonuçlanmıştır. Kazanan Şiyar ![]() Hüzünlü Düş Bir hüzünlü düştür sana uyanışlarım Mevsimlere inat bahar tadı yüreğimde Bakışlarını işlerim gökyüzüne nakış nakış Gülüşlerin çivilenir kısık gözlerime Gölgen odamın duvarında asılı Kahreden şu sensizlik içimi acıtır Yalnızlığımla bir başımayım Karanlıklarda yüzleşirim acı gerçekle Tutuklu saatlerde hücreme dolarsın Ulaşılmaz oldun yolları aştıkça sana gelmek için Erteleyemediğim sonsuz aşkını yaşatırdım yüreğimde Şiirlerime dökülürdü kelimelerim usulca Sana dair kelimeler birikti çekmecemde Yasaların yargılayamadığı bir sevdaydın Yasaklanamayan hayallerim sanaydı Masallara kanmayacak kadar gerçektir benim sevdam Yalansız bir ihbardır bu İhbar ediyorum kendimi Şiyar Forumun Şairini Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hüzünlü düş'e vermiştim oyumu tebrik ederim şiyar abim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (23-02-08) |
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler abi düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni burada görmek mutlu ediyo her seferinde beni (: abi, kardes, yüreksin.. Kalemine saglik..! Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #9 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.705
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim şiyar Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #12 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler kardiş ![]() Teşekkürler Doktorum... Teşekkürler kardeşim... Teşekkürler... Alıntı:
Teşekkürler kardeş... Teşekkür ederim,okuyan yüreğindeki harikalık o... Tşk ederim hazal... Teşekkürler kardeş... Teşekkürler Yoldaşım,ciğerim... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyumun sahibi Şiyar mış meğerse ![]() ellerine sağlık,tebrikler Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee benim teşekkür ederim...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |