Konu Seçenekleri
Eski 21-04-08, 13:19 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.230
Teşekkür etti: 3.529
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Office 2003 - 2007 Orjinal Yapma

1- Başlat->Çalıştır->regedit yazın.

2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\ Registration\ kadar gelin.

3- Registration altındaki {9017041F-6000-11D3-8CFE-0150048383C9} gibi koda tıklayın ve sağ tarafta DigitalProductID satırını bulun.

4- DigitalProductID satırına sağ tuş yapın, sil diyin ve regedit kapatın.

5- Word'e tıklayın açılışta serial soracak, aşağıdakilerden key'lerden birini girin.

Gwh28-dgcmp-p6rc4-6j4mt-3hfdy
Wfdwy-xqxjf-rhryg-bg7rq-bbdhm
Tkfxv-bbc8g-9mht9-69vdh-yd3hm

6- Bilgisayarı yeniden başlatın, karşınıza uyarı gelirse çözümle diyip tamam'a basın.

Not: Office 2007 için 2 numaradaki 11.0 yerine 12,0 girelecek.

(HJTFK-Q7GT6-Q62DG-HJ87K-683Q8 -> Office 2007 için)

Eğer işe yaramaz ise ogacheckcontrol.rar dosyasının içersindeki dll yi windows/system32 içersine kopyalayın değiştirmeyi onaylayın..
Eklenmiş Dosya
Dosya Tipi : rar ogacheckcontrol.rar (259,7 KB, 2221 kez indirilmiştir)

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
batuhanalp60 (08-08-08), charisma_06 (09-05-08), CnRaLpEr (20-06-08), kartol (25-05-08), mucahid2004 (30-07-08), yunaklı (13-05-08)
Eski 21-04-08, 13:23 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.164
Teşekkür etti: 1.261
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:50794
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler Işe Yarayacak Bilgi (:

Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
*Ölüm güç bir şeydir. Ölümün son iyiliği, bir daha ölümün olmamasıdır..!

F.nietzsche
Eski 09-05-08, 01:24 Çevrimiçi   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.129
Teşekkür etti: 88
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1880
charisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Usta ellerine sağlık güzel anlatmışın olayı ama ben microsofta yakalandım anlattıklarını uyguladım ama sorun çözülmedi hala saatin yanındaki yıldızımsı şekille yaşıyorum ?
Eski 09-05-08, 10:14 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hangi ofisi kullanıyorsunuz ? 2003'mü, 2007 mi ?

2003 kullanıyorum, Bende de aynı sorun vardı, bu işlemlerden sonra simge yok oldu

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

çok gün var daha
Eski 11-05-08, 02:42 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
charisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
2003 kullanıyorum bende tüm seriallari denememe rağmen olmadı :( kaldırıp kursam tekrar ?
Eski 11-05-08, 04:17 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2003 kullanıyorum bende tüm seriallari denememe rağmen olmadı :( kaldırıp kursam tekrar ?
Dostum O Yıldızımsı Sekılın Office'den Değil Windows'tan Oldugunu Düşünüyorum
http://img168.imageshack.us/img168/8660/adszxn2.png
Resimdeki Hataysa Eğer Bu Linki Tıkla Programı Indir;

http://www.zamansiz.com/1402349-mesaj36.html

Alıntı:

F.nietzsche
Mesaja teşekkür eden:
Sadness (11-05-08)
Eski 11-05-08, 17:46 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum O Yıldızımsı Sekılın Office'den Değil Windows'tan Oldugunu Düşünüyorum
http://img168.imageshack.us/img168/8660/adszxn2.png
Resimdeki Hataysa Eğer Bu Linki Tıkla Programı Indir;

http://www.zamansiz.com/1402349-mesaj36.html

maalesef arkadaşım yıldız doğru yıldız ama xp orjinali için office orjinal yapmak için olanı bu orjinal office yazılımı edinin yıldızı
Eski 12-05-08, 09:50 Çevrimdışı   #8

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Biraz araştırma yaptım bir çok kişi aynı yöntemle orjinal yapmış benzer bir sorunla karşılaşılmış ;

Alıntı:
ben bu işlemleri yapınca sorun halloldu
fakat bilgisayarı kapatıp açınca aynı sorunla bi daha karşılaştım
yani işe yaramadı

yardımcı olabilecek var mı?

Kolayı var önce görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) sağ altta simge çıkmasını sağlayan WGA.exe gibi bi dosya vardı önce onu kaldır, daha sonra bilgisayarda bu dosyayı aratıp bul ve sil.

Not: Dosya isminde ufak tefek değişiklikler olabilir.

(wgatray.exe)
Bide bunu deneyin sorunu yaşayan kişi, yıldızıyla barışmış :p

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden:
charisma_06 (12-05-08)
Eski 12-05-08, 16:27 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz araştırma yaptım bir çok kişi aynı yöntemle orjinal yapmış benzer bir sorunla karşılaşılmış ;

Bide bunu deneyin sorunu yaşayan kişi, yıldızıyla barışmış :p

evet evet işde budur sorunu bu yol çözdü ama ctrl+alt+del le kapatıyorsun uygulamayı ama hemen açıyor tekrar.

güvenlik kip de açıp silmek daha kolay oldu ve sorun çözüldü

nerden rap veriyoruz
Eski 13-05-08, 09:13 Çevrimdışı   #10
Öğrenci

yunaklı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:207
yunaklı ara sıra gören oluyoryunaklı ara sıra gören oluyoryunaklı ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
kardeş Allah Senden Razı olsun Ne Diyim sana bilmiyorum Yemin Olsun Başarılar Dilerim BAba Kralsın Kardeş Yemin Olsun hemen Veriyoruz Kardeşime Rep HELAL OLSUN SANA
Eski 29-05-08, 09:40 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
dratakan_izm Herkese mesafeli
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- Başlat->Çalıştır->regedit yazın.

2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\ Registration\ kadar gelin.

3- Registration altındaki {9017041F-6000-11D3-8CFE-0150048383C9} gibi koda tıklayın ve sağ tarafta DigitalProductID satırını bulun.

4- DigitalProductID satırına sağ tuş yapın, sil diyin ve regedit kapatın.

5- Word'e tıklayın açılışta serial soracak, aşağıdakilerden key'lerden birini girin.

Wfdwy-xqxjf-rhryg-bg7rq-bbdhm
Tkfxv-bbc8g-9mht9-69vdh-yd3hm

6- Bilgisayarı yeniden başlatın, karşınıza uyarı gelirse çözümle diyip tamam'a basın.

Not: Office 2007 için 2 numaradaki 11.0 yerine 12,0 girelecek.

(HJTFK-Q7GT6-Q62DG-HJ87K-683Q8 -> Office 2007 için)

Eğer işe yaramaz ise ogacheckcontrol.rar dosyasının içersindeki dll yi windows/system32 içersine kopyalayın değiştirmeyi onaylayın..
Yukarıdakilerin hepsini sırayla yaptım hiç bir faydası olmadı,sağ altta mavi yıldız görünmeye devam etti.
Windows güncellemeleri kaldırdım.Ardından Zone Alaram Firewall yükledim.
çalışan tüm programlar için izin istiyor.WGA yı gördüm ve hemen kill dedim,yani asla çalıştırma..sonra yerini buldum ve sildim.Mavi yıldız kayboldu

Ayrıca explorer 7 için şunu da yapmanızı öneririm
araçlar<internet seçenekleri<gelişmiş'e geldiğinizde
güvenlik kısımının altında bir takım kutucuklar işaretlenmiştir.
''Tümleşik Windows Kimlik Doğrulamasını Etkinleştir'' sekmesi işaretli ise o işareti kaldırın
Uygula kısmına tıklayın.Tamam deyim çıkın,explorer'dan çıkın.
Eski 01-06-08, 14:33 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
paperwine Herkese mesafeli
office 2002 için çözümünüz varmı arkadaşlar?
Eski 03-06-08, 20:01 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
reis_01 Herkese mesafeli
hoacam iyi oldu tamam ama officeyi bir kaç kere açıp kapayınca yine oluyor bu ne demek başta kaboluyor sonra yine oluyor bunu nasıl yapacaz ya bi zahmet yoksa sağolasın iyi oldu Allah razı olsun cevabını bekliyorum kardeş... saygılar bizden..
Mesaja teşekkür eden:
AKSARAYLI (20-07-08)
Eski 03-06-08, 20:15 Çevrimdışı   #14
Asistan
Antikapitalistler

google - ait Avatar
Genel Mesajlar: 304
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:349
google ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bu gibi programları orjinalleştirmenin bir yolu yoktur, sadece seriallerle full sürüm yapabilirsiniz, arkadasın anlattıgı gibi yollar genelde tehlikelidir çünkü; fark etmeden kendinizi ihpar edebilirsiniz microsoft'a microsoft akıllı geçinen bir şirket ürünlerini kullanalım ama orjinal olmasına gerek yok zaten orjinallik konusuna takılan arkadaslara önerim microsofta rest çekip korsan kullanmak bir orjinalliktir zaten bu konu ile cok ugrasıp öbür gün bilgisayarı çöken cok arkadasım var amman dikkat bilgisayar mühendisligi okuyorumda oradan biliyorum nerden sallıyor demeyin

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR!!!
Eski 03-06-08, 20:27 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
paperwine´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
office 2002 için çözümünüz varmı arkadaşlar?
Office 2002 Için Gerek Yok

Alıntı:
reis_01´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoacam iyi oldu tamam ama officeyi bir kaç kere açıp kapayınca yine oluyor bu ne demek başta kaboluyor sonra yine oluyor bunu nasıl yapacaz ya bi zahmet yoksa sağolasın iyi oldu Allah razı olsun cevabını bekliyorum kardeş... saygılar bizden..
Bilgisayarı Kapatıp Acınca Olmasın O ?

Office'de Proplem Olabilir Tekrar Kurup Deneyin

Alıntı:
google´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu gibi programları orjinalleştirmenin bir yolu yoktur, sadece seriallerle full sürüm yapabilirsiniz, arkadasın anlattıgı gibi yollar genelde tehlikelidir çünkü; fark etmeden kendinizi ihpar edebilirsiniz microsoft'a microsoft akıllı geçinen bir şirket ürünlerini kullanalım ama orjinal olmasına gerek yok zaten orjinallik konusuna takılan arkadaslara önerim microsofta rest çekip korsan kullanmak bir orjinalliktir zaten bu konu ile cok ugrasıp öbür gün bilgisayarı çöken cok arkadasım var amman dikkat bilgisayar mühendisligi okuyorumda oradan biliyorum nerden sallıyor demeyin
Hiç Başıma Gelmedi Anlattıkların (: Neden Acaba ? =)

Alıntı:

F.nietzsche
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AKSARAYLI (20-07-08), assuliar (10-06-08)
Eski 03-06-08, 20:29 Çevrimdışı   #16
Asistan
Antikapitalistler

google - ait Avatar
Genel Mesajlar: 304
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:349
google ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Office 2002 Için Gerek Yok

Bilgisayarı Kapatıp Acınca Olmasın O ?

Office'de Proplem Olabilir Tekrar Kurup Deneyin

Hiç Başıma Gelmedi Anlattıkların (: Neden Acaba ? =)
geliyorum demez zaten dostum dikkat

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR!!!
Mesaja teşekkür eden:
AKSARAYLI (20-07-08)
Eski 05-06-08, 07:14 Çevrimdışı   #17
Öğrenci
DeLL_08 Herkese mesafeli
arkadaşlar olay çok basit Aklıma geldi uyguladım ve başarılı sonuç çünkü bendede olmuştu nette araştırma yapıyordum bu sayfada buldum kendimi:d Sistem geri yükleme Daha geri tarihe atın güncellemeleride kapatın olay bitsin hadi kib
Mesaja teşekkür eden:
AKSARAYLI (20-07-08)
Eski 06-06-08, 14:51 Çevrimdışı   #18
Öğrenci
agartan Herkese mesafeli
Yıldız bu ürünün eski durumu.
LŞimdiki hali ise ekranın üstünde ve menilerin hemen altında bir ibare çıkıyor ve Office'in bu kopyası orijinal değil diyor. Sanki ben bilmiyorum öyle olmadığını
Ama görüntü sinir bozucu
Mesaja teşekkür eden:
AKSARAYLI (20-07-08)
Eski 10-06-08, 08:27 Çevrimdışı   #19
Öğrenci
RuaX Herkese mesafeli
Şimdilik sorun yok gibi. Yıldız kayboldu. Teşekkürler.
Mesaja teşekkür eden:
AKSARAYLI (20-07-08)
Eski 10-06-08, 13:41 Çevrimdışı   #20
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:106
assuliar ara sıra gören oluyorassuliar ara sıra gören oluyor
yıldızı yok etmek

pc yi güvenli modda açıp C:\WINDOWS\system32 klasörünün içindeki wgatray.exe yi silin
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AKSARAYLI (20-07-08), storm_fatih (10-06-08)

Konu Seçenekleri