Konu Seçenekleri
Eski 20-01-08, 12:03 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ODTÜ MT 13. Rock Şenliği Seçmeleri

Bu sene 10-14 Mart 2008'de 13'üncüsü yapılacak olan "ODTÜ MT Rock Şenliği" nin seçme tarihleri 16-17 Şubat 2008 (Cumartesi - Pazar) olarak belirlenmiştir.

Seçmeler her zaman olduğu gibi 'Odtü Müzik Toplulukları Baraka Stüdyosu'nda yapılacaktır.

Grupların seçmelere katılabilmesi için http://mt.metu.edu.tr/_BasvuruFormu.doc adresindeki başvuru formunu doldurup mt@metu.edu.tr adresine e-mail atmaları yeterlidir.

Son başvuru tarihi 13 Şubat 2008 saat 18.00'dır. 15 Şubat (Cuma) akşamında gruplara seçme saatlerini bildiren bir e-mail atılacaktır. Seçmeyle ilgili her türlü bilgiye ve seçme afişine mt.metu.edu.tr'den ulaşabilirsiniz.

Her türlü sorunuz icin mt@metu.edu.tr mail adresimizi veya http://144.122.47.82/phpBB2/index.php adresinden ulaşabileceğiniz forumumuzu kullanabilirsiniz.
Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (20-01-08)
Eski 20-01-08, 12:05 Çevrimdışı   #2
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Rock Forever
Eski 20-01-08, 16:14 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
bu sene grup bulamadım
seneye bende katılcam inşallah

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben

Konu Seçenekleri