DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 22-02-08, 23:19 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o1/15.02.2oo8 "Yalan" Konulu Şiir Yarışması Anketimiz Sonuçlanmıştır. Kazanan Şiyar

Hüzünlü Düş

Bir hüzünlü düştür sana uyanışlarım
Mevsimlere inat bahar tadı yüreğimde
Bakışlarını işlerim gökyüzüne nakış nakış
Gülüşlerin çivilenir kısık gözlerime
Gölgen odamın duvarında asılı
Kahreden şu sensizlik içimi acıtır
Yalnızlığımla bir başımayım

Karanlıklarda yüzleşirim acı gerçekle
Tutuklu saatlerde hücreme dolarsın
Ulaşılmaz oldun yolları aştıkça sana gelmek için
Erteleyemediğim sonsuz aşkını yaşatırdım yüreğimde

Şiirlerime dökülürdü kelimelerim usulca
Sana dair kelimeler birikti çekmecemde
Yasaların yargılayamadığı bir sevdaydın
Yasaklanamayan hayallerim sanaydı

Masallara kanmayacak kadar gerçektir benim sevdam
Yalansız bir ihbardır bu
İhbar ediyorum kendimi

Şiyar

Forumun Şairini Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (23-02-08), Artemis (07-03-08), güleda (01-03-08), maviduss (23-02-08), Opeth (24-02-08), rblkhn` (23-02-08), seLLuk@ (23-02-08), sonsuus (23-02-08), ufuk_08 (23-02-08), unfortunate (23-02-08), ^ChErRy^ (22-02-08), _Okyanus_ (23-02-08), ŞiYaR (23-02-08)
Eski 22-02-08, 23:20 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.311
Teşekkür etti: 4.634
RepForum Gücü: 162
Forum Puanı:69964
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler abim

[...]

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 22-02-08, 23:23 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hüzünlü düş'e vermiştim oyumu tebrik ederim şiyar abim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 00:04 Çevrimdışı   #4
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler abi

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 00:08 Çevrimiçi   #5
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.204
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63025
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler şiyar

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 00:09 Çevrimdışı   #6
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat

Seni burada görmek mutlu ediyo her seferinde beni (:
abi, kardes, yüreksin..
Kalemine saglik..!

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 00:45 Çevrimiçi   #7
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:26518
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler....

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 00:52 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
harika bi şiir..tebrik ederim şiyar..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 01:02 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.346
Teşekkür etti: 5.705
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75789
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tebrik ederim şiyar

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 01:03 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler ..

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 01:04 Çevrimdışı   #11
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.633
Teşekkür etti: 3.079
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler abi

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 08:41 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
^ChErRy^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler abim
Teşekkürler kardiş

Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hüzünlü düş'e vermiştim oyumu tebrik ederim şiyar abim
Teşekkürler Doktorum...

Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler abi
Teşekkürler kardeşim...

Alıntı:
cady´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler şiyar
Teşekkürler...

Alıntı:
Unfaithful´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seni burada görmek mutlu ediyo her seferinde beni (:
abi, kardes, yüreksin..
Kalemine saglik..!
Çok tşk ederim kardeşim,ama göremeyeceksin artık,son katılımımdı Şiir yarışmasına :(

Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler....
Teşekkürler kardeş...

Alıntı:
tuanaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
harika bi şiir..tebrik ederim şiyar..
Teşekkür ederim,okuyan yüreğindeki harikalık o...

Alıntı:
hazal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrik ederim şiyar
Tşk ederim hazal...

Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler ..
Teşekkürler kardeş...

Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tebrikler abi

Teşekkürler Yoldaşım,ciğerim...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-02-08, 08:49 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Abi günaydın

Tebrik ederim

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 08:55 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi günaydın

Tebrik ederim
Günaydın,tşk ederim bacım...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-02-08, 09:16 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oyumun sahibi Şiyar mış meğerse
ellerine sağlık,tebrikler

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 09:22 Çevrimdışı   #16

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.030
Teşekkür etti: 4.798
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler Şiyar

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 09:24 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oyumun sahibi Şiyar mış meğerse
ellerine sağlık,tebrikler
hee benim teşekkür ederim...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-02-08, 09:25 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
_Okyanus_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler Şiyar
teşekkürler ablacım...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 23-02-08, 09:46 Çevrimdışı   #19
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebRik edeRim $iyaR

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (23-02-08)
Eski 23-02-08, 09:59 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar