Anket Sonuçlarını Göster: Şarkıların Ressamı Kim Olsun ?
1.Resim 4 6,56%
2.Resim 2 3,28%
3.Resim 6 9,84%
4.Resim 8 13,11%
5.Resim 21 34,43%
6.Resim 20 32,79%
Oylayanlar: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 13-07-08, 23:56 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o6.o7.2oo8 Gamgama - Sensizliğe Elveda Anketi Kapanmıştır.

Yarışma Birincisi
5.Resim - Snorland

Yarışma İkincisi
6.Resim - Daphne

Yarışma Üçüncüsü
4. Resim - YiLdIz_GöZlÜm

3.Resim - tılsım

1.Resim - CLaiRe

2.Resim - hareketli

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
мєяνє (16-07-08), нѕуη (14-07-08), 13. (17-07-08), Maçakızı (16-07-08), solεil (16-07-08), ŞiYaR (14-07-08)
Eski 13-07-08, 23:58 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
5. resimin font ve renkleri çok hoş fakat resim uyumu yok

Oyüzden 6. resim diyorum

Tebrikler arkadaşlar..

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Eski 13-07-08, 23:59 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
5.resim harika !

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 14-07-08, 00:01 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
6.resim (=

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Eski 14-07-08, 00:03 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
4 ile 5 guzel olmus

oyum 4 nolu calismaya ((:

υℓтяαѕℓαη

Eski 14-07-08, 00:23 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.418
Teşekkür etti: 769
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:18363
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
çalışmalar beklediğim kadar iyi değil aslında..
yinede emek verilmiş.
5.resim diyorum.

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."

Eski 14-07-08, 00:24 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
4 & 6 arasında kaLdım ama,
6da resimLe sözLerin uyumu daha iyi yakaLanmış
O yüzden oyum 6ya (=

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:

Eski 14-07-08, 00:29 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 1.156
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20593
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
4 Hoşuma Gitti Bende Verdim(:
KaTılan HerKesiN ELinE SağLık..

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..

Eski 14-07-08, 04:35 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
herkese basarılar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Eski 14-07-08, 12:04 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.097
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
4. resim ve 5. resim arasında kaldım ama 5'e oyum gitti (:

Katılan herkese başarılar...

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...

Eski 14-07-08, 13:02 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.735
Teşekkür etti: 12.485
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılımcılara başarılar... 6 cı resime oyum...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 14-07-08, 13:03 Çevrimdışı   #12
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oyum 4 e

güzel calismalar var herkese basarilar

Yorgun...

Eski 14-07-08, 15:48 Çevrimdışı   #13
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.013
Teşekkür etti: 4.221
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
1. Resim Ho$ Olsada Pek Uyumlu Olmami$
2. Resim Cok Sade, Kullanilan Fontu Begenmedim..
3. Resim Farkli Bir Resim Olsada, Yazilarin Rengi Ho$uma Gitmedi
4. Resim Cok Ho$ Ve Uyumlu
5. Resim A$k Dolu, O Kizin Yerinde Olmak Isterdim (: Ama $arkiya Uymami$..
6. Resim Cok Begendigim Ama O $ekilde Veda Edilmesin ..

Emeginize Saglik
Oyumu Kullandim (:

Adilce Bir Yari$ma Olmasi Dilegimle (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Eski 14-07-08, 15:51 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
4. resim gerçekten güzel (:
Başarılar ..

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !

Eski 14-07-08, 16:15 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Oyüzden 6. resim diyorum

Tebrikler arkadaşlar..
kesnlikle katılıyorum

KaRaGüRüLTü 4EvER

Eski 14-07-08, 16:16 Çevrimdışı   #16
Stajyer

BeaTNiK..eCm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:136
BeaTNiK..eCm ara sıra gören oluyorBeaTNiK..eCm ara sıra gören oluyor
bende 5 ile 6 arasında kaldım ama 5'in renk uyumu olmamıs göz kamaştırıo
oyum 6 yha ve her ne olursa olsun böyle bir sensizliğe elveda denmemeli...
dier resimlerde çok hoş.. hepsine başarılar diliyorum...

Eski 14-07-08, 16:51 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Oyüzden 6. resim diyorum

Tebrikler arkadaşlar..

+1

Oyum 6.ya

Herşey Bir Rüya Olsa
Unutarak Uyansam...

>>>Öss<<<

Eski 14-07-08, 20:18 Çevrimdışı   #18
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
3. resim hoşuma gitti aslında 6.resim de güzel

oyum 3'e herkese teşkkürler

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..

Eski 14-07-08, 20:21 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
6. resim birinciliği bence hak edio oyum 6ya

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 15-07-08, 18:10 Çevrimdışı   #20

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.654
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94949
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
5.resim güzel oyum 5'e (=

Kapalı konu

Konu Seçenekleri