| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | office 2003 ve office 2007 office 2007 ve office 2003 dosyalarının uzantıları degişik oluyo bilindigi üzere bende 2003 yüklü durumda... elime office 2007 belgesi gectigi zaman ben de yuklu olmadıgı icin acamıyorum.. var mı buna bir çözümü olan simdiden tesekkürler ..... özlemek aşkın yaramaz çocuğu ben o çocuğu bile uslandırdım artık özlenen sensin çünkü sen benim için bu hayatta özlenmeye değer tek şeysin ..... ![]() |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.706
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:77831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (30-03-08) |
| | #3 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:105 ![]() ![]() | Uyumluluk paketi yükleyeceksin... https://www.microsoft.com/downloads/...3-c6bb74cd1466 Yada 2007 yüklü bilgisayarda belge yazıldığında Word ise .doc Excel ise .Xls olarak kaydedeceksiniz... Böylece 2003 te açabilirsiniz... Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu" **********Yunus Emre************ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (30-03-08) |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 149
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence en iyisi 2007 yi yükle uğraşma Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:271 ![]() ![]() ![]() | bu seferde office 2003'te hazırlanmış bir belgeyi office 2007'de açmakta sorun yaşacak.. Bende convertar yazılımı var onu yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde offfice 2007'de hazırlanmış bir belgeyi office 2003'te açıyorsunuz. office 2003'te hazırlanmış bir belgeyi office 2007'de açıyorsunuz.şuan onu upload ediyorum. linkini veririm birazan. Her insan, bir yaratıcının olmadığı bilgisiyle doğar, ancak sonradan beyni din zırvalıklarıyla doldurulur. Teoriye yada başka bir şeye ihtiyacın yok, sadece biraz düşün, gerçeği bulacaksın.. |
|
| | #6 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:271 ![]() ![]() ![]() | Her insan, bir yaratıcının olmadığı bilgisiyle doğar, ancak sonradan beyni din zırvalıklarıyla doldurulur. Teoriye yada başka bir şeye ihtiyacın yok, sadece biraz düşün, gerçeği bulacaksın.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (11-04-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |