| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o3.o8.2oo8 Özer Atik - Yüreğimdeki Ezgi Ol (....) Son katılım tarihi ; 1o.o8.2oo8 Pazar Saat : 23:00 Tüm katılımcılara bol şans dileriz ![]() Özer Atik - Yüreğimdeki Ezgi Ol İstiyorum Bahar geldi İstanbul’a, neden bilmem vuruldum sana. Cemre oldun düştün yüreğime haberin olmasa da. Cesur değilim sana hislerimi anlatacak kadar. Emin değilim daha beni sevebileceğinden bile Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak. Sen varsın düşümde Ve güneş senin kadar sıcak Deniz gözün kadar yeşil Dünya senin kadar güzel değil rüyamda. Biliyorum ayrı iklimlerin insanlarıyız diyeceksin bana. Göz ardı edeceksin beni yürek ardı sevgimi ama Bir gün gelip bana aşklarını anlatacağına Dinle sesimi beni anlat başkalarına. Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak. Sen varsın düşümde Ve güneş senin kadar sıcak Deniz gözün kadar yeşil Dünya senin kadar güzel değil rüyamda. Bakıp bana gülsen de Canım olup sevsen de Hüzün olup gitsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Yarım aklım hep sende Ellerinle itsen de Gözyaşımı silsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Ben bu sahilin fikri firarda sarhoş gezen delisiyim Martılar dostum bu diyarda, gökyüzü kan kardeşim Sana vuruldum kilitlendim Beni görmesen de Bakıp bana gülsen de Canım olup sevsen de Hüzün olup gitsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Yarım aklım hep sende Ellerinle itsen de Gözyaşımı silsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son katılım neden bu kadar erkenden bitti |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.653
Forum Gücü: 251 Forum Puanı:94949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha 4 gün var ![]() |
| | #4 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o3.o8.2oo8 yazıyordu da o yüzden öyle dedim (: teşekkürlerr ![]() |
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son katılım tarihi ; 1o.o8.2oo8 Pazar Saat : 23:00 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya bende emİnİm 03 yaziyodu
Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Güzel Bir Şarkıdır.. Umarım Eser Kadar Güzel Çalışmalar Ortaya Çıkar.. Katılacak Olan Arkadaşlara Şimdiden Başarılar Dilerim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |