Konu Seçenekleri
Eski 30-03-08, 19:40 Çevrimiçi   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.071
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:18780
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
office 2003 ve office 2007

office 2007 ve office 2003 dosyalarının uzantıları degişik oluyo bilindigi üzere
bende 2003 yüklü durumda...
elime office 2007 belgesi gectigi zaman ben de yuklu olmadıgı icin acamıyorum..
var mı buna bir çözümü olan
simdiden tesekkürler

.....

özlemek aşkın yaramaz çocuğu
ben o çocuğu bile uslandırdım artık
özlenen sensin çünkü
sen benim için bu hayatta özlenmeye değer tek şeysin

.....

Eski 30-03-08, 19:49 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 8.194
Teşekkür etti: 2.706
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:77831
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ben bunu kullandım .... işe yarıyor ...
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (30-03-08)
Eski 30-03-08, 20:42 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Huzur Pınarı

mesute - ait Avatar
Genel Mesajlar: 68
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:105
mesute ara sıra gören oluyormesute ara sıra gören oluyor
Uyumluluk paketi yükleyeceksin...
https://www.microsoft.com/downloads/...3-c6bb74cd1466

Yada 2007 yüklü bilgisayarda belge yazıldığında Word ise .doc Excel ise .Xls olarak kaydedeceksiniz... Böylece 2003 te açabilirsiniz...

"Çıktım erik dalına anda yedim üzümü
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu"
**********Yunus Emre************
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (30-03-08)
Eski 30-03-08, 22:25 Çevrimdışı   #4
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 308
Teşekkür etti: 149
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1100
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bence en iyisi 2007 yi yükle uğraşma

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Eski 07-04-08, 23:36 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:271
hassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyor
Alıntı:
yalniz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence en iyisi 2007 yi yükle uğraşma
bu seferde office 2003'te hazırlanmış bir belgeyi office 2007'de açmakta sorun yaşacak..

Bende convertar yazılımı var onu yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde offfice 2007'de hazırlanmış bir belgeyi office 2003'te açıyorsunuz. office 2003'te hazırlanmış bir belgeyi office 2007'de açıyorsunuz.şuan onu upload ediyorum.
linkini veririm birazan.

Her insan, bir yaratıcının olmadığı bilgisiyle doğar, ancak sonradan beyni din zırvalıklarıyla doldurulur.
Teoriye yada başka bir şeye ihtiyacın yok, sadece biraz düşün, gerçeği bulacaksın..
Eski 08-04-08, 19:50 Çevrimdışı   #6
Stajyer
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:271
hassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyor
işte buda download linki : http://rapidshare.com/files/10590762...ssler.rar.html

Rar Pass: hassler

Her insan, bir yaratıcının olmadığı bilgisiyle doğar, ancak sonradan beyni din zırvalıklarıyla doldurulur.
Teoriye yada başka bir şeye ihtiyacın yok, sadece biraz düşün, gerçeği bulacaksın..
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (11-04-08)

Konu Seçenekleri