Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 04-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o3.o8.2oo8 Özer Atik - Yüreğimdeki Ezgi Ol (....)

Son katılım tarihi ;
1o.o8.2oo8 Pazar
Saat : 23:00

Tüm katılımcılara bol şans dileriz

Özer Atik - Yüreğimdeki Ezgi Ol İstiyorum

Bahar geldi İstanbul’a, neden bilmem vuruldum sana.
Cemre oldun düştün yüreğime haberin olmasa da.
Cesur değilim sana hislerimi anlatacak kadar.
Emin değilim daha beni sevebileceğinden bile

Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak.
Sen varsın düşümde
Ve güneş senin kadar sıcak
Deniz gözün kadar yeşil
Dünya senin kadar güzel değil rüyamda.

Biliyorum ayrı iklimlerin insanlarıyız diyeceksin bana.
Göz ardı edeceksin beni yürek ardı sevgimi ama
Bir gün gelip bana aşklarını anlatacağına
Dinle sesimi beni anlat başkalarına.

Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak.
Sen varsın düşümde
Ve güneş senin kadar sıcak
Deniz gözün kadar yeşil
Dünya senin kadar güzel değil rüyamda.

Bakıp bana gülsen de
Canım olup sevsen de
Hüzün olup gitsen de
Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum.

Yarım aklım hep sende
Ellerinle itsen de
Gözyaşımı silsen de

Ben bu sahilin fikri firarda sarhoş gezen delisiyim
Martılar dostum bu diyarda, gökyüzü kan kardeşim
Sana vuruldum kilitlendim
Beni görmesen de

Bakıp bana gülsen de
Canım olup sevsen de
Hüzün olup gitsen de

Yarım aklım hep sende
Ellerinle itsen de
Gözyaşımı silsen de

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
CSKN (10-08-08), RebeL (05-08-08), yfrs (08-08-08), `Hiperaktif (04-08-08)
Eski 06-08-08, 13:40 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
son katılım neden bu kadar erkenden bitti

Eski 06-08-08, 14:01 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.653
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94949
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
daha 4 gün var

Eski 06-08-08, 14:03 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o3.o8.2oo8 yazıyordu da o yüzden öyle dedim (: teşekkürlerr

Eski 07-08-08, 12:26 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Son katılım tarihi ;
1o.o8.2oo8 Pazar
Saat : 23:00

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 07-08-08, 13:12 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ya bende emİnİm 03 yaziyodu

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 10-08-08, 13:58 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.912
Teşekkür etti: 3.809
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok Güzel Bir Şarkıdır.. Umarım Eser Kadar Güzel Çalışmalar Ortaya Çıkar.. Katılacak Olan Arkadaşlara Şimdiden Başarılar Dilerim

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Kapalı konu

Konu Seçenekleri