| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o6.o7.2oo8 Gamgama - Sensizliğe Elveda Tüm katılımcılara bol şans dileriz ![]() Gamgama - Sensizliğe Elveda Düngece rüyamda seni gördüm yine kanatlanmis uçuyordun yine uyandim gerçek sandim baktim yine sen yoktun yanimda sen gittin gideli dünyamdan hergün birseyler gidiyor dünyamdan buralari artik haram bana aç kollarini geliyorum sana biktim artik bu gerçekle sensiz hayat hikaye esas gerçekler senleyken hikayelerle kaldim biçare yoruldum artik tak etti canima mahser yerinde kaldim burada seni hala seviyorum geliyorum yanina sensizlige elveda Son katılım tarihi ; 13.o7.2oo8 Pazar Saat : 23:00 ![]() |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.653
Forum Gücü: 251 Forum Puanı:94949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sözleri çok hoşmuş (= resim yapacak arkadaşlara başarılar (= ![]() |
| | #3 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:16 ![]() ![]() | bunda boyutu tutturacam inşallah ![]() teşekkürler. |
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Seferde kim bunlar demeden arastirdim bu gamgamayi nedir neyin nesidir diye elime gecen ise $u bilgiler grup isminin anlami baya guzel geldi bana katilacak arkadaslara basarilar ((: Alıntı:
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |