| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Müzik grubu ![]() | objektif bakış
tartışmalarda taraf tutmadan veya siyasi-dini-ahlak-diğer konularda taraf tutmaksızın bilgilendirme,olaylara objektif bakabilmek için.... gurubun kurulmasının kabul görmesini istiyorum.... Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır... M.Kemal ATATÜRK |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (04-06-07) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahhh nerdee, böyle düsüncesi olan arkadaslari bekliyoruz. Bende bu guruba dahil olmak icin yaninizdayim. Hatta isterseniz lider de olabilirim. Hadi bakalim OBJEKTIF ligine güvenen arkadaslar buyurun Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #3 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslinda guzel bi grub Olabilir ama ben lak lak i daha cOk sewiOm kusura bakmayin yani )
. nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fikir güzel.. böyle bir grup var olmalı..
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer yeterli olgunluktaki insanlşar seçilebilirse çok yararlı bir grup olabilir |
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() yani beni aranizda istemezsiniz siz . nononoo, imzami okuma ![]() | |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nie kizayim emrah ? en iyi yaptigin ish laklaklamak napiiM Obur ishlere kafam basmiO . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tartışmalarda taraf tutmadan veya siyasi-dini-ahlak-diğer konularda taraf tutmaksızın bilgilendirme..... cok iyi olur...iyi düşünmüşsünüz.... ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk
|
|
| | #11 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
güzel bi düşünce arkadaşlar... bende bu grupta olmayı isterim.... |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haklısın . . ! Taraf tutmaksızın görüşlerini yansıtmanın yanı sıra savunulan düşüncenin karşı düşünceyide incitmeyen ve aşağılayıcı tutumlardan kaçınabilen - Saygılı - Yorumlarında bilgi temeli olan - Körü körüne savunma yapmayan - Gerektiğinde geri adım atıp gerçek doğruyu kabullenebilen kişilerin bir araya gelerek oluşturabileceği bir gurup kurulmalı ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | billall (10-05-08), Marcus T.CICERO (10-05-08) |
| | #14 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | objektif insan var mı ki sitede? bir tane gösterin ? ama fikir ve gurp güzel Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #15 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 119
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:143 ![]() ![]() |
böyle bir grup benim seçeçeğim gruplar arasındadır ben ce iyi olu
|
|
| | #16 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:25 ![]() |
Arkadaşlar bu grupta son durum nedir?Bende grubun kurulmasını isterim.Grubun kurulmasını isteyen diğer arkadaşlarda bana ulaşırsa,birleşip grubun kurulmasını sağlayabiliriz.Bence forumun böyle bir gruba çok ihtiyacı var...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | billall (10-05-08) |
| | #17 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir düşünce... takdir ettim....
Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grup kurulsunn
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | grup kurulursa ben varım arkadaşlar (: herhangi bir konuda tartışırken objektif bakışlara ihtiyaç olur diye düşünüyorum gerçi insanlarımız tartışma kavramını genelde kavga olarak görüyorlar o yüzden üye konusunda biraz seçici olmalısınız (: |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üye konusunda gerçekten seçiçi olunmalı sana katılıyorum maRia. Ayrıca sitede gerçekten objektif yorum yapabilecek gerçekten sayılı kişiler var üye bulmakta bile zorlanabilirsiniz diyorum. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |