| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ocean's 13 Ülkemizde dünyayla aynı anda 8 Haziran 2007 tarihinde vizyona girecek olan "Ocean's 13" Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak. Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean'ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve "Bank"ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler. Ocean's Thirteen” eski kadrodan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould'u tekrar bir araya getiriyor. Al Pacino ekibe Willy Bank, Ellen Barkin onun sağ kolu Abigail Sponder olarak katılıyor. O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | σℓα!!! (26-04-07), MareNostrum (19-06-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabırsızlıkla beklediğim bir film ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 237
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:702 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brad Pitt G.Clooney ve Al Pacino süper kadrosu varya
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadroya bak önceki serilerini izlemedim bu film sayesinde öncekileride izlicem galiba
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #6 | |||
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 382
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:3359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OCEAN 13 ![]() Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak. Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean'ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve "Bank"ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler. Ocean's Thirteen” eski kadrodan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould'u tekrar bir araya getiriyor. Al Pacino ekibe Willy Bank, Ellen Barkin onun sağ kolu Abigail Sponder olarak katılıyor. ![]() Yapım : 2007, ABD Tür : Dram / Gerilim / Komedi / Suç Yönetmen : Steven Soderbergh Senaryo : Brian Koppelman, David Levien Oyuncular : Andy Garcia, Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney, Ellen Barkin, Al Pacino Görüntü Yönetmeni : David Levien Müzik : David Holmes Dağıtım : Warner Bros Gösterim Tarihi : 8 Haziran 2007 Fragman
Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla GEL!... | |||
| ||||
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heyecanla beklediğim bir film oceans eleven ı tam 8 kez izledim ![]() inşallah beklediğimize değer Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda super olcak sanırım.
|
|
| | #9 |
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | гєรรђ๏t (20-06-07) |
| | #10 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saoloasın çok güzel di diğerleri ya buda onlar gibi olur inş
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beklentilerimi karşılamamış olsada güzeldi yinede (: tavsiye ederim ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence git gide kotulesio bu Ocean's serisi. ilki superdi. Dun izledim Ocean's 13 i ama o kadarda cok hosuma gitmedi. Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iddia ediyorum serinin en iyisi. |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çelişkili açıklamalar geliyo güzelmi değilmi ya dur ben bi anket açayım " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #15 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birin yerine tutmaz , ikinciyi coktan gecmis eglenceli bir film ... sirf matt damonun uzun burunlu halini görmek icin bakilmaya deger Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #16 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.798
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | B_cool' cuummm filmi birlikte isleris belki gerçekten muhteşemdi ilk film eminim bu da süper olur brad pit var cünkü solmak üzere olan gülünden sevgilerr bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #17 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana eslik etmek isteyen biri var mi? Ben gidicem bu hafta..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() |
çok kötüydü hayal kırıklığı ne ne zaman oyuluyo oygun bitiyo anca haberimiz oluyo
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |