Konu Seçenekleri
Eski 11-10-08, 12:13 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Soru Öcalan’la görüşen general kim?

Öcalan’ın avukatlarına, “Benim sorguma katılan paşa cezaevinde yatıyor” demesi dikkatleri Ergenekon’dan tutuklu emekli general Hurşit Tolon’a çevirdi. Ancak Tolon avukatı aracılığıyla ‘Ben görüşmedim’ açıklaması yaptı

İmralı Cezaevi’nde yatan Abdullah Öcalan’ın, üst düzey asker ve istihbaratçılarla yaptığı görüşmeler tartışma konusu oldu. Öcalan ile görüşen üst düzey komutanın kim olduğu yıllardır yaşanan tartışmalara rağmen muamma olarak kaldı. Bir süre önce eski Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir’in İmralı’ya giderek Öcalan’la görüştüğü iddia edildi ancak Çevik Bir bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Ancak bu tartışma sürerken Öcalan’ın avukatlarıyla yaptığı görüşmede söylediği “Hem Atilla Uğur hem Emre Taner bana şöyle dediler: ’Biz bu sorunu KDP, YNK ve Amerika ile değil sizinle çözelim.’Bana konuşmaları olumlu geldi. Ama onların durumu şimdi ortada. Benim sorguma katılan paşa cezaevinde yatıyor ve neden tutuklandığını bilmiyor” sözleri tartışmayı yeniden başlattı.

Tolon: O paşa ben değilim
MİT Müsteşarı Emre Taner, Öcalan’la görüştüğünü daha önce kendisi açıklamıştı. Öcalan’la görüştüğü iddia edilen emekli Albay Atilla Uğur ise halen Ergenekon davasında tutuklu bulunuyor. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Öcalan’ın “Benim sorguma katılan paşa cezaevinde yatıyor” sözleri ise kast ettiği kişinin yine Ergenekon davasında tutuklu bulunan emekli orgeneral Hurşit Tolon olduğunu ileri sürdü. Ancak Tolon’un avukatı Cengiz Sarıbay, bu iddiayı yalanladı. Sarıbay, Tolon ile tutuklu bulunduğu cezaevinde dün yaptığı görüşmede, Tolon’un kendisine belirtilen tarihte 15. Kolordu Komutanlığı görevinde bulunduğunu, İmralı’nın da sorumluluk alanı içinde yer aldığını ifade ettiğini aktardı. Sarıbay, şunları söyledi: “Öncelikle Tolon Paşa’nın söylediği şu: ’Ben İmralı’da yatan şahısla, yani Abdullah Öcalan ile hiçbir şekilde görüşmedim, konuşmadım, sorgusunda bulunmadım, göz temasım dahi olmadı. Hiçbir şekilde kendisiyle muhatap olmadım, karşılaşmadım, el sıkışmadım. Üç Cumhuriyet Savcısı, Nuh Mete Yüksel, Talat Şalk ve Hamza Keleş, geldi sorgusunu yaptı. Onların sorgusunda dahi bulunmadım. Onun dışında gelip görüşen yetkililer oldu, o yetkililerin yaptığı sorgulamada dahi bulunmadım’.”

Kayıtlar Genelkurmay’da

Tolon’un, Öcalan ile kimlerin gelip görüştüğünün Genelkurmay Başkanlığında, 15. Kolordu Komutanlığında, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığında ve İmralı Ada Komutanlığı kayıtlarında belli olduğunu söylediğini bildiren Sarıbay, “Paşa, (Zaten o görüşmeler yapıldıktan sonra da biz Genel Kurmay Başkanlığına bunu rapor halinde bildiririz. Ama ben görüşmedim) diyor” şeklinde konuştu. Sarıbay, görüşmeler sırasında görüntü kaydı alınıp alınmadığı konusunda ise bilgisi bulunmadığını dile getirdi.

Öcalan: 4 yıldızlı general

Öcalan, 29 Temmuz 1999’da avukatlarıyla yaptığı bir görüşmede, avukatlarının “Çevik Bir’in adaya geldiğini, kendisi ile görüşüp görüşmediğini” sormaları üzerine şu yanıtı vermişti: “Gelen kişi esmer, dört yıldızlı bir şahıstı. Ben Çevik Bir’i iyi tanıyorum, o değildi. O beyaz tenli bir şahıstır. Ben havalandırmadaydım. Kapıyı açtı, inmedi. Kapının kenarında durdu. Gayri ihtiyari kendisine, ’Barış için hazırım’dedim. O da bana, ’O zaman dağdakileri indirmelisin, sen bunu yaparsın, ancak dağdakileri sen indirebilirsin’dedi. Hiç bir şart ileri sürmeden silahları bırakmam gerektiğini söyledi. Silahlar elde olunca diyalog olmaz. Bu devletin klasik bir yaklaşımıdır. Böylesi kritik bir süreçte, günlerde gelmesi ne anlama gelir. Tam da Öcalan adım atmıyor dedikleri bir dönemde.”

Kaynak:Milliyet

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (11-10-08)
Eski 11-10-08, 18:33 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
öcalanin geberecegi günü iple cekiyorum.

Hatta cani ciktigi günü, pisliklerden aritilmis dünya günü ilan edecegim.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
ρяєηѕєѕ (11-10-08)
Eski 11-10-08, 22:17 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.042
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
sen mi ben mi

bUrAk
Eski 11-10-08, 23:12 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kusura bakma arkadas ben (:

- Mevlana -
Eski 11-10-08, 23:17 Çevrimdışı   #5
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben de o gunü seninle kutlayacam istersen Hayır de

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 11-10-08, 23:33 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.040
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15468
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Baa da de istersen hayır

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

İhtarlı üye....

Türkiye Sevdalısı....
Eski 12-10-08, 00:38 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hawai fişenk patlatırız

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 12-10-08, 01:34 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hep beraber kutlarız işte...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 12-10-08, 01:41 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.159
Teşekkür etti: 205
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:8553
wolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Gemlikte , idam edildigi yilin rakami kadar herkese bira votka sampanya ne isterse ismarlicam

Gurbet Yordu beni

Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun .

!! Eder 2 !!!
Eski 12-10-08, 01:45 Çevrimdışı   #10
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
yakalandığı gün kutlandı da ne oldu.. öldüğü zaman da evliya muamelesi göreceği kesin.halfetiye ya da büyük ihtimalle diyarbakıra anıt mezar yaparlar.hatta yıllar sonra-belki biz göremeyebiliriz- meclis tarafından iade-i itibar bile olabilir.

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Eski 12-10-08, 01:47 Çevrimdışı   #11
Asistan

antiterorES - ait Avatar
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
wolf1661´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gemlikte , idam edildigi yilin rakami kadar herkese bira votka sampanya ne isterse ismarlicam
bir an önce yapsalar iyi olacak.ya da sen şimdiden para biriktirmeye başla bence..

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Eski 12-10-08, 01:50 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben apo nun yaşlandığını,altını bağladıklarını,yaşlılığa bağlı koroner yetmezlik ve bilumum hastalıkları yaşadığını görmeyi istiyorum..Her insan yaşıyorsa o da fare deliğinde bunları yaşasın...

Mesaja teşekkür eden:
Virane (12-10-08)
Eski 12-10-08, 01:52 Çevrimiçi   #13
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
wolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
antiterorES´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir an önce yapsalar iyi olacak.ya da sen şimdiden para biriktirmeye başla bence..
Ayipsin asilsin sana spezial yemek te ismarilicam

Gurbet Yordu beni

!! Eder 2 !!!
Eski 12-10-08, 01:57 Çevrimdışı   #14
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Alıntı:
Ayipsin asilsin sana spezial yemek te ismarilicam
bu mesajını kaydettim. ama bu herifin öldüğünü hayal ediyorum da... düşünsene dtp yas ilan edecek,şimdi sayın apo diye yürüyüş yapanlar,o zaman rahmetli apo diye yürüyecek.

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Mesaja teşekkür eden:
wolf1661 (12-10-08)
Eski 12-10-08, 01:59 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.351
Teşekkür etti: 2.397
RepForum Gücü: 117
Forum Puanı:47132
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Unutun idami falan.

Yakalandigi anda yapilmasi gerekilen yapilacakti,

Artik cok gec

Ah

mhp,anap,dsp hükümeti...

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 12-10-08, 02:04 Çevrimiçi   #16
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
antiterorES´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu mesajını kaydettim. ama bu herifin öldüğünü hayal ediyorum da... düşünsene dtp yas ilan edecek,şimdi sayın apo diye yürüyüş yapanlar,o zaman rahmetli apo diye yürüyecek.
Bence yas degil kacacak yer aricaklar cunku sira onlara geliyor ölüm listesinde yer atliyorlar kolay degil

Gurbet Yordu beni

!! Eder 2 !!!
Eski 12-10-08, 02:16 Çevrimiçi   #17
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Redkid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Unutun idami falan.

Yakalandigi anda yapilmasi gerekilen yapilacakti,

Artik cok gec

Ah

mhp,anap,dsp hükümeti...
Mhp arada oldugu icin karisma ihtiyaci duyuyorum ....

1.Abd apo yu teslim ederken idam edilmemesi sartiyla teslim etti.
2.idamin kaldirilmasi yasasina o donemdeki 120 küsür mhp millet vekili hayir derken diger 430 evet dedi ve su anda 430kisinin yarisindan cogu akp milletvekili ...

Gurbet Yordu beni

!! Eder 2 !!!
Eski 12-10-08, 02:34 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.040
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15468
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Mhp arada oldugu icin karisma ihtiyaci duyuyorum ....

1.Abd apo yu teslim ederken idam edilmemesi sartiyla teslim etti.
2.idamin kaldirilmasi yasasina o donemdeki 120 küsür mhp millet vekili hayir derken diger 430 evet dedi ve su anda 430kisinin yarisindan cogu akp milletvekili ...
AİHM ile protokol imzalandığında MHP iktidarda değil, bölücübaşı teslim alınıp, İmralı’ya konduğunda,(15 Şubat 1999), MHP T.B.M.M’de değil, (2 Ağustos 2002) tarihinde idam oylamasında 6 partiye karşı, idamı savunup, oyunu o yönde kullanan tek parti MHP, ama gel gör ki cahiller ordusu, hala aynı nakaratı dinlendiriyor.

İdam cezası, 2 Ağustos 2002 tarihinde AKP’nin de içinde bulunduğu DSP, ANAP, DYP, YTP, SP gibi partilerin güçbirliği ile T.B.M.M’nde yapılan oylama ile kaldırılmıştır ve böylece Öcalan denen cani ipten kurtarılmıştır. İdam cezasının kalkmaması yönünde tam kadro oy kullanan tek parti ise MHP olmuştur.

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

İhtarlı üye....

Türkiye Sevdalısı....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Virane (12-10-08), wolf1661 (12-10-08)
Eski 12-10-08, 12:09 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Kutlamaya hepimiz katilacagimiza göre görkemli olsun.

Benim derdim öldügünde devlet öldürdü denmesi. Geri keske devlet öldürse ama nerdee.

- Mevlana -

Konu Seçenekleri