| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o1/15.Aralık.2oo7 Tarihli Şiir Yarışması Konusu " Çaresizlik " Şiir Konusu : ''Çaresizlik'' Son Katılımın Tarihi : 15.12.2oo7-Cumartesi Saat:23:oo Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diler yarışma kurallarına uymalarını önemle rica ederiz. ![]() |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm katılımcılara şimdiden bol şans. O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| Mesaja teşekkür eden: | εgε (30-11-07) |
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.485
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seçtiğiniz konular gerçekten çok güzel,anlamlı ve insanı Şiir yazmaya teşvik ediyor şimdiden herkese başarılar...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| Mesaja teşekkür eden: | εgε (30-11-07) |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu süper şimdiden tüm katılımcılara basarılar
Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilacak arkadaslara basarilar Yorgun... |
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılacak arkadaşlara başarılar. Yok imza falan!!! |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |