DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 23-06-07, 00:44 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o1.15/06/07 "Yalnızlık"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan spermanksk

Karanlık Odam

Beni bıraktığın bu karanlık odamda
Hiç ışık doğmadı pencerelerimden
Kalbime Güneş doğmadığı gibi...

Yanlızlıkla parti verdiğim bu karanlık odamda
Soldu senin için yetiştirip
Büyüttüğüm tüm çiçekler,
Yanlız, Bakımsız kaldılar ben gibi

Gözlerimi alamıyordum.
Bir türlü gitmiyordu aklımdan.
Korkularımla bıraktın beni baş başa
Hemde bu kapkaranlık odamda
Korkaklığımdı yüreğimi kaplayan aslında...

Yüreğim Yüreksiz bir Aslan gibi
Biliyorum...
Kükreyecekti!
Hükmedecekti!
Yanlızlığa,
Yanlızlıklara...

spermanksk

Forumun Şairini E-Dana Ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
нѕуη (29-06-07), ∂ĩяєŋ¢ (23-06-07), And (30-06-07), Artemis (23-06-07), CnRaLpEr (23-06-07), delkray (24-06-07), denizsena (03-07-07), geliyoruz (25-06-07), gerceksevda (25-06-07), GönüLçeLen` (23-06-07), HaNZaDe (23-06-07), LaViNia (23-06-07), MrTcN1905 (23-06-07), RAMSES113 (27-06-07), solεil (23-06-07), tragonya (26-06-07), ucakla (23-06-07), unfortunate (23-06-07), yalniz (25-06-07), ~Aвsυя∂є~ (23-06-07)
Eski 23-06-07, 00:45 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrikler spermanksk

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 00:46 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler Sabit, adını burada görmek çok güzel

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 00:47 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tbrk..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 01:42 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.008
Teşekkür etti: 2.621
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Forumca beğenilem şiirler yazdığın için teşekkürler spermanksk

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 02:15 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
kimse kızmasın büyük harfle yazacağım. MÜKEMMEL OLMUŞ, TEBRİKLER...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 02:51 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
msn de tebrik ettim burdanda edeyim tebrikler Sabit

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 03:59 Çevrimdışı   #8
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler.

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 09:36 Çevrimdışı   #9
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler yüregine saglik

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 09:48 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 13:07 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

HaNZaDe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 838
Teşekkür etti: 923
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8591
HaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
tebrikler canim
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 16:07 Çevrimdışı   #12
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik ederim çok güzeldi (:

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 16:07 Çevrimdışı   #13
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler efendim, devamı da gelsin bu güzelliklerin

....
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 17:26 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2065
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
tebrikler arkadaşım...

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 20:21 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

~Aвsυя∂є~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3068
~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri
tebrikler..

Forza Atmosfer
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 23-06-07, 22:05 Çevrimdışı   #16
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler abim ... devamını bekliyoruz...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (23-06-07)
Eski 24-06-07, 04:41 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler sabit güzeldi gerçekten

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (24-06-07)
Eski 24-06-07, 14:30 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sabitcim tebrik ederim dostum
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (25-06-07)
Eski 25-06-07, 02:48 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Süper.. Tebrikler kardeşim..

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (25-06-07)
Eski 25-06-07, 03:36 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
YanlızLığı güzel anlatmışsın kalemine sağlık...

karanlık odanın içindeki yanlızlığı herkes bilemez, dört duvar içinde bir hayatın tükenişinini iyi bilirim..

kutluyorum seni...
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (25-06-07)

Konu Seçenekleri