| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | ||
![]() O Şimdi Asker | Office 2003 - 2007 Orjinal Yapma 1- Başlat->Çalıştır->regedit yazın. 2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\ Registration\ kadar gelin. 3- Registration altındaki {9017041F-6000-11D3-8CFE-0150048383C9} gibi koda tıklayın ve sağ tarafta DigitalProductID satırını bulun. 4- DigitalProductID satırına sağ tuş yapın, sil diyin ve regedit kapatın. 5- Word'e tıklayın açılışta serial soracak, aşağıdakilerden key'lerden birini girin. Gwh28-dgcmp-p6rc4-6j4mt-3hfdy Wfdwy-xqxjf-rhryg-bg7rq-bbdhm Gwh28-dgcmp-p6rc4-6j4mt-3hfdy Tkfxv-bbc8g-9mht9-69vdh-yd3hm 6- Bilgisayarı yeniden başlatın, karşınıza uyarı gelirse çözümle diyip tamam'a basın. Not: Office 2007 için 2 numaradaki 11.0 yerine 12,0 girelecek. (HJTFK-Q7GT6-Q62DG-HJ87K-683Q8 -> Office 2007 için) Eğer işe yaramaz ise ogacheckcontrol.rar dosyasının içersindeki dll yi windows/system32 içersine kopyalayın değiştirmeyi onaylayın..
![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | batuhanalp60 (08-08-08), charisma_06 (09-05-08), CnRaLpEr (20-06-08), kartol (25-05-08), mucahid2004 (30-07-08), yunaklı (13-05-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.261
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:50794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Işe Yarayacak Bilgi (: |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 88
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Usta ellerine sağlık güzel anlatmışın olayı ama ben microsofta yakalandım anlattıklarını uyguladım ama sorun çözülmedi hala saatin yanındaki yıldızımsı şekille yaşıyorum ? |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.529
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi ofisi kullanıyorsunuz ? 2003'mü, 2007 mi ? 2003 kullanıyorum, Bende de aynı sorun vardı, bu işlemlerden sonra simge yok oldu ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2003 kullanıyorum bende tüm seriallari denememe rağmen olmadı :( kaldırıp kursam tekrar ? |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:50794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://img168.imageshack.us/img168/8660/adszxn2.png Resimdeki Hataysa Eğer Bu Linki Tıkla Programı Indir; http://www.zamansiz.com/1402349-mesaj36.html | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (11-05-08) |
| | #7 | |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
maalesef arkadaşım yıldız doğru yıldız ama xp orjinali için office orjinal yapmak için olanı bu orjinal office yazılımı edinin yıldızı | |
|
| | #8 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.529
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz araştırma yaptım bir çok kişi aynı yöntemle orjinal yapmış benzer bir sorunla karşılaşılmış ; Alıntı:
![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | charisma_06 (12-05-08) |
| | #9 | |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evet evet işde budur sorunu bu yol çözdü ama ctrl+alt+del le kapatıyorsun uygulamayı ama hemen açıyor tekrar. güvenlik kip de açıp silmek daha kolay oldu ve sorun çözüldü nerden rap veriyoruz ![]() | |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeş Allah Senden Razı olsun Ne Diyim sana bilmiyorum Yemin Olsun Başarılar Dilerim BAba Kralsın Kardeş Yemin Olsun hemen Veriyoruz Kardeşime Rep HELAL OLSUN SANA |
|
| | #11 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
Windows güncellemeleri kaldırdım.Ardından Zone Alaram Firewall yükledim. çalışan tüm programlar için izin istiyor.WGA yı gördüm ve hemen kill dedim,yani asla çalıştırma..sonra yerini buldum ve sildim.Mavi yıldız kayboldu ![]() ![]() Ayrıca explorer 7 için şunu da yapmanızı öneririm araçlar<internet seçenekleri<gelişmiş'e geldiğinizde güvenlik kısımının altında bir takım kutucuklar işaretlenmiştir. ''Tümleşik Windows Kimlik Doğrulamasını Etkinleştir'' sekmesi işaretli ise o işareti kaldırın Uygula kısmına tıklayın.Tamam deyim çıkın,explorer'dan çıkın. | |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | office 2002 için çözümünüz varmı arkadaşlar? |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | hoacam iyi oldu tamam ama officeyi bir kaç kere açıp kapayınca yine oluyor bu ne demek başta kaboluyor sonra yine oluyor bunu nasıl yapacaz ya bi zahmet yoksa sağolasın iyi oldu Allah razı olsun cevabını bekliyorum kardeş... saygılar bizden.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | AKSARAYLI (20-07-08) |
| | #14 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:349 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gibi programları orjinalleştirmenin bir yolu yoktur, sadece seriallerle full sürüm yapabilirsiniz, arkadasın anlattıgı gibi yollar genelde tehlikelidir çünkü; fark etmeden kendinizi ihpar edebilirsiniz microsoft'a microsoft akıllı geçinen bir şirket ürünlerini kullanalım ama orjinal olmasına gerek yok zaten orjinallik konusuna takılan arkadaslara önerim microsofta rest çekip korsan kullanmak bir orjinalliktir zaten bu konu ile cok ugrasıp öbür gün bilgisayarı çöken cok arkadasım var amman dikkat bilgisayar mühendisligi okuyorumda oradan biliyorum nerden sallıyor demeyin ![]() |
|
| | #15 | ||
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:50794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Office 2002 Için Gerek Yok Alıntı:
Office'de Proplem Olabilir Tekrar Kurup Deneyin Alıntı:
| ||
|
| | #16 | |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:349 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | arkadaşlar olay çok basit Aklıma geldi uyguladım ve başarılı sonuç çünkü bendede olmuştu nette araştırma yapıyordum bu sayfada buldum kendimi:d Sistem geri yükleme Daha geri tarihe atın güncellemeleride kapatın olay bitsin hadi kib |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Yıldız bu ürünün eski durumu. LŞimdiki hali ise ekranın üstünde ve menilerin hemen altında bir ibare çıkıyor ve Office'in bu kopyası orijinal değil diyor. Sanki ben bilmiyorum öyle olmadığını ![]() Ama görüntü sinir bozucu |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:106 ![]() ![]() | yıldızı yok etmek pc yi güvenli modda açıp C:\WINDOWS\system32 klasörünün içindeki wgatray.exe yi silin |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | AKSARAYLI (20-07-08), storm_fatih (10-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |